50
Camspace,avagy játsz a webkameráddal!
-
n3whous3 #50 1. Letöltöd
2. Felinstallálod
3. Elindítod
4. Beállítod azt, amit akarsz. -
big #49 Sziasztok!
Szeretném kipróbálni ezt a programot, de nemtudom. Valaki részletesen leírná mit kell és hogyan telepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#48 Érdekes progi.
Ki is próbáltam a GRID-del és a FlatOut 2-vel. A gond az, hogy egyszer működik, egyszer nem.. :S Windowsban gond nélkül megy, de játékokban nem szereti nekem.. -
#47 Na megtaláltam nagy nehezen:D köszi -
#46 nekem viszont az a kérdésem hogy hoyg lehet úgy beállítani egérnek a szoftvert, hogy windowsban is tudjam használni anélkül, hogy meg kellene adnom egy progit amit elindít -
#45 ha minden igaz van az ablakban fent egy alig észrevehető lenyílómenü, ott meg olyan hogy developers (vagy vmi iylen).. ott tudsz a New controllerrel csinálni egy új emulációt(?) (egér, kboard, joy) .. és ha sikerült beállítani akkor onnantól a játékban az ott beállított eszközt tudod így használni -
#44 nem mondom, hogy kurva jó a beépített webcamom, de azért felismeri a dolgokat -
#43 Vagy COD2 vagy valami mert ahol a játékot lehet választani nem tudom oda betenni a codot -
#42 Hogy lehet beállítani azt hogy így irányítsak valamit?Pl:GRID -
#41 Ez rohadt jó reggel ki is próbálom hazahozom a camot:) -
#40 csak jó legyen. az itt lévő elég sötét, lassú és nem érzékel élének színeket... -
#39 szerintem igen -
#38 Laptop webcamal is működhet a camspace? -
#37 így-e -
msstz #36 Lehet ezt úgy használni - nem játék közben -, mintha Tablet PC-m volna, azaz lehet ezzel irányítani egy rendszert a levegőt "érintve" (az érintőképernyő helyett)? -
#35 hogy tudod track-ir ként használni? -
#34 Na ebből elegem van. Telepítettem egy régebbi verzióját, (8.0) el is indult tehát a kamera drivere jó. Lehet, hogy kevés a kamerám de nem igazán működött ezért upgrade-eltem a legfrissebb verzióra.
Indítás után már a jól ismert "A program konfigurációja helytelen, talán egy újratelepítés segít."
Uninstall és elfelejt a pics@ba az egészet. -
#33 Nincs frissebb driver.
Nem megy. -
#32 Igen, van kamerám és tudomásom szerint a driver is jó de megpróbálom frissíteni. -
Immigrants #31 Webkamerád van?Jó?Van drivere? -
#30 Nekem nem indul el.
"A program konfigurációja helytelen, talán egy újratelepítés segít."
Megtörtént.
Akkor sem indul.
Valakinek valami ötlete? -
#29 kiv vok, hogy az acer crystalcam jó-e hozzá :D
mondjuk nem is tudom, mit próbálnék ki vele :D -
Ferrari25 #28 ha jól tudom be kell állítani az irányítást a webcamos joy-ra és akkor fog fordulni! -
Immigrants #27 Tényleg klikkelni hogy kell én a bowlingossal nyomtam de nem tudtam kilőni a gólyót mert nem klikkelt -
RYO21 #26 NAszóval. Feltettem, működik. Még kormányos opció is müködik a progiban. A program látja hogy én elfordítom az objektumot. Csak a JÁTÉKBA NEM FORDUL AZ AUTÓ!! PLS ssegítsetek! -
DIESEL DOG #25 Ez nagyon állati! -
#24 gondolhatod hogy ez a kezdetleges próbálkozás nem ér fel egy Logitech G25-el vagy egy Saitek X52-vel... -
#23 szerk.1 este játszol akkor máris nincs elég fény hozzá... -
#22 más az hogy trackIR-t ként használod és ezzel nézelődsz a játékban.
és más amikor egy fps/autós-ban rángatod az egeret /nyomod a gombokat ezerrel. és minden ezredmásodperc számít... -
#21 egyáltalán nem lassúak hozzá az átlag webcamok. Nekem egy Microsoft Webcam LifeCam VX1000-em van, ami alkalmas TrackIR-hez hasonló képességekre is egy kis bütyköléssel, szóval ne mondd hogy egy tárgyat nem tud tökéletesen felismerni.
-
#20 bohóckodni jó.
játékra alkalmatlan mert geci lassúak ehhez az átlag kamerák. -
#19 Amúgy meg pont ezért mondtam, hogy az oldalra menjetek fel, ott ez fent van! :) -
#18 Ja, hogy ez már EPIC? XD
Mert, ha egy linket összecserélsz, az jól van, de egy FLASH-t egy képpel!!!4 xD -
karajjj #17 jóvanmá -.-
ide ezt akartam
-
#16 -
#15 :DDDDDDDDDDDD -
#14 Ritka ilyen fail-t látni! XD -
karajjj #13 bazz, ezt nem ide akartam :S -
karajjj #12 -
karajjj #11 tudod mi a wii?