Retro Rock\'n\' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
<#eljen>#eljen>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
huu a régi John Travolta féle kemény amcsi rock'n'roll filmek XD felzselézett hajú kemény csávók, ááá azokat nagyon birom XD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Üdv mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy összegyûlhessünk itt mi, akik szeretjük a régi Rock'n' Roll zenéket, filmeket, stb... Lehet linket cserélni adni, venni, beszélgetni, és még minden ami bele fér.
Jó szórakozást mindenkinek!
Nekem lenne is egy kérdésem, annó nagyon rég a tvben láttam nagyon jó Rock'n' Roll filmet. A pomádéhoz hasonló volt, de ez régebbi sokkal. Valami Wonders volt a címe azt hiszem. Tud valaki errõl valamit?
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy összegyûlhessünk itt mi, akik szeretjük a régi Rock'n' Roll zenéket, filmeket, stb... Lehet linket cserélni adni, venni, beszélgetni, és még minden ami bele fér.
Jó szórakozást mindenkinek!
Nekem lenne is egy kérdésem, annó nagyon rég a tvben láttam nagyon jó Rock'n' Roll filmet. A pomádéhoz hasonló volt, de ez régebbi sokkal. Valami Wonders volt a címe azt hiszem. Tud valaki errõl valamit?