12
  • passatgt
    #12
    már csak az kellene, hogy lenyugodj
  • OrdasFarkas
    #11
    Ezzel én is így vagyok. Egy Nokia N70-el , ami manapság újonnan 37000 Ft, használtan 14-15-ért lehet kapni, gyakorlatilag bármit meg tudok csinálni, Skype kliensekkel (Nimbuzz, Fring) órákig, aksi-lemerülésig beszélgetek a kontaktjaimmal. Nem csetelek ! Beszélek ! 1.3 Megapixeles kamerája van, és egész tűrhető felbontású és minőségű fényképeket produkál, jó, nem egy nyomdai minőség, de bőven túl van azon, hogy még külön fényképezőt is vegyek, van benne egy rakás játék, a Snakestől a full 3D-s FPS-ig minden, vagy bármi, távvezérléssel PC-ket tudok vele vezérelni. Google Maps, Opera Mini, LCG JukeBox a modok, s3m-ek, xm-ek, it-k stb lejátszásához, van benne FM rádió , képszerkesztő, VideoVágó , FLASHPLAYER !!! MI A L*F*SZ KELL MÉG ???!!! ja bővíthető miniSD kártyával, jelenleg egy 1 gigás van benne, ami miatt röhejes plussz ezer Ft-ba (!) kerül , és gyakorlatilag 5 órán keresztül veszek fel vele videjót, úgy hogy mellette még vagy 10 órányi hanganyag is van a zsugán. A Nimbuzz fícsörei között van, hogy az elkészített képet, hangot, videót azonnal fájlként el tudom küldeni, akár hangpostára is... MI A L*F*SZ KELL MÉG ???!!!
  • willcox
    #10
    Az aláírásod jó volt. Én meg willcox vagyok :)))
  • roliika
    #9
    SDK felment, de próba progi emulátor és fordítási hibával leáll...csodás.
  • kvp
    #8
    "Fel nem fogom miért nem ugrik mindenki az ingyen lehetőségre"

    Mert meg nem olyan jo, mint a jelenlegi megoldasok. Egy atlag nokia vagy sony-ericsson telefon boven eleg a legtobb embernek. En pl. csak a kovetkezo funkciokat hasznalom a telefonomban: telefonalas, telefonkonyv, sms kuldes/fogadas, jegyzetek, ebresztoora, hataridonaplo, fm radio, media player (4 GB hattertarral), neha fotozas (2 Mp), meg ritkabban videofelvetel (vhs), par egyszerubb jatek (pl. tetris es regebbi 3d-s arcade-ek), internet (webmail, forumok, hirek, menetrend, stb.) es nagy neha google maps alapu terkep es utvonaltervezo. Mindezt egy 12 ezer forintos feature phone tudja, tehat meg csak nem is smartphone. Ezek utan az android mi olyat tud ami miatt megerne egy ismertebb (nem azsiai) gyartonak a bevallt szoftveret kidobni es egy masok altal is arult kulso fejlesztesu termek moge beallni x+1-edik gyartonak.
  • roliika
    #7
    Mellesleg winen Netbeans alá nem tudom feltenni az SDK-t...support rulz. Weboldalukon ottvan hogy tudom linux alá tenni..de nekem winem van wazze. :D
  • PoisonBorz #6
    Még ha valóban 18 telefon is jelenne meg, is kevesellném. Fel nem fogom miért nem ugrik mindenki az ingyen lehetőségre, akár még régi telefonokat is kiadhattak volna android verzióval...
  • 5c0rp330n
    #5
    azt kihagytad, hogy maga a sátán és minden gonosz forrása is egyben an android.
    paranoiás balfasz.
  • passatgt
    #4
    már te is olyan paranoiás vagy, mint gettoharcos?
  • willcox
    #3
    MEGALOL!
    "Az Android csak az idén legalább 18 különböző készüléken jelenhet meg." és
    "idén nyolc cég legalább húsz Android-okostelefon modellt akar piacra dobni"
    Legalább lenne konzekvens! Vagy ez attól függ, hogy éppen mekkorát ütött a hasára a cikkíró?
    Mellesleg az android nem érdekel. Ingyenköntösbe öltöztetett lehúzás, ami párosul a totális megfigyelésre való törekvéssel.
  • roliika
    #2
    Mellesleg mi az a tepsi a képen? Ilyet ebayen nemkapni.

    Jó tényleg faszányos telók...amúgy elég drága lesz a fullos wifis gps-es...de legyen rá egy épkézláb fejlesztőkörnyezet is, mint Mac-éknél az Xcode, Cocoa, Vagy java esetén a Netbeans-Java ME, ha nemlesz, akkor akármilyen szép, meg jó, nem lesznek rá programok.
  • bvalek2
    #1
    Az Android is Linux alapú operációs rendszer, és ha jól sejtem akkor az Apache licensz miatt aggódnak. Ugye-ugye, nem akkora hülyeség az a GPL, ha meg kellene osztani a forrást, most ilyen gond nem lenne.