Június elején folytatódik a Szökés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, megnézni! Ne tévesszen meg senkit, úgy is fut, hogy 23-24. rész, meg Final Break címen is. Mindkettõhöz van felirat. Jó is lett, sajnálom, hogy vége a sorozatnak.
Igen van egy duplarész méretû betétfilm. Tessék megnézni azt is.
Valahol, valakitõl olyat hallottam, hogy a 22. rész után van, vagy lesz valami film-féle. tud errõl valaki, valamit? Winnie?
jó volt a 4. is :) az 3. évad meg a 4. eleje volt gázos aztán a végére lábrakapott..

Commodore Plus4 forever!

djstefi
Mar lejart bicikli a 4. szezon is...sokan es sokat fognak csalodni rajta, benne...

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

nem FBI-os, hanem nemzetbiztonságis. Amúgy jó volt a sorozat.
nem szaladnak el a dvd-k. ha venné is valaki a szökést, jelenne meg észvesztõ sebességben.
Kár,hogy a 2.évad még csak most jelent meg itthon...idén jó lett volna már a 3.at is mellé tenni,aztán nem sokat várni a 4.re..kecseg hazai kiadók ostoba idõhúzásai a vásárlók ellenségei..
Tinman
Rémálmok inkább...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja szintén<#vigyor0>

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

Mikor megláttam a címet kicsit felcsillant a szemem húha 5. évad? Szép álmok :)