A teljes Modern Warfare 2 videó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha benézel az SCCT topikba, ott van egy versus részletes leírás, azt én készítettem :) Mostanában Arma-val játszunk egyébként többnyire.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként codon nagyon sokat lendítene ha csak fedezékbe bújást beleraknák, vegas példájára, bár tuti h teljesen másabb lenne a játékmenet mint most. Mindent leirtam, kivéve amit igazából akartam...remek :/
Emlékszem amikor kijött a cod2, örö' é' bódóttá' volt mindenfele, nagyon jó hangulata volt (van) a 3ról nem is hallottam, csak akkor amikor már kint volt jóideje, nincs konzolom. Aztán beharangozták a 4-et, SP része rendkivül rövid, de mégis nagyon hangulatos. Mennyit kellett rá várni, érdeklõdést a perkes videókkal tartották fent, ... õõõ, mit is akartam ebbõl kihozni? :/
Ja, lehet akármilyen jó 1-1 játék, elvesztik a varázsukat, h ha tömegcikket csinálnak belõle (lásd még prince of persia) lehet akármilyen jó, de ennyi erõvel bármi más lehetne a szereplõk neve, hiszen az elsõ részhez (max még a 2. részhez) képest tulajdonképpen semmi köze nincs törénetileg, hangulatilag meg fõképp nem. Ettõl függetlenül várom ezt is, csak...már nem ugyanaz ^^
A multis részét meg azért hoztam fel, mert nem minden játék tudja eltalálni mind az SP-t, mind pedig a MP-t. Valóban árkád lett, de nem az a szomorú, hanem az h ERRE van igény. Meg h legyen hádéer, meg dof, ls támogassa a dx12-t. Mai napig játszok duke 3d-vel, meg alap hl-el, hiába van a mostani játékokhoz képest tré grafikája, jobban megfogja az embert.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(