29
-
neetylove #29 naagyoon jó az Alkonyat(L)... untam mindig filmet nézni de ezt megnézem ha kell 100x is.
amúgy. valaki megtudná mondani hogy meik az a zene amikor zongorázik Edward vagy amikor baseball-oznak?
köszönöm
és Twilight.(L) -
TeDDyRuSh #28 Jó show volt. A legjobb csók díjátadás is jó volt, a legjobb női színész kiejtette a díjat a kezéből, volt egy rakat jó dolog. És amúgy az alkonyat nekem is bejött rendesen, bár én nem díjaztam volna agyon ennyire, de hát az MTV Amcsiban fiatalabb rétegeket is kiszolgál. -
#27 legalább a legjobb gonosznak van értelme, kifogásolhatatlan. -
FefeeX #26 megint csak hozzátenném, hogy a te számodra max. És ezzel szerintem fejezzük is be. Vond le magadnak a következtetést, hogy ne nézd meg ezentúl a díjnyertes filmeket és ennyi.
Ízlések. Szubjektív dolog. Minőség kicsit más, és a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. -
#25 "?? nem voltak jobbak. ez nyert. ez a legjobb. bocs, de a szavazésoknál nem te döntesz, hanem a többség. "
Igy van. Többség nem egyenlő minőség. -
#24 Nem a tavalyiról beszéltem hanem a mostaniról. -
TeDDyRuSh #23 így is meg lehet közelíteni cateran, de ezen eszmefuttatás után, akkor van 4 első helyezett és egy külön díj?!:)
Amúgy örülök, hogy 4 nappal a díjátadó után meg is született a 7 soros cikk. Igaz itthon nem vesszük annyira komolyan, de ha valaki látta rajtam kívül a díjátadót, akkor tudja, hogy megint egy faca show jött össze. Ja és Ben Stiller megkapta az MTV életműdíját. És gondolom mindenki hallott a Brünos - Eminemes esetről. Ott mutatták be az új Transformers 2, Harry Potter és a New moon trailert, szóval azért történt egy s más az átadón. Csak ennyivel egészíteném ki a cikket, meg pár kép is jól jött volna. Viktor beteg lett, látom Ötvös Tibinek, nem igazán volt ideje erre a cikkre. -
cateran #22 Ez igy csak akkor igaz, ha 2 dolog közül kell választani....amúgy meg az amelyikre a legtöbb szavazat ment,de lehet hogy többen szavaztak MÁSRA mint erre..már összesitve..igy aztán a többség szerint nem ez a legjobb,de ez kapta a legtöbb szavazatot
(hogy érthető legyen: van 5 film és 100 szavazó,az 1. film kap 40 szavazatot,a többi mind 15-öt...100-an szavaztak,60-an úgy gondolták hogy nem az 1. film a legjobb,de mégis az fog nyerni..pedig 60 több mint 40...) -
winnie #21 "mert nyilvánvalóan voltak nála jobbak nem? aztán nem kell 'okoskodni'!"
?? nem voltak jobbak. ez nyert. ez a legjobb. bocs, de a szavazésoknál nem te döntesz, hanem a többség. -
Szemjuel #20 talán azér van megkérdezve hogy miért ez és miért az nyert ebben meg abban a kategóriában, mert nyilvánvalóan voltak nála jobbak nem? aztán nem kell 'okoskodni'! -
#19 A kérdésem valóban költői volt, és arra irányúlt ha már válaszolna rá valaki, hogy miben volt jobb ez mint a többi, amiket felsoroltam. Én is nagyon jól tudom, hogy egy szavazáson valószínüleg az nyer (kivéve ha bunda) amelyikre a legtöbben szavaznak. A kérdésem arra irányúlt, h miben volt jobb, miben nyújtott többet mint a többi film? Mert én megnéztem, próbáltam rájönni, de nem sikerült. -
#18 Ha te egy szépségkirálynő választást nézel, és nem tetszik az első helyezett, nem azt mondod, hogy miért ő nyert, amikor 6-os számú Gizike sokkal jobb nő? Mindketten tudjuk, hogy ezzel azt akarod kifejezni, hogy neked a 6-os számú Gizike jobban tetszik, és pont. De ekkor legtöbb esetben egy abszurd reakció történik: belép winnie(plusz most te is), és bölcs tanítóbácsi módjára válaszol a kis csimotáknak arra a kérdésre, ami valójában vélemény. "Kedves gyerekek, azért nyert mert rá szavaztak a legtöbben." Megint csak, húbazze...tényleg? -
FefeeX #17 "Csak az elmúlt félévben volt majdnem egy tucat jobb film, mint pl. "
szóval hagyjál már, ha ez költői akkor én atomfizikus vagyok... Nyilvánvaló.
Miért az lett a szépségkirálynő aki? Mert azoknak épp az tetszett. Azért mert szerinted a zöld szín szebb mint a kék, még nem biztos hogy így van. Ha költői lenne, nem így fejezné ki. Ez nem szőrszálhasogatás.
"Hát ennél sok filmben, sokkal jobb alakításokat hoztak, elég ha csak a fenti felsorolásomban válogatni, de azon kívül is jópár filmben voltak, jobban hozott karakterek."
Költői mi? Iratkozz be általánosba... -
#16 Én nem olvastam a könyvet, de a filmen elvoltam. Nem mondom, hogy kifejezetten jó volt, de egynek elment, és ez a lényeg. Ami a díjat illeti, a célközönség szavazott, így ez nyert, szóval felesleges messzemenő következtetéseket levonni a dologból. -
#15 "A film maga nem jobb, maximum szerinted. Szerintük meg nem... "
Azért csak kezded te is érteni miről van szó. Nevezetesen, hogy valaki a lent említett módon akarja tudomásodra hozni, hogy neki nem tetszett a film.
Vicces, amikor valaki felteszi a kérdést, hogy "hogyan nyerhetett ez a film", akkor Szőrszálhasogató úr és néhány követője megjelenik még válaszol is rá("azért mert arra szavaztak a legtöbben" - húbazze...tényleg?). Holott nyílvánvaló, hogy egy ilyen kérdés költői, és valójában azt akarja kifejezni, hogy szerinte szar a film és ez meg ez jobban tetszett neki. -
winnie #14 "A legjobb film: Alkonyat????"
volt lehetőséged szavazni. ha megtetted, akkor többen voltak. ha nem, akkor nincs jogod reklamálni:) -
FefeeX #13 A végén már kezdted kapisgálni, és megválaszolni azt amit az elején nagy hévvel kérdezgetsz. Nem te választottad. Ha te lettél volna, mást választasz. DE EZ A TE PREFERENCIÁD. A film maga nem jobb, maximum szerinted. Szerintük meg nem... Ezek szerint nem te vagy többen. -
#12 Naneeeeeeeeeeee...
A legjobb film: Alkonyat???? Csak az elmúlt félévben volt majdnem egy tucat jobb film, mint pl. Benjamin Button, The Reader, Slumdog Millioner, Gran Torino, The Wrestler vagy most a legújabb State of Play akár. Hogy tudott egy ilyen rossz film ennyi díjat nyerni?
A legjobb férfi színész: Zac Efron - High School Musical 3: Végzősök
Hát ennél sok filmben, sokkal jobb alakításokat hoztak, elég ha csak a fenti felsorolásomban válogatni, de azon kívül is jópár filmben voltak, jobban hozott karakterek.
A legnagyobb áttörést elérő férfi alakítás: Robert Pattinson - Alkonyat
Ezt mi alapján választják ki? Mit értenek áttörés alatt?? Vki homályosítson fel pls.
A legjobb küzdelem: Robert Pattinson kontra Cam Gigandet - Alkonyat
Ezzel megint nem igazán értek egyet..
A legjobb filmdal: The Climb - Miley Cyrus, Hannah Montana: A film
Lehet, hogy az én ízlésemmel van gond, de szerintem jópár filmnek jobb betétdalai vannak mint a ennek, elég csak a pl Batman TDK-ra gondolni. -
winnie #11 karib-tengert nem láttam, az első 2 rész nem győzött meg, de nálam közepesek, messze vannak a szeméttől. a transformers jópofa volt, élvezetes film, de inkább gi joe-t néznék, ha aközött és a transf. 2 között kéne választani, de lényegtelen, hogy engem mi érdekel.
az érdekes az, hogy az mtv-n eddig nyert tinifilm, nagy közönségfilm és kultfilm is, szóval nincs sok alapja az mtv generáció f*kázásának. -
FefeeX #10 kinek mi jön be.
Transformerst nem a történet miatt szeretjük. A látvány és az akció viszont 5 csillag.
GI Joe ehhez megint hasonló, van aki szereti és szeret nosztalgiázni stb. Annak ez nem számít nagyon gagyinak. Aki meg nem így megy, annak meg úgyis mindegy. Van a sok barom aki gagyizza a képregényfilmeket. Ismertem is párat. Aztán beültek a sötét lovagra, és a Pálfordulásuk miatt már én kérek elnézést...
(egyébként a legnagyobb szánalom mikor valaki olyanról mond véleményt amit még csak hírből sem ismer...)
Karib tenger nekem sem tetszett, de hát nem én vagyok az a többmillió ember akinek pedig igen... Szóval erősen érvényesül az ízlések és pofonok dolog... Ezzel kapcsolatban meg a leggázabb (magyarországon különösen jellemző), hogy emberünk nagy statisztikus, és magából levezeti azt, hogy ez a film bizony szar és az embereknek nem tetszik, csak bizonyos különc barmoknak (emellett az emberek 80%-ának tetszett a tényleges adatok szerint) -
Reg5 #9 A Karib sztem tényleg szemét :) A Transformers se volt annyira nagy film, dehát ízlések.
A trailer alapján a G.I. Joe nagyon gagyi lesz. -
winnie #8 "Annyira nézhetetlen filmek nyertek mint maga a csatorna."
ja. tavaly is a transformers. előtte meg a karib-tenger. meg az ünneprontók ünnepe. meg a napoleon dynamite. már megszokhattuk.
egyre azonban büszkék lehetünk. mindketten láttuk a twilightot. téged is becsalt a moziba a reklámhadjárat? -
#7 Úúú bazze ez a GIJOE trailer. Ez is MTV-re való. Ömlik a szemét. -
#6 Aki MTV-t néz azoknak valószinűleg jól is van igy. Annyira nézhetetlen filmek nyertek mint maga a csatorna. -
FefeeX #5 Nekem azt mondja, hogy USen kívül nem lehet megtekinteni a trélert... -
Reg5 #4 Vannak idióta kategóriák. -
winnie #3 a tinik az év legsikeresebb tinifilmjére szavaztak. ez így van jól. -
Hoz_Hun #2 Már megint azt a szerencsétlen Eiffel-toronyt rombolják le!? Na ja, ha az amcsik csak ezt az egy építményt képesek felismerni Európában. Természetesen a Franciákat is az amerikaiaknak kell megmenteni.
Az alkonyt tarolt.... szánalom. -
Sliderx #1 Hmmm... Hát elmehetnek ám valahová.... :D
Azért ez a trailer ott van, csak ez a cím... :)
Megnézzük.