8
-
Mateo87 #8 te merre élsz? :) -
#7 Azt eszik, vagy isszák??? Tényleg nemtom... -
Ferrer #6 Nekem jó erre az Iphone. -
#5 Már el van az egész baszva, a színes kijelzővel, meg böngészővel, vezetéknélküli kapcsival, torrentklienssel, hanglejátszással, beépített Kincses Kalendáriummal! Aztán 3/4-1 óra alatt ki is meríti az aksit, mint egy laptop! E-papírral kellett volna csinálni. Hiába jönnek itt egyesek, hogy a mai kiadványok tele vannak színes képekkel, az humbug! A mai könyvek 99%-a még mindig kép nélkül készül (ugyanis egy grafikust megfizetni nem túl olcsó mulatság - elég, ha a borítóra telik), így ugyanis le lehet faragni a gyártási költségekből; valamint egy színnel nyomva.
Ha képet akarok nézegetni, bekapcsolom a tévét. Nekem a könyvből soha nem hiányzott az illusztráció. Sőt, inkább zavar, mind a mai napig... -
#4 Már alig várom, előveszem a tegnapi újságot, kimegyek a főtérre, megnyomok egy gombot, és máris olvashatom a mai Vazs nípít! -
Polemius #3 Vezeték nélküli kapcsolat valószínűleg a jövőbeli olvasók nagy részében lesz. Mert nem nehéz megjósolni, hogy a friss tartalmak (elsősorban újságok) lesznek az egyik olyan tartalom, ami fellendíti majd ezeknek az eszközöknek az elterjedését.
Persze ehhez nem kell folyamatos kapcsolat, ki lehet kapcsolni az adott hw komponenst "alapjáraton". De majd a fejlesztő cégek megoldják. :) -
#2 Nem tudom, miért lenne jó az OLED, amikor annak folyamatosan kell energia, az e-papírnak meg nem.
Abba a hibába sem kellene beleesni, hogy teletömik mindenféle szolgáltatással, vezetéknélküli eléréssel, mert akkor máris megint nő a fogyasztás. Akinek kell netbook vagy PDA, az visz magával ilyet is, nem az olvasóba kell ezeket (is) belegyömöszölni. -
bigjoe #1 Már csak azt kellene tudni, hogy melyik e-book megoldás a legjobb.. Illetve melyik tudja a legtöbb formátumot..