16
Youtube Home Project
  • Mátémáté
    #16
    Üdv mindenkinek!

    Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézőimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. :)
    A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építő jellegű kritikával szolgálni! :)
    Egyelőre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is.
    Ha időtök és kedvetek engedi, nézzetek be!

    Köszönöm,
    Máté
  • Slinky Cyle
    #15
    láttam már ezt a filmet.. szerintem móricz meg petőfi helyett ezt kéne vetíteni az iskolában, semmi értelme úgy felnőni, hogy tudom ki mikor hol született, meg tudok néhány verset, közbe meg tök sötét vagyok a világról meg nem tudok semmit és csak pumpáljuk a szart a wcbe.
    hát ennek semmi értelme..
    Közben amióta megjelent a büdös emberi faj, azóta ezrével döntenek úgy állatfajok, hogy akkor inkább kihallnak de mellettünk nem fognak élni.

    Múltkor láttam egy képet egy jegesmedvéről, amint kb 1 nm es jégdarabon úszkál a fagyos óceánban..
    még egy pár napig amíg éhen nem hal szegény..
    de igazából le van szarva.. az emberek nem is tudják, hogy létezik olyan hogy jegesmedve..és valószínű, hogy az én unokám, vagy kisfiam már csak a tv-ből és képeskönyvekből ismerheti meg, addigra már rég ki lesz halva ez a faj is.
  • kakaoskalacs
    #14
    felirat van :) Link
  • jackcsabi
    #13
    MAgyar változatot hol nézhetem meg?:S
  • kakaoskalacs
    #12
    Hát igen nem csak el kéne venni hanem valami modon vissza is szolgáltatni :)
  • Aquir
    #11
    A lakosság lényegtelen az ipari méretekhez képest!
    nézzetek utána, ezt már sokszor mondták
    nem az egyszerű embernek kell másképp csinálnia valamit otthon, hanem a világ egészének

    kezdhetnénk azzal hogy ahhoz hogy újra normál hőmérsékletű éghajlat legyen mint azelőtt, a Földbe kéne visszapumpálni a milliárd tonna CO2 mennyiséget (ami ugye lehetetlen), miközben a továbbiakban zéró emisszióval dolgozunk..
  • akyyy
    #10
    itthon az ember a saját életét és cuccát védje mint inkább a földet, bizonyos ....
  • n3whous3
    #9
    úgy, hogy tegyük fel, hogy naponta csak 3-4 millió ember fürdik itthon és mondjuk pazarlóan is.
  • gfreak
    #8
    állítsd be a regional settingset tubeon worldwide-ra...úgy menni szokott ;)
  • ProGabe #7
    ma volt a tövökettőn, 50 országban vetítik/vetítették a tévében, hiszen ma van a környezetvédelmi világnap!



    Luc Besson és Yann-Arthus Betrand két olyan név, akik miatt mindenképpen érdemes eltölteni 120 percet a vetítővászon előtt. Most mindenkinek lehetősége adódik ingyenesen megnézni az alkotópáros közös produkcióját, az Otthonunk című filmet, mely a zöld bolygó jövőjéről szól. Miközben a film a világ több mint 50 országába kalauzol el, csodákkal, meglepetésekkel, kérdésekkel és aggodalommal teli mondanivalója egyszerre tanítja és ösztönzi cselekvésre nézőjét. A különleges módon, madártávlatból fényképezett film a Föld lélegzetelállító, de gyakran megsebzett tájait mutatja be az ausztráliai korallzátony mélységeitől a Góbi sivatagig, a texasi gyapotmezőktől Shanghai iparvárosáig.

    A lélegzetelállító felvételek kapcsán most egy nemzetközi megmozdulás részesei lehetünk: ezen a napon több világvárosban egyszerre vetítik a filmet. A Randevú a Földdel rendezvény az egyetlen olyan közösségi megmozdulás Magyarországon, ahol virtuálisan összekapcsolódhatunk a világ más pontjaival a premier alkalmából.

    többi dvd extrán
  • Gladiator
    #6
    ezt hogy szamoltad ki?:D
  • ba32107
    #5
    Nálam jó ez a link:
    http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU
  • n3whous3
    #4
    Nem a linkkel van a gond, nálam is a country a gond, majd megnézem máshogy :) Mekkora faszság ez ...
  • n3whous3
    #3
    Annyira sokan vagyunk, és annyira sokan le se szarják :C :(( Pedig csak bele kell gondolni, hogy tényleg ennyi embernél a sok kicsi sokra megy mennyire igaz. Minden nap csak 3 literrel kevesebbet tusolsz, és itthon máris majd 10 millió liter víz spórolódik meg naponta.
  • kakaoskalacs
    #2
    homeproject

    Amint látom a video nem jatszhato le hát ezvan :) érdemes megnézni
  • kakaoskalacs
    #1
    http://www.youtube.com/homeproject

    Ez egy Film youtube-on nézhetö meg. a földet mutatja be a rajta lévö életet. Arrol szol mit kéne máshogy csinálni , hogy a földet ne pusztitsuk. Angolsok elönyben
    We are living in exceptional times. Scientists tell us that we have 10 years to change the way we live, avert the depletion of natural resources and the catastrophic evolution of the Earth's climate.