Készül a Buffy mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt most sajnálom. Lényegében ez is olyan lesz akkor, mint a Star Trek: nyomokban az eredeti apróságai fellelhetõek
A régi rajongóit elrettenti, az újaknak meg oly mindegy lenne, hogy Buffy vagy Kvaffi a fõhõs.
Egyszóval akkor olyan lesz, mint az eredeti film: SZÁNALMAS.
A régi rajongóit elrettenti, az újaknak meg oly mindegy lenne, hogy Buffy vagy Kvaffi a fõhõs.
Egyszóval akkor olyan lesz, mint az eredeti film: SZÁNALMAS.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
annak nem lenne sok értelme. egy bejáratott márkanévvel kell eladni az új terméket.
Ez a reboot lényege, hogy egy teljesen megújult dolgot azonos néven mutasson be.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Ha semmilyen egyezés nincs miért is hívják Buffynak? Miért nem Puffinak vagy valami hasonló.. Ezt én nem értem..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Láttam a mozifilmet, nem sokkal a sorozat után :-)
Ööö hát érdekes annyi szent, de leginkább a gagyi B movie jelzõ jellemzi leginkább SPOILER menstruációs görcsökkel érzékelte az ottani Büfi a vámpírokat...SPOILER
Egynek elment, de Whedon csinált belõle kultuszt és legendát.
Ööö hát érdekes annyi szent, de leginkább a gagyi B movie jelzõ jellemzi leginkább SPOILER menstruációs görcsökkel érzékelte az ottani Büfi a vámpírokat...SPOILER
Egynek elment, de Whedon csinált belõle kultuszt és legendát.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Sztem sem lesz sikeres Gellarék nélkül.
Erre egyet tudok mondnai kib*szottnagy bukás mint ahogy az eredeti mozifilm is az volt! Boreanaz, Gellar alakítása nélkül egy üres nulla 😊
Akkor keress a neten a legelsõ mozifilmre nélkülük és várom a véleményedet😊