Felakasztotta magát David Carradine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Leghíresebb szerepe Kwai Chang Caine saolin pap volt, akinek 1800-as évekbeli kalandjait 1972 és 1975 között láthatták az amerikai tévénézõk."

Ez nem az volt, amit a "tök ismeretlen" Bruce Lee talált ki, és amire ígéretet kapott, hogy õ játszhatja? Aztán még se ...

"Carradine az utóbbi években tért vissza a csúcsra, miután eljátszotta Bill szerepét Quentin Tarantino kultikussá vált kétrészes filmjében, a Kill Billben."

Azért ez kissé túlzás. Anno kérdezték, hogy nem zavarja e, hogy "ZS" kategóriás filmekben játszik, amire azt felelte, hogy nem zavarja hiszen jó a társaság, élvezi és rendesen keres vele.

Amúgy R.I.P., jó sok fõgonoszt is játszott, talán többett mint Eric Roberts.

"Ki az aki meztelenül lesz öngyilkos..."

A thaiföldi rendõrség balesetnek nyilvánította az esetet, úgy gondolják, hogy Carradinet önkielégítés közben érte a halál, testére a szobalány talált rá a gardróbban, nyaka és pénisze körül kötéllel.

:D

http://www.newgrounds.com/portal/view/498183 már akasztófás játékot is csinált egy ötletes egyén:D

amúgy R.I.P.
Bill alakítása volt számomra a kedvenc tõle.

Detto.
:(

R.I.P.

Ezért ne szórakozzatok Chuck Norrisal.

Ha eltûnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.

Tisztelet!
Caine vagyok, segíteni szeretnék!
Megboldogult, nyugodjék békében.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

5 pontos szívrepesztõ technika?
DjDano
Ki az aki meztelenül lesz öngyilkos.... Ez nem öngyilkosság hanem baleset, vagy túl vehemensre sikeredett a szexjáték

Sírhant Mûvek egyik részében volt egy ilyen eset, ahol a kisgyereki, meg a felesége talált rá így a férfira. Kiderült, ha szex közben kevesebb oxigént kap az agyad, nagyobb az élvezet, de szoktak egy gerezd citromot a nyelv alá rakni, hogy a kellõ pillanatban ráharapva, visszarántson a valóságba. A Sírhant Mûvekben kiesett emberünk szájából...
Itt valószínûleg nem is volt, de rossz, hogy így ment el...béke poraira :(

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

Dynamic
Lásd JCVD, Steven Seagal, Chuck Norris...

amerikai egyébként
Nem általánosítunk, mert orrcimpán rugdoslak...köszönöm
Aztán töröllek innen...
én még a végén is azt hittem, hogy egy elkésett áprilisi tréfa, egészen addig, amíg máshol is meg nem találtam a hírt.

egyébként õ milyen származású volt?? mert ugye a verekedõs színészek kínaiak vagy japánok szoktak lenni, de õ nem tûnik annak.

Akkor a Crank 2-ben volt az utolsó szerepe? Mert ott is prosti után ment az öreg : S.D
mellon
Nekem is ugyan ez futott át az agyamon.
Sajnos az elsõ sor után rájöttem, hogy más a helyzet.

R.I.P.

Szerinten egy prostival kufircolt mikor szívinfarktust kapott, megalázó vég ez egy egy ilyen nagy színésznek!!!<#wow2><#wow1><#miaz><#csodalk><#wilting><#ijedt>
Caine vagyok. Segíteni szeretnék...
Chocho
Nyugodjék békében!

Gaming is believing.

Nyilván a Lee-családra gondolt, morcos fórumtárs. Általánosított, na és?
Nyilván õ játszotta a saját unokáját 20 évvel késõbb. Idióta.
Bruce Lee, meg a fia, meg stb. Neked õk nem elég jó kung fu-t csináltak? Hogy õszinte legyek rájuk lehet igazán mondani hogy "kung fu színészek", Carradine csak annyit csinált hogy szerepelt abban a sorozatban amit Bruce Lee talált ki csak a stúdiók Carradine-nal csinálták meg.

Mi az, hogy "ezek a kung-fu színészek"?
Tudsz még más Kung-fu színészt is, aki rejtélyes (így írják, nem pontossal) körülmények között végezte? Kérlek írj legalább 5-öt, mert az már "ezek"-nek minõsül...

Köszönöm.
KillerBee
A cikkek szerint éppen hogy abbahagyta a drogot. Bár távolról sem mérhetõ pl. kedvencemhez, Clint Eastwoodhoz, azért én bírtam az öreget, vagyis az átala megformált figurákat. Nyugodjék békében.

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Újabb hálivudi drogos, piás öngyilok... nagy ügy!

Szerintem sem öngyilkosság volt
R.I.P. sajnálom:(

jaja pl az index írt ilyen cikket
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/06/04/meghalt_david_carradine/

https://twitter.com/foodlfg

schrank
ezek a kung-fu színészek mind ilyen rejtéjes körülmények közt végzik, de majd chucky bácsi rácáfol ... õ se fiatal max 1-2 évvel

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Basszus, én meg a cím alapján már arra számítottam, hogy megint valami Szekeres Viktor cikk lesz, kamu címmel. Hát jobb is lett volna, ha az ... <#szomoru1>

Narxxis
R.I.P

Nem hiszem el... :S

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Biztos valami szexjátékot játszott. Végülis Thaiföld ennek a paradicsoma.

Ez döbbenetes.
Hiányozni fog.
cSuwwi
Ez az mti hír igencsak lájtos. A többi helyen nem felejtik el megemlíteni, hogy a kötél a nyakára és a farkára volt tekerve

shit happens

R.I.P. <#szomoru1>
Ez még enyhén van megfogalmazva. Egy két helyen igen durvaságokat írnak a halálával kapcsolatban. És azok igencsak bogarat ültetek a fülembe, mi oka volt az öngyilkosságra?
elírás, címet akartam írni
Valami szolidabb cikket nem tudtak volna adni a cikknek? Legalább enynire tiszteljük már a halottat. Nyugodjék békében.
Darth Sith
R.I.P. <#szomoru1> Nagyon bírtam.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

rip

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"