Camspace

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
1. Letöltöd
2. Felinstallálod
3. Elindítod
4. Beállítod azt, amit akarsz.

púúúúú

Sziasztok!

Szeretném kipróbálni ezt a programot, de nemtudom. Valaki részletesen leírná mit kell és hogyan telepíteni?

Segítségeteket elõre is köszönöm!
hen-tes
Érdekes progi.
Ki is próbáltam a GRID-del és a FlatOut 2-vel. A gond az, hogy egyszer mûködik, egyszer nem.. :S Windowsban gond nélkül megy, de játékokban nem szereti nekem..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

norbi56
Na megtaláltam nagy nehezen😄 köszi

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbre
nekem viszont az a kérdésem hogy hoyg lehet úgy beállítani egérnek a szoftvert, hogy windowsban is tudjam használni anélkül, hogy meg kellene adnom egy progit amit elindít

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
ha minden igaz van az ablakban fent egy alig észrevehetõ lenyílómenü, ott meg olyan hogy developers (vagy vmi iylen).. ott tudsz a New controllerrel csinálni egy új emulációt(?) (egér, kboard, joy) .. és ha sikerült beállítani akkor onnantól a játékban az ott beállított eszközt tudod így használni

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

whiskeyman
nem mondom, hogy kurva jó a beépített webcamom, de azért felismeri a dolgokat

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

norbi56
Vagy COD2 vagy valami mert ahol a játékot lehet választani nem tudom oda betenni a codot

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Hogy lehet beállítani azt hogy így irányítsak valamit?Pl:GRID

norbi56
Ez rohadt jó reggel ki is próbálom hazahozom a camot😊

Aquir
csak jó legyen. az itt lévõ elég sötét, lassú és nem érzékel élének színeket...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Gunnersboy
szerintem igen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

whiskeyman
Laptop webcamal is mûködhet a camspace?

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Lehet ezt úgy használni - nem játék közben -, mintha Tablet PC-m volna, azaz lehet ezzel irányítani egy rendszert a levegõt "érintve" (az érintõképernyõ helyett)?

norbre
hogy tudod track-ir ként használni?

vizes
Na ebbõl elegem van. Telepítettem egy régebbi verzióját, (8.0) el is indult tehát a kamera drivere jó. Lehet, hogy kevés a kamerám de nem igazán mûködött ezért upgrade-eltem a legfrissebb verzióra.

Indítás után már a jól ismert "A program konfigurációja helytelen, talán egy újratelepítés segít."

Uninstall és elfelejt a pics@ba az egészet.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Nincs frissebb driver.
Nem megy.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Igen, van kamerám és tudomásom szerint a driver is jó de megpróbálom frissíteni.

Webkamerád van?Jó?Van drivere?

vizes
Nekem nem indul el.
"A program konfigurációja helytelen, talán egy újratelepítés segít."
Megtörtént.
Akkor sem indul.

Valakinek valami ötlete?

Hegi90
kiv vok, hogy az acer crystalcam jó-e hozzá 😄

mondjuk nem is tudom, mit próbálnék ki vele 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ha jól tudom be kell állítani az irányítást a webcamos joy-ra és akkor fog fordulni!

Tényleg klikkelni hogy kell én a bowlingossal nyomtam de nem tudtam kilõni a gólyót mert nem klikkelt

NAszóval. Feltettem, mûködik. Még kormányos opció is müködik a progiban. A program látja hogy én elfordítom az objektumot. Csak a JÁTÉKBA NEM FORDUL AZ AUTÓ!! PLS ssegítsetek!

Ez nagyon állati! <#eljen>
REPS0L
gondolhatod hogy ez a kezdetleges próbálkozás nem ér fel egy Logitech G25-el vagy egy Saitek X52-vel...

VRSDM
szerk.1 este játszol akkor máris nincs elég fény hozzá...

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
más az hogy trackIR-t ként használod és ezzel nézelõdsz a játékban.
és más amikor egy fps/autós-ban rángatod az egeret /nyomod a gombokat ezerrel. és minden ezredmásodperc számít...

REPS0L
egyáltalán nem lassúak hozzá az átlag webcamok. Nekem egy Microsoft Webcam LifeCam VX1000-em van, ami alkalmas TrackIR-hez hasonló képességekre is egy kis bütyköléssel, szóval ne mondd hogy egy tárgyat nem tud tökéletesen felismerni.

VRSDM
bohóckodni jó.
játékra alkalmatlan mert geci lassúak ehhez az átlag kamerák.

BB7
Amúgy meg pont ezért mondtam, hogy az oldalra menjetek fel, ott ez fent van! 😊
BB7
Ja, hogy ez már EPIC? XD
Mert, ha egy linket összecserélsz, az jól van, de egy FLASH-t egy képpel!!!4 xD
jóvanmá -.-
ide ezt akartam

Bulykin
<#hehe>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

REPS0L
😄DDDDDDDDDDD

BB7
Ritka ilyen fail-t látni! XD
bazz, ezt nem ide akartam :S
tudod mi a wii?
BB7
Nézd meg az oldalt, s rájössz! -.-
KAMIONOS KOGYO
Értelmesebben.....

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
What the fuck?
Mivan?????????

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hát!Valaki NFS Pro Streetbe is nyomta már!Csak azt tényleg nem tom h!HA tudok akkor segítek!

Jó lenne csak én nem vágom ezt az egészet!
3D Swat játékot akartam kipróbálni és nem tudtam hogyan klikkeljek!Mozgott az egér de klikkelni nem tudtam 2 ujjamon votl színes papír fel is ismerte!

BB7
Ez mekkora ötlet már! 😄 nagyon bejön! 😊
Ha a letöltés szövegre rákattintasz ott lesz a link és ott a download gomb!😊

Firerock
linket

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Letöltés
Használata:
fogsz egy tárgyat , elõször rögzíted a kamera képét a tárgy nélkül majd elõveszed a tárgyat, a látóterébe helyezed és úgyis rögzited a kamera software-e így képes a képet megkülönböztetni az újonan odahelyezett tárgy függvényében. Az így behelyezett tárgy mint dzsojsztick jelenik meg a windowsban .. de tud a software egér és billentyûzet emuláciot is...
Gépigény:Webkamera(Jó minõségû nem árt)

Sziasztok!Ezt a topicot azért nyitottam h beszélgessünk kicsit a camspacerõl!Ez egy ingyenes program amivel tárgyak segítségével játszhattál játékaidban!PL:Autós játékokban már a távirányítód is lehetett a kormány!Ez olyan mint a wii csak számítógépen!😄