Mindent bevetnek az internetes pedofilok elleni harcban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt mondom, a neten mindenki azt néz, azt tölt le amit akar, amíg nem fizet érte,
addig ne lehessen felróni neki. És ehhez egyszerûen f*szság volna bármiféle ügyvéd, orvos meghtalmazása.
Azokat kéne elõször elkapni, akik elkészítik és felteszik ezeket az anyagokat.
Aki meg kedvtelésbõl, hobbiból töltögeti, nézegeti, és nem zaklatja a gyerekeket, azt hagyják békén!!!
Amúgy a pedofília betegség, sokminden kiválthatja, nemcsak a gyermekkorban elszenvedett szexuális élmény,
hanem rengeteg apró dologból tevõdik össze, és mire észbekapna,
addigra már annyira eltávolodott másoktól, annyira belemélyült, hogy úgy érzi képtelen kitörni belõle.
Konkrét gyógymód nincs, de egy kis akaraterõ és egy jó pszichológus sokat tud segíteni.
Sajna legtöbbször egyik sincs meg igazán...
Itt arrol van szo,hogy a sexualitashoz valo jog legyen az barmilyen is,alapveto emberi jog.Senki sem tilthatja meg senkinek sem,a sexualitast.
"de arra bezzeg joguk van hogy minden szart nézzenek a neten. Fenébe a jogokkal legyen már egy kis kötelesség is."
A pedofil sexualitasu emberek nem azert toltogetenek az internetrol pedofil kepeket,mert valami aljas,mocskos,perverz allatok lenenek,hanem mert nincs mas modjuk a sexualitasuk megelesere,mint kepek videok nezegetese.A pedofil sexualitas,nem valami fele kedvtelesbol uzott hobbi,hanem egy nagyon szerencsetlen allapot,elethelyzet.Gondoljon bele barki,hogyan erezne magat,ha egyszer csak megtiltanak neki,a sexualitas minden fele formajat,meg a gondolatot is.Mert a pedofiloktol pont ezt kovetelik,amikor kepek nezegeteset tiltjak meg.Szerintem ezt valahogy ugy kene szabalyozni,hogy az orvosilag igazolt pedofil betegek torvenyesen hasznalhasanak mestersegesen keszult pedofil kepeket videokat.Igy a pedofilok is tobbe kevesbe normalisan elhetnenek,es a gyerekekkel szemben elkovetett visszaeleseket is lehetne kezelni.
elhihetitek hogy õk is vastagon leszarják a 18.adik életévüket ugyan még be nem töltött, de annál csinosabb lányokról készült képeket/videókat a freeserver.ru-n
sõt sztem õket is legalább annyira felizgatja, mint azt aki feltolta.
engem legalábbis felizgat, és pereljetek be érte, mindenesetre biztos hogy jobban mint a kivégzõs/hullás téma...
Én a magam részérõl eltávolítattnám a hullás, kivégzõs cuccokat is, a net nem erre van kitalálva.
Manapság állandóan a jogokkal jönnek..jogom van erre, jogom van arra, de hogy kötelességem mi arról kurva nagy a csönd...az emberek már nem tudják egy régebbi regény nyelvét megérteni de arra bezzeg joguk van hogy minden szart nézzenek a neten. Fenébe a jogokkal legyen már egy kis kötelesség is.
a TOR-t a pedofiloknak találták ki. 😊
https://torproject.org
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#zavart2>#zavart2>
Az életben van ugyan Quicksave, a bökkenő csak az hogy nincs Quickload :D
és ha nem fizet érte, nem osztj meg mással, akkor nem tesz kárt senkiben.
Vagy tõccsön lolikont!!!
jé, tisztára, mint a warez.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Ami a cigányok korai szexuális kezdését illeti, ez rázós dolog a törvények számára. Mert hát azt sem lehet megtenni, hogy a gyerekkorúakkal folytatott nemi kapcsolatot tiltó törvény hatálya alól kivonják a cigányokat - ez egyrészt alkotmányellenes lenne, másrészt el tudod képzelni, mit szólnának erre a habzó szájú cigányellenesek.
Ha jól tudom, nálunk az a gyakorlat, hogy maradt a törvény, de az ügyészségek nem erõltetik a dolgot a cigányok esetében.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Ezen belül is jórészt családi felvételekrõl van szó, amit apuka-anyuka-szomszédnéni vígan feltesz a netre. Na jól van, túrják csak át a családi
fotóalbumunkat, apámékat egy életre lecsuknák, míg a kaposvári gyilkosok csak 14 évet kaptak...
Inkább azokra az elkövetõkre kéne rászállni, akik üzletet csinálnak az egészbõl,
vagy testi/szellemi kárt tesznek a gyerekekben!
A
Az, hogy az interneten milyen képek mennek körbe az már csak másodlagos kérdés... (Mellesleg, ha elég sok "normális" ember férne hozzá ezekhez a képekhez, lehet hamarabb felismernék, hogy jé... ez a szomszéd kertje, nem kéne õt lekapcsolni?
Végül is, az a 100 000 ember már komoly nyomozómunkát is tudna végezni, és nem csak petíciókat aláírni...)
A
GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04
Vicces egy demokrácia a német is. <#mf1>#mf1>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Oh nein, Frau Minister! Demokratie bedeutet, daß Sie die Bedenken der Bürger zur Kenntnis nehmen und Ihre Entscheidungen dementsprechend ändern. Es ist geradezu antidemokratisch, zu erklären, daß die Meinung der Bürger Sie nicht von Ihrem Vorhaben abbringen kann.
Aki tud németül, olvassa el a cikkben belinkelt Spiegel-interjút. A kérdezõ alaposan befût Zensursulának, néhol alig gyõz magyarázkodni.