Megint 17 - Mindenkiben van egy kis Zac Efron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon bejött ez a film 😊
Elsõ képen fogja a szivaccsal teli zsákot. Egy oylan zsák (igazi) van vagy 45-50 kiló, nem így fogná és állna le beszélgetni közben. <#nyes>#nyes>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szlovákiai hun: respekt! Nem baj ha van valami rejtett mondanivalója és erkölcsi tanulsága egy filmek. Persze szinte minden amcsi filmnek van. De itt valahogy nem a végére erõltetett 10 perces filmlezárást kapjuk. Tetszett ez a keretes megoldás, vagyis, hogy ugyanott lesz vége a filmnek, mint 20 évvel azelõtt.
Aki elmegy megnézni, az nem fog csalódni. Zac-at meg nyeljük be. Rosszul nem néz ki, elég jó színész is. Tuti recept a sikerhez, hisz Walt Disney-nél nevelkedett (mint pl. Justin Timberlake, Britney Spears).
Aki elmegy megnézni, az nem fog csalódni. Zac-at meg nyeljük be. Rosszul nem néz ki, elég jó színész is. Tuti recept a sikerhez, hisz Walt Disney-nél nevelkedett (mint pl. Justin Timberlake, Britney Spears).
A te véleményedre vö az 16 számú véleményem rá a válasz, akik fikázzák zömmel a filmeket, azoknak az irónia értésük egy nagy 0-a, persze mostanában kevés jó pozitív film jön ki.......de ennél a filmnél világos, hogy mit akar elmondani az egész film....
Én is pozitivan csalódtam a filmben, hogy a történet elõre kiszámitható, itt nem is lényeges, mert a film mondani valója egészen más, ami sajnos a valóvilágban napjainkat jól jellemzi: válások, a fiatalok önzetlen szexuális vágyásuk a nem kivánt terhességgel, a film ezt vázolja fel és hogy nem a válás az igazi megoldás, ha nem a végletekig harcolni kell a szerettünkért és ha elvált volna a gyerekek isszák meg a levét, ez a film mondani valója....nekem ez jött át, és ez sajnos napjaink való világára is igaz<#vigyor0>#vigyor0><#szomoru1>#szomoru1>
de a sunák az ilyenre buknak 😄😄
Nem mondtam, hogy ugyanabba a terembe ülünk<#nyes>#nyes>
grat...
😄 Jah
te is egymással,
õ is egymással...<#love11>#love11><#law>#law><#puszi>#puszi><#love12>#love12>
te is egymással,
õ is egymással...<#love11>#love11><#law>#law><#puszi>#puszi><#love12>#love12>
by: the original one Gery Boro
persze, mert nem a filmet nézitek hanem egymással vagytok elfoglalva 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Maradjunk annyiban, hogy ez az a film, amire úgy ülhetek be a csajommal, hogy mindkettõnk jól érzi magát.
Valahogy úgy vagyok ezzel a filmmel, mint az Alkonyattal is: egynek jó volt, nem bántam meg, néha még nevettem is, és pont. Aki valami nagyot vár, inkább hagyja ki, de egyszeri kikapcsolódásnak megfelelõ lehet.
Gaming is believing.
Ez de rossz film. Életem egyik feleslegesebb 102 perce volt. Ilyen filmet minek gyártanak? szószerint semmirõl nem szól de legalább vicces lenne, de még az se <#wilting>#wilting>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Egyetértek😊 pedig úgy ültem be moziba hogy úristen de nyál lesz. Hát nem 😄 Baromi sokat röhögtem a film nézése közben, a poénok pedig hatalmasak.
Öszinten szolva en is pozitivan csalodtam a filmben, Zac Efron feltunoen jo volt, illetve maga az egesz film jol meg volt csinalva. Sztm.
Viktor! Mikor írsz a kiváló, csúcsszuper agyon hypolt és széttolt X-Men Kezdetekrõl??? 😄 Kíváncsi lennék az õszinte véleményedre... Az enyém meg van (moziban néztem meg) de hogy ne legyen nagy köhögés, inkább megtartom magamnak.
Én megint nem értek egyet Sz. Viktorral. A Tom Hanks féle Segítség felnõttem óta, szerintem ez a legjobb "átváltózdis" film. Pedig baromira nem szeretem a mûfajt, nem is értem miért néztem meg, de nagyot csalódtam...persze pozitívan. Talán a Rob Sneider féle "Tökös csaj" c. film az ami ebben a kategóriában versenyben lehet vele. Bár a poénok lágyabbak, mégis van hangulata a filmnek. A történet TERMÉSZETESEN, könnyen kiszámítható, ez tény, de az ember sosem azért megy be a moziba, hogy ilyen filmeknél mást kapjon, mint a jól bevált évszázados amerikai receptet. Jók a karakterek és az azokat alakító mellékszereplõk is:
Thomas Lenon (fantasy, sci-fi fan, gazdag barát) - Reno 911, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Michelle Trachtenberg (fõszereplõ lánya) - Euro Túra, Jéghercegnõ
Principal Jane Masterson (Igazgatónõ, a barát eljövendõ szerelme) - The Office, Michael barátnõjét alakító Jen
Egyletöltés abszolút megér, ha mozit nem is😊
Thomas Lenon (fantasy, sci-fi fan, gazdag barát) - Reno 911, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Michelle Trachtenberg (fõszereplõ lánya) - Euro Túra, Jéghercegnõ
Principal Jane Masterson (Igazgatónõ, a barát eljövendõ szerelme) - The Office, Michael barátnõjét alakító Jen
Egyletöltés abszolút megér, ha mozit nem is😊