Nem lesz EP választási vita az MTV-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a pártviták az utóbbi években a napi viccek szintjére süllyedtek le. De ha minden igaz, jövõre megválasztják a Fideszt, és akkor még a fing is rózsaillatúvá fog válni az országban 😊
LZ forever
Lehet hogy kampánycsend idején szóltál hozzá, és ezért moderálták ki a beírásodat (nagyon helyesen, mivel ez a törvény).
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Látom, az én hozzászólásomat sikerült kimoderálni, a DjDano összes viszont maradhat.
Bravo, bravo és megint csak bravo.
Az a baj, hogy aki ezt olvassa, nincs tisztában azzal, mit éreztetek kimoderálandónak azzal szemben ami viszont itt maradt.
Szánalmas. Mindenesetre még egy oldal, ami kikerült a bookmarksból.
Bravo, bravo és megint csak bravo.
Az a baj, hogy aki ezt olvassa, nincs tisztában azzal, mit éreztetek kimoderálandónak azzal szemben ami viszont itt maradt.
Szánalmas. Mindenesetre még egy oldal, ami kikerült a bookmarksból.
Es a magyarok tobbsege sztem is szarik bele, hogy mit visitanak ezek ott. 1ik kutya, masik eb. De azert siralmas, hogy mar abban sem tudnak megegyezni, hogy mirol vitazanak. NEvetseges, vagyis nem...
fuck mmo's..i.,
<#nevetes1>#nevetes1> van benne valami
Úristen, téged élve kéne eltemetni. Mondom ezt úgy, hogy szarok az összes pártra.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
annyiban azért jó lett volna egy fejtágítás a népnek, hogy megtudják azt, ami egyes plakátokról nem jön le az egyszeri magyarnak, hogy ez a választás nem "A Választás", hanem mindössze az európai parlamentre vonatkozik.
még szerencse, hogy a politikusok kouunikációja is abból áll, hogy mi mindenre számíthatunk, ha a jelöltek küldjün "európába"😊
még szerencse, hogy a politikusok kouunikációja is abból áll, hogy mi mindenre számíthatunk, ha a jelöltek küldjün "európába"😊
"pedig néztem volna egy kis jófajta standup-ot 😄"
Bokros - Morvai - Göncz Kinga - Schmitt, jó mókagyár lett volna. Még abban is képesek négyféle álláspontot képviselni, hogy délben süt-e a Nap. 😄
"A Fidesz ugyanakkor jelezte, hogy számára a vita feltételei nem megfelelõek"
Na ne már! Így nem tudom meg a kedvenc pártomtól, most vasárnap mire is kell szavazni, mi a legutolsó verzió? Csak mert ha arra kell szavaznom, melyik a legrosszabb, leggonoszabb, legsilányabb párt, akkor teszek egy X-et az MSZP mellé, hogy megjelöljem a fõgonoszt. 😄DD
Bokros - Morvai - Göncz Kinga - Schmitt, jó mókagyár lett volna. Még abban is képesek négyféle álláspontot képviselni, hogy délben süt-e a Nap. 😄
"A Fidesz ugyanakkor jelezte, hogy számára a vita feltételei nem megfelelõek"
Na ne már! Így nem tudom meg a kedvenc pártomtól, most vasárnap mire is kell szavazni, mi a legutolsó verzió? Csak mert ha arra kell szavaznom, melyik a legrosszabb, leggonoszabb, legsilányabb párt, akkor teszek egy X-et az MSZP mellé, hogy megjelöljem a fõgonoszt. 😄DD
pedig néztem volna egy kis jófajta standup-ot 😄
na mán itten is politizálnake? csaje