11
-
Etinger #11 Pixar most a legjobb, ez számomra egyértelmű, még ha nem is kaszálnak úgy mint egy Dreamworks. De speciel nekem Dreamworksszel sincs bajom, mert ők is tudnak ám jókat, csak azért érezni, hogy sokszor a sztár-szinkron-színészekkel próbálják eladni az alapjáraton gyenge produkciót. -
sandor8206 #10 pixar jobb -
winnie #9 ne vegyél rá mérget. amerikában a panda és a madagaszkár környékén hozott, ez igaz, de kevesebben jóval látták, hiszen a jegyár is drágább volt és a másik kettő óta a dollár is romlott. de fontosabb, hogy nemzetközileg egyelőre a felét sem hozta, amit a másik kettő, ráadásul jóval drágább volt, mint az előző filmek. (ráadásul a kritikák sem egetverőek.) -
#8 Szörnyek az űrlények ellen is 200M körül hozott, valahogy 2012 körül az is jönni fog -
#7 Pixar a best. Madagaszkar 2, Kung Fu panda: -
winnie #6 miért lenne kár, miért lenne futószalag? attól, hogy a dreamworks a stúdió, még kis animációs cégek dolgoznak a filmeken, mindegyiken más. egy alkotó csapat 3-4 évente készít egy filmet. bezzeg a pixar. az évente. és mégis. -
Raziel Anarki #5 rajzfilmek futószalagon? kár értük... -
Lipi1980 #4 Nekem speciel a Madagaszkár 2 sokkal jobban tetszett, mint az első rész...
Animációs meg jöhet dögivel!
Kedvenceim:
Pixar-éktól:
Toy Story 1-2
Szörny Rt.
Némó nyomában
Hihetetlen család
Wall-E
Dreamwokrs-éktől:
Shrek
Madagaszkár 2
Túl a sövényen -
ldavid #3 egyetértek -
Monoton #2 Jöhetnek -
#1 Nekem már a Madagaszkár 2 és a Kung Fu panda sem jött be :(
ez így nagyon futószalag rendszernek tűnik... kérdés, hogy kisül-e ebből vmi jó is...