14
  • TeDDyRuSh
    De a két csillag jár neki
  • TeDDyRuSh
    Mondjuk ez a cikk, így simán elment volna egy TVR7-ben, amit vszeg csak TV nézők olvasnak, de itt, ebben a stílusban egy kicsit gázos. Manapság nem nehéz hozzájutni egyik epizódhoz sem. Max. 2-3 napot kell várni a feliratra egy siker sorozatnál. És akik idejárnak (mármint a Szökés rajongókra gondolok), azoknak nagy többsége már a külön részeket (23-24) is látta.

"A készítők a hírek szerint meglepő dologgal próbálják feldobni a sorozatot." Vagyis próbálták, ugyanis most lett vége az egésznek Amcsiban pár hete, illetve már év elején tudtuk (SG olvasó Szökés fanok, akik ezt a cikket is olvassák), hogy a tavaly leforgatott részeken kívül már nem lesz több:( Az évad bevezető részein meg már rég túl voltunk
  • Lipi1980
    Megdöbbentő csavar akkor lett volna, ha azt mondták volna, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Májkül mégsem halt volna meg és
    mégiscsak lesz V. évad
  • kukacS3K
    mondjuk aki látta azokat a részeket annak rohadtul nem egyértelmű hogy mi a szarról beszél
  • Vanek úr
    Én tudom, hogy ezek nem pletykák, csak -mint írtam- a cikkíró tesz úgy, mintha ezek még most alakulnának, most formálódnának (lásd: #4); holott az már nem alakul, változik tovább, már rég kész az egész...
  • winnie
    nem, nem linkbeszúrással oldaja, mert hülye a user. ehh.
  • winnie
    tippre címből lehet ítélni, mármint vannak prison break-es és szökéses címek. (mondjuk nyilvánvaló, hogy itthon a nézők 99%-a tévében nézi a sorozatot, így nyilván a magyar párhuzamos hírek érdeklik.)

pl. sara visszahozatala itt már meg lett írva: http://www.sg.hu/cikkek/59266
  • xido
    Nem lenne hülyeség bevezetni,hogy egy sorozat-szalagcím alá beírni,hogy magyar vagy amerikai sugárzáshoz kapcsolódó a hír,nem mintha ez most nem lett volna egyértelmű
  • Raziel Anarki
    (( ( DÖBB ) ))
  • chronos75
    itt még "megpróbálják" szerintem, mert itt "most" van :)
    5 évvel ezelőtt még nem lettünk volna ekkora májerek, örültünk volna minden infomorzsának :)
  • HolyZoly
    Pont ezért a készítők nem "megpróbálják" 'feldobni' a sorozatot, hanem 'feldobták'.
    A 'feldobás' mértékéről pedig hadd ne nyilatkozzak :)
  • kalapos01
    Ezen kivételesen mindent lehet érteni. Tudod, a részek már lementek Amerikában, így aki visszaolvas az akkori sugárzáskor keletkezett hírek felé, az leszűrheti belőle az infót, hogy milyen csavarok vannak. (Hasonlóképpen, el lehet olvasni a hírekben, hogy mi lett a sorozatnak a vége, de nem hiszem, hogy lenne olyan hülye, aki lelőné magának a poént előre.)

Ez Vanek úrnak is szól. A részek már lementek Amerikában. Nem pletykák vannak róluk, hanem hírek, beszámolók, kritikák, ilyesmi.
  • Vanek úr
    Az író (már sokadszorra) úgy tesz, mintha még csak most jelennének meg a részek, és csak pletykák lennének belőle; holott az angol nyelvterületen már régen vége az évadnak.
    Vagyis értesz mindent, és a cikk tényleg egy .......
  • kukacS3K
    milyen hírek szerint? most vagy nemértek valamit vagy ez a cikk egy ordenáré nagy faszság