13
LG KS20
-
#13 Vlki vlmit mondjon már róla.. -
#12 Egyáltalán milyen a teló úgy magában..? A képei gépen..? -
Balin #11 és persze jöhetnek linkek ki milyen programot használ rajta stb...:) -
Balin #10 erről a készülékről lenne szó!:)
és egy videó róla!
http://www.youtube.com/watch?v=RUC9XYeup84
akinek van már ilyen készüléke az légyszíves mondjon róla véleményt!
jah és 1két kérdés... nem kicsi a képernyő netezésre, pdf-ek stb. olvasására?
utánnan néztem hogy valami 777.cab-al lehet megoldani hogy akár 16Gb-os microSD-t is felismerjen... csinált már valaki ilyet? aki igen az légyszíves írja le h pontosan hogyan kell és stabil-e a készülék akár 8 vagy 16 gigás kártyával!? -
#9 haragudj* videót* bocsánat. ki beszél mi? -
alexander034 #8 Fuu
hát ha nem volt még ilyen telod akkor egyenlőre hanyagold ezt a témát
+ha fenn is van az SDHC patch akkor se tul stabilan kezeli a 8gb-set
am én is elég hülye vok ehez a telohoz met csak 3 hete van meg
A patcheléshez az egyik haverom segített mert neki már több mint 5éve van WINDOWS MOBILE op- rendszeres teloja
WINDOWS MOBILE 4EVER!!! -
#7 neharagúdj de picit szebb témát is nyithatnál. egy pár képet, youtube videit szúrhatnál, kezdhetnéd nagybetűvel a mondtatokat, és formázhatnál legalább az első hozzászólásodban. 22ezer forintér kapni már amúgy -
Balin #6 fúú én hülyevagyok az ien telókhoz...még sose volt ilyenem de most rászántam magam meghát ez a többihez képest olcsó,jó...
szóval akkor hogyan kell patch-elni vagy van valami oldal ahol levan ez írva?
köszi:) -
alexander034 #5 Én nemrég vettem egy ilyen telot mondjuk nem pont telefonálásra alkalmas de arra is jo
Am 8gb-s kártyát csak SDHC-patch után kezeli
A telo nagyon jo annak aki telefonos pda-at akar mert kicsi,trendi könnyen kezelhető...... -
#4 (0,07 másodperc)
ennyertem :DDD -
Balin #3 csak azért kérdem mert valahol volt h akár 8gigást is olvas és csak azért kérdeztem h ki mekkorával próbálta... -
#2 Gúgli, első találat az "LG KS20 sd kártya"-ra.
(10 másodperc)
"A külső borítás végigvizslatva azonnal kiderül, hogy a memória microSD-kártyával, az akkumulátor vagy hátlap eltávolítása nélkül (a gyártó a maximum 4 gigabájtosat ajánlja) bővíthető." -
Balin #1 hello!
nemláttam sehol róla fórumtémát, gondoltam nyitok egyet.
most szeretnék ilyen telefont venni és véleményeket várok róla.
megmég azlenne a kérdésem h meddig lehet bővíteni a microSD-vel?
előreis köszi!:)