Tarolt az Alkonyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy. valaki megtudná mondani hogy meik az a zene amikor zongorázik Edward vagy amikor baseball-oznak?
köszönöm
és Twilight.(L)
Ízlések. Szubjektív dolog. Minõség kicsit más, és a kettõnek nem sok köze van egymáshoz.
Igy van. Többség nem egyenlõ minõség.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amúgy örülök, hogy 4 nappal a díjátadó után meg is született a 7 soros cikk. Igaz itthon nem vesszük annyira komolyan, de ha valaki látta rajtam kívül a díjátadót, akkor tudja, hogy megint egy faca show jött össze. Ja és Ben Stiller megkapta az MTV életmûdíját. És gondolom mindenki hallott a Brünos - Eminemes esetrõl. Ott mutatták be az új Transformers 2, Harry Potter és a New moon trailert, szóval azért történt egy s más az átadón. Csak ennyivel egészíteném ki a cikket, meg pár kép is jól jött volna. Viktor beteg lett, látom Ötvös Tibinek, nem igazán volt ideje erre a cikkre.
(hogy érthetõ legyen: van 5 film és 100 szavazó,az 1. film kap 40 szavazatot,a többi mind 15-öt...100-an szavaztak,60-an úgy gondolták hogy nem az 1. film a legjobb,de mégis az fog nyerni..pedig 60 több mint 40...)
?? nem voltak jobbak. ez nyert. ez a legjobb. bocs, de a szavazésoknál nem te döntesz, hanem a többség.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
szóval hagyjál már, ha ez költõi akkor én atomfizikus vagyok... Nyilvánvaló.
Miért az lett a szépségkirálynõ aki? Mert azoknak épp az tetszett. Azért mert szerinted a zöld szín szebb mint a kék, még nem biztos hogy így van. Ha költõi lenne, nem így fejezné ki. Ez nem szõrszálhasogatás.
"Hát ennél sok filmben, sokkal jobb alakításokat hoztak, elég ha csak a fenti felsorolásomban válogatni, de azon kívül is jópár filmben voltak, jobban hozott karakterek."
Költõi mi? Iratkozz be általánosba...
Gaming is believing.
Azért csak kezded te is érteni mirõl van szó. Nevezetesen, hogy valaki a lent említett módon akarja tudomásodra hozni, hogy neki nem tetszett a film.
Vicces, amikor valaki felteszi a kérdést, hogy "hogyan nyerhetett ez a film", akkor Szõrszálhasogató úr és néhány követõje megjelenik még válaszol is rá("azért mert arra szavaztak a legtöbben" - húbazze...tényleg?). Holott nyílvánvaló, hogy egy ilyen kérdés költõi, és valójában azt akarja kifejezni, hogy szerinte szar a film és ez meg ez jobban tetszett neki.
volt lehetõséged szavazni. ha megtetted, akkor többen voltak. ha nem, akkor nincs jogod reklamálni😊
A legjobb film: Alkonyat???? Csak az elmúlt félévben volt majdnem egy tucat jobb film, mint pl. Benjamin Button, The Reader, Slumdog Millioner, Gran Torino, The Wrestler vagy most a legújabb State of Play akár. Hogy tudott egy ilyen rossz film ennyi díjat nyerni?
A legjobb férfi színész: Zac Efron - High School Musical 3: Végzõsök
Hát ennél sok filmben, sokkal jobb alakításokat hoztak, elég ha csak a fenti felsorolásomban válogatni, de azon kívül is jópár filmben voltak, jobban hozott karakterek.
A legnagyobb áttörést elérõ férfi alakítás: Robert Pattinson - Alkonyat
Ezt mi alapján választják ki? Mit értenek áttörés alatt?? Vki homályosítson fel pls.
A legjobb küzdelem: Robert Pattinson kontra Cam Gigandet - Alkonyat
Ezzel megint nem igazán értek egyet..
A legjobb filmdal: The Climb - Miley Cyrus, Hannah Montana: A film
Lehet, hogy az én ízlésemmel van gond, de szerintem jópár filmnek jobb betétdalai vannak mint a ennek, elég csak a pl Batman TDK-ra gondolni.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
az érdekes az, hogy az mtv-n eddig nyert tinifilm, nagy közönségfilm és kultfilm is, szóval nincs sok alapja az mtv generáció f*kázásának.
Transformerst nem a történet miatt szeretjük. A látvány és az akció viszont 5 csillag.
GI Joe ehhez megint hasonló, van aki szereti és szeret nosztalgiázni stb. Annak ez nem számít nagyon gagyinak. Aki meg nem így megy, annak meg úgyis mindegy. Van a sok barom aki gagyizza a képregényfilmeket. Ismertem is párat. Aztán beültek a sötét lovagra, és a Pálfordulásuk miatt már én kérek elnézést...
(egyébként a legnagyobb szánalom mikor valaki olyanról mond véleményt amit még csak hírbõl sem ismer...)
Karib tenger nekem sem tetszett, de hát nem én vagyok az a többmillió ember akinek pedig igen... Szóval erõsen érvényesül az ízlések és pofonok dolog... Ezzel kapcsolatban meg a leggázabb (magyarországon különösen jellemzõ), hogy emberünk nagy statisztikus, és magából levezeti azt, hogy ez a film bizony szar és az embereknek nem tetszik, csak bizonyos különc barmoknak (emellett az emberek 80%-ának tetszett a tényleges adatok szerint)
A trailer alapján a G.I. Joe nagyon gagyi lesz.
ja. tavaly is a transformers. elõtte meg a karib-tenger. meg az ünneprontók ünnepe. meg a napoleon dynamite. már megszokhattuk.
egyre azonban büszkék lehetünk. mindketten láttuk a twilightot. téged is becsalt a moziba a reklámhadjárat?
Az alkonyt tarolt.... szánalom.<#sniffles>#sniffles>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azért ez a trailer ott van, csak ez a cím... 😊
Megnézzük.