Bemutatta új keresőjét a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az eddig Kumo kódnéven fejlesztett új keresõmotor most Bing néven indul útjára"
Könyörgöm, honnan szedik ezeket a neveket?
Könyörgöm, honnan szedik ezeket a neveket?
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Ha valakit érdekel, már él a www.bing.com ... lehet próbálhatni.
A Terraserver vagy hogy hívták, megvan az még? Egyébként Gugli is fejleszti a saját "nextgen" keresõjét... Hamarosan kijönnek vele õk is.
Én mindenesetre maradok az ixquick-nél, mert az nem tárol semmi személyes adatot :).
Én mindenesetre maradok az ixquick-nél, mert az nem tárol semmi személyes adatot :).
"A googel jol mukodik ..."
Nagyon nem értünk egyett. Évekkel ezelött ugyan ezzel a Googleval nagyságrendekkel könnyebben lehetet NEM populáris dolgokat is megtalálni ... ezt mind beáldozták a sebesség és a biznic oltárán.
"miért hajaz arra, hogy minél több dologban rá hasonlítson. Google Maps, Preview, és úgy általában az egész"
Ezek egy része a többi, már elfeledett, kevésbé populáris keresõk sajátjai is. A térképes mókában meg szvsz MS jóvval elöbb benne volt, igaz azóta fejlesztik végre normálisan, mióta a Goggle megvette (mert nem saját cucc volt) a térképes rendszert. Igaz õk is felfejlesztették.
Nagyon nem értünk egyett. Évekkel ezelött ugyan ezzel a Googleval nagyságrendekkel könnyebben lehetet NEM populáris dolgokat is megtalálni ... ezt mind beáldozták a sebesség és a biznic oltárán.
"miért hajaz arra, hogy minél több dologban rá hasonlítson. Google Maps, Preview, és úgy általában az egész"
Ezek egy része a többi, már elfeledett, kevésbé populáris keresõk sajátjai is. A térképes mókában meg szvsz MS jóvval elöbb benne volt, igaz azóta fejlesztik végre normálisan, mióta a Goggle megvette (mert nem saját cucc volt) a térképes rendszert. Igaz õk is felfejlesztették.
Elarulom neked, Gy P ruhelli a MS-s
De a bukásnak egy egyszerû oka is lehet. Méghozzá az, hogy a Chrome / Firefoxban soha nem lesz alapértelmezett keresõ a Bing. IE meg haldoklik, szóval az hogy a user átállítsa az alapértelmezett keresõt egy egyszerû gombnyomással, na ahhoz erõsen seggbe kell rúgni...
khhmmm aha oké szép meg jó is de én maradok a google-nel
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mi bajod azzal a mondattal? Jól néznénk ki, ha a Microsoft a saját keresõjérõl nem gondolná hogy esélyes legyõzni a Googlet, különben minek fejlesztené.
A googel jol mukodik es ha tenyleg nem lehet jelenleg jobbat letrehozni akkor nincs mitol tartania. Azzal h versenyhelyzet van csak te jarsz jol ugyhogy inkabb oruljel ;)
Jut eszembe: Csak nehogy terroristak vagy pedifolok kezébe keruljon...
Jut eszembe: Csak nehogy terroristak vagy pedifolok kezébe keruljon...
Szerintem.
Én azt nem értem, hogy ha annyira meg akarják dönteni a Google "egyeduralmát" - mert az mi rossz mán! -, akkor miért hajaz arra, hogy minél több dologban rá hasonlítson. Google Maps, Preview, és úgy általában az egész; még a hivatkozások színe és a szöveg stílusa is a Google-t utánozza. Ez aztán nagy durranás lesz!
"A Microsoft ezzel akarja megállítani a Google szinte mindent elsöprõ fölényének további növekedését,véleményük szerint pedig a felhasználók igényeinek megfelelõ kiszolgálása esetén erre minden esélyük megvan." - Kedves Olvasóink! Fizetett Micro$oft hirdetésünket látták!
"A Microsoft ezzel akarja megállítani a Google szinte mindent elsöprõ fölényének további növekedését,
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Jó név! A Google-ban "bing" kulcsszóra ez a legelsõ találat! <#mf1>#mf1> Szóval a Micro$oft csak a "kearburátor" után következik... bru-ha-ha <#eplus2>#eplus2><#beka3>#beka3>
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Szerencsétlenek minden fûszálban kapaszkodnak már.
Mellesleg a Béta Win7 miért gyorsabb mint az RC?
Mellesleg a Béta Win7 miért gyorsabb mint az RC?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Chandler Bing :)
A beta nem volt hibátlan ahogyan az RC verzió sem az, de már az RC is jelentõsen gyorsabb és stabilanbb mint az SP1-es Vista :)
Az egyértelmû, hogy nem a magyar piac lesz a fõszempont, de idõvel lefogják fordítani ahogyan minden mást is :)
Az egyértelmû, hogy nem a magyar piac lesz a fõszempont, de idõvel lefogják fordítani ahogyan minden mást is :)
Nem a lényeg, hanem a fontos!
az a gond ezzel, hogy magyar nyelven nem nagyon lesz elérhetõ, vagyis a magyar találatok nem lesznek olyan relevánsak
:D
Várj, majd mindjárt jön a "nálam már a beta is hibátlanul mûködött" szöveg. :D
Mondjuk nálam is, de fõ rendszernek csakis a véglegest használnám.
Várj, majd mindjárt jön a "nálam már a beta is hibátlanul mûködött" szöveg. :D
Mondjuk nálam is, de fõ rendszernek csakis a véglegest használnám.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
De te nem vagy lusta valtani, amint latom meg kesz sincs egy OS maris azt hasznalod... :)
Jónak tûnik. Nekem elsõ ránézésre ez olyasminek tûnik, mint egy keresõ amelybe intergálva vannak olyan "szolgáltatások" mint az arukereso/argep, virutal earth stb..
Ha jobbra sikerül mint a google, jobb találatokat ad és több funkcióval, akkor se biztos h megfogja tudni dönteni a google pozícióját, mivel már sokan megszokták, lusták váltani, ahogyan azt az IE-nél, iPod-nál láttuk. Ott van a firefox, opera az IE ellen, vagy az iriver, sony, cowon termékek az iPod ellen és mégse terjednek eléggé, mert az emberek lusták váltani, hiába nyújt jobb minõséget, jobb szolálgatásokat.
Ha jobbra sikerül mint a google, jobb találatokat ad és több funkcióval, akkor se biztos h megfogja tudni dönteni a google pozícióját, mivel már sokan megszokták, lusták váltani, ahogyan azt az IE-nél, iPod-nál láttuk. Ott van a firefox, opera az IE ellen, vagy az iriver, sony, cowon termékek az iPod ellen és mégse terjednek eléggé, mert az emberek lusták váltani, hiába nyújt jobb minõséget, jobb szolálgatásokat.
Nem a lényeg, hanem a fontos!