14
-
TeDDyRuSh #14 De a két csillag jár neki -
TeDDyRuSh #13 Mondjuk ez a cikk, így simán elment volna egy TVR7-ben, amit vszeg csak TV nézők olvasnak, de itt, ebben a stílusban egy kicsit gázos. Manapság nem nehéz hozzájutni egyik epizódhoz sem. Max. 2-3 napot kell várni a feliratra egy siker sorozatnál. És akik idejárnak (mármint a Szökés rajongókra gondolok), azoknak nagy többsége már a külön részeket (23-24) is látta.
"A készítők a hírek szerint meglepő dologgal próbálják feldobni a sorozatot." Vagyis próbálták, ugyanis most lett vége az egésznek Amcsiban pár hete, illetve már év elején tudtuk (SG olvasó Szökés fanok, akik ezt a cikket is olvassák), hogy a tavaly leforgatott részeken kívül már nem lesz több:( Az évad bevezető részein meg már rég túl voltunk -
Lipi1980 #12 Megdöbbentő csavar akkor lett volna, ha azt mondták volna, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mégiscsak lesz V. évadMájkül mégsem halt volna meg és -
kukacS3K #11 mondjuk aki látta azokat a részeket annak rohadtul nem egyértelmű hogy mi a szarról beszél -
Vanek úr #10 Én tudom, hogy ezek nem pletykák, csak -mint írtam- a cikkíró tesz úgy, mintha ezek még most alakulnának, most formálódnának (lásd: #4); holott az már nem alakul, változik tovább, már rég kész az egész... -
winnie #9 nem, nem linkbeszúrással oldaja, mert hülye a user. ehh. -
winnie #8 tippre címből lehet ítélni, mármint vannak prison break-es és szökéses címek. (mondjuk nyilvánvaló, hogy itthon a nézők 99%-a tévében nézi a sorozatot, így nyilván a magyar párhuzamos hírek érdeklik.)
pl. sara visszahozatala itt már meg lett írva: http://www.sg.hu/cikkek/59266
-
xido #7 Nem lenne hülyeség bevezetni,hogy egy sorozat-szalagcím alá beírni,hogy magyar vagy amerikai sugárzáshoz kapcsolódó a hír,nem mintha ez most nem lett volna egyértelmű -
Raziel Anarki #6 (( ( DÖBB ) )) -
chronos75 #5 itt még "megpróbálják" szerintem, mert itt "most" van :)
5 évvel ezelőtt még nem lettünk volna ekkora májerek, örültünk volna minden infomorzsának :) -
HolyZoly #4 Pont ezért a készítők nem "megpróbálják" 'feldobni' a sorozatot, hanem 'feldobták'.
A 'feldobás' mértékéről pedig hadd ne nyilatkozzak :) -
kalapos01 #3 Ezen kivételesen mindent lehet érteni. Tudod, a részek már lementek Amerikában, így aki visszaolvas az akkori sugárzáskor keletkezett hírek felé, az leszűrheti belőle az infót, hogy milyen csavarok vannak. (Hasonlóképpen, el lehet olvasni a hírekben, hogy mi lett a sorozatnak a vége, de nem hiszem, hogy lenne olyan hülye, aki lelőné magának a poént előre.)
Ez Vanek úrnak is szól. A részek már lementek Amerikában. Nem pletykák vannak róluk, hanem hírek, beszámolók, kritikák, ilyesmi. -
Vanek úr #2 Az író (már sokadszorra) úgy tesz, mintha még csak most jelennének meg a részek, és csak pletykák lennének belőle; holott az angol nyelvterületen már régen vége az évadnak.
Vagyis értesz mindent, és a cikk tényleg egy ....... -
kukacS3K #1 milyen hírek szerint? most vagy nemértek valamit vagy ez a cikk egy ordenáré nagy faszság