19
Victory: The Age of Racing
-
#19 Steam-en azt írják van benne single rész is!
Ezt hogy tudom előcsalni hogy gépi AI ellen mehessek? -
#18 hát pedig nem lenne rossz :D -
#17 Mi milyen gagyi? A képeket elnézve, grafika ötös. Mást még nem lehet tudni. -
#16 Google ba írd be és meglátod milyen gagyi:( -
#15 csak nem hagyják veszni, énis toltam volna :( -
#14 Május óta semmit sem lehet hallani... Kár, pedig marha jó alapötlet volt, ráadásul, ahogy elnéztem, a grafika sem volt utolsó...
Semmit nem találtam. -
#13 Hát én nem füznék hozzá reményeket....:/
googleba tessék kutakodni:( -
#12 Semmi hír? -
#11 Erre kiváncsi leszek:)
+fav -
#10 lehet a cikkíró még nem járt a rózsadombon kívül -
#9 Én sem értettem ezt a mondatot, minden vana képeken, csak lepukkant ipari környezet nem :D -
Unreal1942 #8 Majd kiderül mit lehet kihozni belőle. -
#7 Lepukkant ipari környezet :DDD
-
#6 majd megnézzük mi lesz
+fav -
#5 szerintem én is megvárom mi sül ki belőle -
#4 akár még jó is kisálhet belőle
+fav -
#3 Nekem tetszik :)
+fav
-
#2 Háát, ez a 60-as évekbeli F1-es autók és a lepukkant ipartelepi környezet, valahogy rettenetesen nem illik össze (legalábbis nekem nem áll össze)
Ha tényleg jól megoldják az irányítást és ingyenes lesz (a költségeket talán reklámból fedeznék?), lehet megtetszik
+fav -
#1 "Ígéretes MMO készül kizárólag PC-re a Vae Victis-srácok kezei alatt. A Victory egy fiktív világban játszódik, mi pedig hatvanas évekbeli F1-es járgányokkal versenyezhetünk!
A Victory világában lepukkant ipari telepeken versenyezhetünk majd a hatvanas évek Formula 1-es autói által ihletett járgányokkal. MMO-ról lévén szó, a játékosok tapasztalati pontokat gyűjtenek a futamok során, amelyeket autójuk fejlesztésére költhetnek. A Net Kar Pro fizikai motornak köszönhetően realisztikus játékmenetre számíthatunk, a játék kezelése is inkább a szimulátorokra fog hasonlítani; aki igazán jól akar szerepelni a Victory-ban, nem árt kitanulnia az autók működésének minden csínját-bínját. A játék fejlesztését a Vae Victis végzi, a kiadásért a GamersFirst felelős, a legjobb pedig, hogy teljesen ingyen versenyezhetünk majd!"
from:gamekapocs.hu
Képek