323
Tüzoltosag,és tüzoltoautok,bevetések
-
öregember #323 tuzoltosag.info
-
#322 -
#321 szep,grat! -
Traktorgyilkos #320 hali mindenkinek!!!!!
lenne 1 kérésem van nekem 1 weboldalam meg 1 fórumom és sok szeretettel várok mindenkit, hogy meglátogassa!!!!!
www.feuerwehr.mlap.hu (weboldal)
http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=feuerwehr (fórum)
várok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#319 jo vicc,nem jo vicc,nem en irtam,es megkapta a bunteteset aki irta... -
#318 pedig ez:
Négy cigány cipel egy hatalmas fürdőkádat az utcán. Arra megy egy rendőr és odakiált az egyiknek:
- Hé! Állj meg cigány!
A cigány nem áll meg. A rendőr mégegyszer odaszól:
- Álljál meg vagy lövök!
A cigány továbbra sem áll meg. A rendőr lepuffantja. Ekkor ideges fejjel kiszáll a kádból egy skinhead és mérgesen így szól a rendőrnek:
- BAZDMEG! Ma már ez a harmadik defektem!
jó vitz -
#317 A lenti Hujesegeket NEM EN IRTAM!!!!!!Odaadtam egyik haveromnak az accot,hogy kerdezzen megvalamit,es nem valtoztattam jelszot.A topicot en nyitottam,de ijen sok hujeseget en sem birtam volna irni.
-
#316 ertem,szep autok. -
Traktorgyilkos #315 http://www.youtube.com/watch?v=L6aF_ORGri4
akit érdekel azoknak itt van a tűzoltóversenyünk!!!!!!!
nem értünk el valami jó eredményt de a részvétel a fontos!!!! -
Traktorgyilkos #314 ja lenne 1 észre vételem
olyan nincsen, hogy TŰZOLTÓAUTÓSOFŐR!!!!!! -
Traktorgyilkos #313 [/URL][/IMG]
hali itt van mind a két autónk!!!!!!
csapatszállító
fecskendő
RÉGI DE JÓL MEGY ÉS AZT TUDJA AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN!!!! -
#312 Remek,Rakj kepet,mondj toreneteket. -
Traktorgyilkos #311 Üdv mindenkinek!!!!!
Roland vagyok és önkéntes tűzoltó!!!!! -
deutsch96 #310 Helló! Ti most tüzoltók vagytok? Vagy csak így fórumoztok? -
#309 latod-e igy is lehet mar csak par kep meg ijenojankelleneeskeszlenneestemitszolszbele? -
ervin98 #308 te ezt most nem unod vagy mivan?engem nem zavar de azt ird ami a topic lenyege szerintem. -
#307 Kellemes Unnepeket mindenkinek Basszatok meg ez halva szuletett.de miert ?de nem baj ugy is megvan a 300 hsz tudom tobb mint fele tolem de nem gond az a lenyeg h van irva valami s nem az h nincs de nem igy van mondjatok meg es a csajos kepek is jok es meg viccek is vannak es kepek tuzoltosagrol balesetekrol hat mi kell meg ugye semmi na latjatok ja es ez a h1n1 hujeseg remelem minel kevesebben kapjak el na mivan meg nemunod olvasni ha nem unod akkor meg olvasd de bocs ezert a hujesegert de valahogyv igy jott es muszaj volt leirjam na roviden ennyi boldog karacsonyi unnepeket es a szad erjen a bokadig ez a topiklehet tuzolto vicc es csajok topik is najolvan befejeztem de ez igy valahogy jott es muszaj volt leirjam na de mar elkopott a billentyuzetem ezert nem irok tobbet de azert azt leirom h jo az sg csak kisse szigorusag van es lecci ne toroljetek ezt a topicot ja es kellemes karacsonyi unnepeket,kivan levike. -
#306 * -
ervin98 #305 jol elvagy egyedul. -
#304 oke -
#303 akkor enmeg katona leszek es lelolek! -
#302 nem,en kamionsofor,vagy tuzoltoautosoofor....XD -
#301 te izs tuszolto leszel ha naty leszel? -
#300 TEK tek Tek TeK -
#299 -
#298 -
#297 -
#296 -
#295 huuuuuuuuuuu bazzzzzd -