Távozik a Fringe egyik főszereplője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:|:|:|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nemnemnemnemnemnemnemnem......
nenenenenenenenenene
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ien nincs -.-

ÓRIÁSISOROZAT!!! KÁRÉRTE!!!
Nethyrrea
többek közt az elit alakulat sorozatban játszotta joe toye-t

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

JA, most kezdett bepörögni a színész. Nem tom ki fog segíteni Oliviának? Mert hát ugye Charlie intézte, a nem legális infók beszerzését és ilyen akciók támogatását.
Pff, én tök bírom, amikor majdnem felzabálták azok a paraziták, nagyon paráztam, meg ne haljon! Szóval klafa, hogy jön a 2. évadban! :-)

sose láttam ezt az embert
Láthatatlan ember még nem volt semelyik részben?
direkt fogalmaz így. nem kirúgták, hanem. és az sem véletlen, hogy nem a színészt, hanem francis ügynököt említi. kicserélik a testét? hoznak egy alternatív charlie-t, ha már több is van belõle?

ha cáfolat lenne, akkor szerintem konkrétan fogalmazna.
Nem pénzelni kell õket legyenek ötletesebbek, a mostani költségcsökkentéshez nem kell sok ész, ha jobban elgondolkodnának okosabban is tudnának spórolni.

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

pénzeld õket, és nem kell spórolniuk
Hát sokat nem tesz hozzá ez a karakter a sorozathoz, az egyszer biztos.
Szal volt kb 2 hetünk még örülni nekünk akik nem olvasták a korábbi híreket, de most már ettõl a sok spórolástól kezdek bedühödni

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

Igen, ez kb 2 hetes hir volt...
Az SG kicsit le van maradva.

Jeff Pinkner, a sorozat showrunnere elmondta, hogy Kirk Acevedo-t nem rúgták ki, s a 2. évadban többet is fogunk látni Francis ügynökbõl.

http://www.tvguidemagazine.com/news/fringes-kirk-acevedo-was-not-fired-1215.html