Victory: The Age of Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hogy tudom elõcsalni hogy gépi AI ellen mehessek?
Next PC upgrade: 2022
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Semmit nem találtam.
+fav
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
+fav
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha tényleg jól megoldják az irányítást és ingyenes lesz (a költségeket talán reklámból fedeznék?), lehet megtetszik
+fav
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A Victory világában lepukkant ipari telepeken versenyezhetünk majd a hatvanas évek Formula 1-es autói által ihletett járgányokkal. MMO-ról lévén szó, a játékosok tapasztalati pontokat gyûjtenek a futamok során, amelyeket autójuk fejlesztésére költhetnek. A Net Kar Pro fizikai motornak köszönhetõen realisztikus játékmenetre számíthatunk, a játék kezelése is inkább a szimulátorokra fog hasonlítani; aki igazán jól akar szerepelni a Victory-ban, nem árt kitanulnia az autók mûködésének minden csínját-bínját. A játék fejlesztését a Vae Victis végzi, a kiadásért a GamersFirst felelõs, a legjobb pedig, hogy teljesen ingyen versenyezhetünk majd!"
from:gamekapocs.hu
Képek