Victory: The Age of Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Steam-en azt írják van benne single rész is!

Ezt hogy tudom elõcsalni hogy gépi AI ellen mehessek?

Next PC upgrade: 2022

Pepsi Twist
hát pedig nem lenne rossz 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Falcon87
Mi milyen gagyi? A képeket elnézve, grafika ötös. Mást még nem lehet tudni.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Máté94
Google ba írd be és meglátod milyen gagyi😞
MR ME
csak nem hagyják veszni, énis toltam volna 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Falcon87
Május óta semmit sem lehet hallani... Kár, pedig marha jó alapötlet volt, ráadásul, ahogy elnéztem, a grafika sem volt utolsó...
Semmit nem találtam.

Máté94
Hát én nem füznék hozzá reményeket....:/
googleba tessék kutakodni😞
Falcon87
Semmi hír?

norbi56
Erre kiváncsi leszek😊
+fav

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

tigeroo
lehet a cikkíró még nem járt a rózsadombon kívül<#idiota>
Falcon87
Én sem értettem ezt a mondatot, minden vana képeken, csak lepukkant ipari környezet nem 😄

Majd kiderül mit lehet kihozni belõle.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SötétBarom
Lepukkant ipari környezet 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pepsi Twist
majd megnézzük mi lesz

+fav

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kemszi2
szerintem én is megvárom mi sül ki belõle
MR ME
akár még jó is kisálhet belõle
+fav

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Falcon87
Nekem tetszik 😊
+fav

bulba
Háát, ez a 60-as évekbeli F1-es autók és a lepukkant ipartelepi környezet, valahogy rettenetesen nem illik össze (legalábbis nekem nem áll össze)
Ha tényleg jól megoldják az irányítást és ingyenes lesz (a költségeket talán reklámból fedeznék?), lehet megtetszik

+fav

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Máté94
"Ígéretes MMO készül kizárólag PC-re a Vae Victis-srácok kezei alatt. A Victory egy fiktív világban játszódik, mi pedig hatvanas évekbeli F1-es járgányokkal versenyezhetünk!

A Victory világában lepukkant ipari telepeken versenyezhetünk majd a hatvanas évek Formula 1-es autói által ihletett járgányokkal. MMO-ról lévén szó, a játékosok tapasztalati pontokat gyûjtenek a futamok során, amelyeket autójuk fejlesztésére költhetnek. A Net Kar Pro fizikai motornak köszönhetõen realisztikus játékmenetre számíthatunk, a játék kezelése is inkább a szimulátorokra fog hasonlítani; aki igazán jól akar szerepelni a Victory-ban, nem árt kitanulnia az autók mûködésének minden csínját-bínját. A játék fejlesztését a Vae Victis végzi, a kiadásért a GamersFirst felelõs, a legjobb pedig, hogy teljesen ingyen versenyezhetünk majd!"

from:gamekapocs.hu
Képek