Brink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Megvettem a Brinket Ati kártyám van és olvastam h elég nagy problémák vannak belõle , neten mindenhol mást írnak és nem akarok gányolni össze vissza steamrõl elég sok idõ mire lejön (nekem), szóval valaki tudna segíteni az egészben hogy mit hogy?
Amúgy a játék , lefagy , akadozik , és a hang is akadozik
a kártya Shappire HD4870 512 MB
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Next PC upgrade: 2022
Amúgy meg jó fun, ami nem tetszik, hogy a tuningok leviszik az equip speed-et és kb nem éri meg felrakni.
Ja és nekem az Agents of Change is megvan hozzá.
ÜDv
Games For Windows Live ID: Rashool
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
5 euró most a játék steamen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A Brink Complete Pack-ot vettem meg 6 euróért.
kicsit elkéstek 😞
En is megvettem a jatekot, nekem tetszik, csak egy dolgot nem ertek.
Multi servert nem talalok, ha keresem oket. Fut a jatek valami multiplayer modban ahol lehet palyakat jatszani, de honnan tudom, hogy ki a jatekos, es ki bot? Mert a legtobben olyan szerencsetlenul visselkednek, hogy csak botok lehetnek. Nem ertem. Vagy nem a multis dolgot jatszom. Nem vagyok egy idiota, de nekem ez nem tiszta...
Vedd meg, és akkor nem lesz gond.
Parasite Eve 2, best game EVER!
4gb RAM
ATI HD4870 512 mb
Végigjátszottam a kampányt, és multiztam is egy kicsit.
A kasztok, fegyverek kiegyensúlyozottnak tûntek. A feladatok is változatosak, a pályaméreteket jól eltalálták. Jobban bejön mint a Team Fortress 2. Tetszik a parkour nyújtotta mozgásszabadság, hogy függõleges irányba is dinamikusan lehet mozogni.
Ha baráti áron lenne (10-15 Eur) megvenném.
Nekem 70-80 FPS -el megy solo-ban, multiban egyaránt. Mondjuk most szert tettem egy elég brutális gépre úgyhogy még jó, hogy nem 10 -el döcög... 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
De asszem olvastam, hogy az ATi kártyával gondok vannak. Egyébként olyan, mint a Quake Wars csak Mirror's Edge/Borderlands szerû designnal.
I want to be a mighty pirate ever!
Ingyenes hétvége miatt gondoltam kipróbálom de már a character costumatization is akadozik 1440*900 high beállítás mellet noAA. Valamit esetleg finomhangolnom kéne valami fájlban?
Gépem:
X2 240 [email protected]
4gb ram
hd4890 1gb
legfrisebb driver minden
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Ez jó hír azért!!
Jó játék??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Hihetetlen ez a fórum mindenesetre. Szinte nem tudok olyan játékot találni akármilyen régi aminek ennyire halott lenne a fóruma. Azért ez furcsa. Persze a játék sem hasít valami fényesen. 😊
Abból konkrétan kezd már elegem lenni, hogy a frissítések nálam folyton hoznak valami lehetetlen új bugot is. Most éppen vicces fehérre változott néhány textúra. Így valahogy:
Amúgy én is csak azért írok mert végre van dátuma a DLC -nek. Augusztus 3 állítólag. Azért ez is jó szánalmasra sikeredett. Eredetileg júniust ígértek aztán ezt módosították júliusra amit most a hónap végén megint csak áttolnak a következõ hónapra. Kezd egy kicsit tele lenni a ... a Splash Damage -el meg ezzel a játékkal is. Egyre inkább kidobott pénznek tûnik az ára, de nagyon! CD Galaxis -nál már csak 6E egyébként. Más kérdés, hogy annyit se nagyon ér meg.
DLC megjelenés
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Gondolkozom hogy megveszem a játékot...
Az lenne a kérdésem, hogy multiban 8v8-at még mindig botokkal lehet játszani vagy esetleg kijött már új patch ami megoldja másképp is a lag-ot?
Vagy most hogy van?
még csak kipróbáltam, de nekem ez így elég szar fps-el megy elsõre pedig nincs rossz gépem...
nem mondom, hogy játszhatatlan az a fajta low fps amit sokan észre sem vesznek, engem zavar
várom a pacht-t 😊
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato