Szerverlefoglalás Angyalföldön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"(KillerBee, csak nem rendõr vagy? ez provokáció lenne?)"
Concrete, neked a fejed is betonból van? Mások vették a lapot...
Adenoma:
Basszus, akkor ez a gépszerzési trükköm is befuccsolt!
TeDDyRuSH:
Na igen, kell gondolni a számítógép egészségére is. Az 1000 méterrõl fejhozott ásványvízveb biztos nincs arzén, mint sok alföldi kútban. :D
Concrete, neked a fejed is betonból van? Mások vették a lapot...
Adenoma:
Basszus, akkor ez a gépszerzési trükköm is befuccsolt!
TeDDyRuSH:
Na igen, kell gondolni a számítógép egészségére is. Az 1000 méterrõl fejhozott ásványvízveb biztos nincs arzén, mint sok alföldi kútban. :D
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Audiovizuális Mûvek Szerzõi Jogait Védõ Közcélú Alapítvány, azaz az ASVA, Kálmán András ha valaki arcot akar mellé tenni. Alapvetõen mozisokról van szó, specialitásuk hogy általában a fizetõs terjesztõkre mennek rá (smsweb, mátrix dc++). Egy korai ötletük volt az adathalász program (kollégiumi/céges hálózatokon önkéntes phishing), ez viszont rendesen befuccsolt.
Csak mert a cikkbõl ez absz nem derül ki, ráadásul ezen a hosszú néven senki nem ismeri õket, a cikkek is rendre ASVA-ként hivatkoznak rájuk.
Csak mert a cikkbõl ez absz nem derül ki, ráadásul ezen a hosszú néven senki nem ismeri õket, a cikkek is rendre ASVA-ként hivatkoznak rájuk.
de, az én gépem. tegnap vesztettem el.
Ez nem az én gépem, az enyémbe több vinyó van és egy keringetõ szivattyú dolgozik az 1000 méter mélyrõl jövõ talajvizzel, ami hûtésként szolgál.<#vigyor5>#vigyor5>
Mert szerinted bevállalja a tulaj, hogy warezftp-t üzemeltetett, amit egyrészt a mezei júzer utál a fizetõs mivolta miatt, másrészt a törvény üldözi mivel pénzért oszt meg illegál tartalmat ?
(KillerBee, csak nem rendõr vagy? ez provokáció lenne?)
(KillerBee, csak nem rendõr vagy? ez provokáció lenne?)
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
A második képen senki nem ismer rá a gépére?
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Golyót neki, és szót se róla többé!