Újrakezdik az Idegenek történetét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Van:
- Alien
- Aliens
- Alien 3
- Alien Resurrection
Egyébként valóban azt mondja amit írtál. Bishop a neve.
Épp azt mondja a robot Ripleynek: "Nem is rossz egy embertõl."
Én azt mondom, ne feszegessék túl az idegenek eredetét, azzal csak a misztikusságuk csorbul. Nekem már a második rész királynõs koncepciója is majdnem megakadt a torkomon - csak Cameron zsenije mentette meg -, de egy konkrét magyarázat a könyvek vagy képregények egyik alternatív, nem-hivatalos eredettörténetének kánonba emelésével már sok volna a "popcornosításból". Marhára remélem, észbekapnak odaát, és nem érthetõbbé próbálják tenni az idegeneket, hanem még meghökkentõbben embertelenné, már ha mindenképp emelniük kell a téteket. Ennél jobban már csak a CGI totális elhagyásával tehetnének boldogabbá (Scott direktori székbe láncolását leszámítva).
Nyilván azért, mert a kedves kollégának fogalma sincs, milyen egy IGAZI sci-fi, ami a mai napig egyedülálló a filmtörténelemben. Látványvilágával forradalmasította a filmtörténelmet. A mai napig ALAPMÛ-nek számít.
Ja, és persze biztos azért, mert néha gondolkozni is kell a film nézése közben. Jó film az Aliens és az Alien 3 is, de az Alien közelébe sem érnek.
---
"Egy jelenet a folytatásból". OMFG.
"egy kép az Aliensbõl", vagy
"egy jelenet a "A bolygó neve halál címû" filmbõl stb. Kicsit talán érthetõbb lett volna.
Mondjuk már hozzászoktam, hogy itt az SG-n mindig a hozzánemértõk írják a cikkeket.
Sokan a másodikat tartják jobbnak, nos a "most legyen 100 Alien, mer' 1 az kevés, és ne törõdjünk a képzõmûvészettel, a képekkel" koncepciót én nem ettem meg. Ettõl függetlenül szeretem, de az Alien és az Aliens... Nos, ég és föld. Persze a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van, de azért kiváncsi vagyok miért tartod fosnak az eredetit.
Gaming is believing.
"nem egy remake lesz, hanem egy teljesen új eredettörténetet forgat le a Fox. Íme az újabb reboot! "
az eredettörténet nem éppen ugyanaz, mint reboot. Vegyük példának az X-men origins-t...az egy reboot volt??? nagyon nem. A reboot egy újragondolás vagy egy széria újrakezdése sokkal inkább hasonlít a remake-re. Itt a szériát nem kezdik elõrõl, csak hozzáadnak még egy részt.
A Daredevilrõl írt cikk az már rebootról szól, a film rossz volt ezért jó lenne újragondolni stb.
Alien konyvekbol 1-et v 2ot ha olvastam, AvsP jobban bejott. Miert nem forgatjak le egyik konyvet?
Remelem nem lesz akkora csalodas mint az AvsP filmek.
Abban a könyvben ugyanis pindurit megmagyarázza az író hogy honnan a fenébõl származnak az alienek.
A könyv címe asszem az volt hogy Végsõ Megoldás Élet.
Na ottan aztán le volt írva minden, és az alien faj mikorra lett egy kis esze nem is volt már kegyetlen gyilkos faj.
Azt sem bánnám ha csak rajzfilm lenne ez a magyarázat mint pl az Animatrix.
Remelhetoleg ugy hozzak ossze,hogy kiderul mi a faszom az urutas,hogy kerult oda stb.
Az elso resz sztem 1 hulladek volt.
2-3 a legjobb!!
Minel tobbet tudjunk meg Weylandrol es Yutanirol!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Azaz, mint annó Ripley, itt is maradni fog egy (két?) túlélõ...
Sõt, még azt is ki tudom nézni ezekbõl a zsugorított agyú ember-lényekbõl, hogy még egy Predator-t is becsempésznek a filmekbe ("utalásként")...
Rohadt szemetek! Ehhez a mennyei manna filmtémához BÛN hozzányúlni.
Készítsenek új, és csak hasonló témájú filmeket! Ne klasszikusokat rebootoljanak, presequel-esítsenek!
Fuck!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
el fogják rontani :(
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A 2. részbõl van a kép, így már tiszta?
PSN ID.: Beegabor
szóval akkor most itt egy prequel-t csinálnak? ahová nem kell s. weawer-t is leszerzõdtetni? vagy mi van?
Azt hittem,hogy már rég rájöttél a válaszra! "hálivúd" kifulladt. Válság van. A stúdiók pedig szeretik a pénzt. A forgatókönyvírók nem fáraztják magukat valami újdonság megírásával. Inkább sztrájkolnak. Maradnak a régi jólbevált receptek. Elõkaparunk egy "régi" klasszikust ami a maga idejében bomba siker volt és leforgatjuk új köntösben mert ha a nép meghallja,hogy Alien, Terminator vagy Rémálom az Elm utcában akkor majd egybõl rohannak a moziba. Sajnos be kell látni,hogy igazuk van mert a bevételi adatok mindig ezt mutatják,hogy a nép bizony rohan. Most nem azaokról a kemény fanokról beszélek akik akkor is ott lennének ha a film tényleg annyira szar lenne,hogy még csukott szemmel is gyilkolna. Azokról beszélek akik még mindig képesek bedõlni az ilyen dolgoknak. Aztán mikor a film végével megkérdezed õket,hogy "Na milyen volt ez a reboot?" akkor csak annyit mond,hogy "Hát...az eredeti mérföldekkel jobb volt!" Ki hitte volna? :-O
Ha van elég pénz egy nagy film leforgatására, akkor miért nem csinálnak egy új filmet, egy könyvbõl, vagy egy nulladik részt pl, na de rebootot?<#nemtudom>#nemtudom> Valszeg ötlet nulla, de Alien szóval eladható ugyan az is.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Alien 1 jó volt, ha valami hasonló lesz akkor jöhet. Csak ne anyabébis történet legyen mint alien4-ben. Legyen teljesen idegen, ne szarakodjanak emberi érzésekkel velük kapcsolatban.
Egyik könyvet meg is csinálhatnák mikor egy kommandó elmegy egy idegen bolyba pempõt lopni (atomot nyomnak végére), folytatás az lehetne mikor visszajönnek minõségi pempõ dns-t megszerezni és akkor már két idegen boly harcol egymással. Eredeti és mutáns génnel rendelkezõk, mert atom következtében hibás tojások is életben maradnak.
Ama faj hozta létre az idegeneket mint biológiai fegyver, csak éppen túl jól sikerültek és a pilóták szinte kihaltak. (aki olvasott könyveket tudja, könyvekben van egy élõ példány... végig röhögte a Föld evakuálását)
\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"