Betör a televízióra a YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
az én pcm athlon 1200 mhz, radeon 9600 amiben van video shader és ezen az oldalon gond nélkül lejátsza a 720ps hd videókat
http://exposureroom.com/members/skumar.aspx/assets/4c0151e5f72941f682d49eca99ed7e4a/
de a youtube 480 p videóit nem.
Nem tud valaki ajánlani olyan videolejátszót ami minden videónál haszálja a videókártyám video shaderét? a bs player nem használja, a régebbi media player szintén nem, az újat nem tudom felrakni mert ellenõrzi a windowsom eredetiségét ^^
A
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://isite.hu/internet_hirek/youtube/20090603/kisfilmek-nappaliban-youtube-xl
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
<#vigyor4>#vigyor4>
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A youtube egy fos akkor. Ez van. Sok videónál a HD-t egyáltalán nem játsza le vagy csak hangot. Mikor nem játsza le, akkor csak nagy feketeség van és 5-10-szeres sebességgel megy alul a számláló.
Akinek szaggat a jutub, mert gyenge a gépe, az próbálja ki expo roomot
itt állítsátok be, hogy I have a fast connection.
Nálama alapból hd-ben játsza le
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?