12
  • Nazir
    Lássuk csak azt a Dare Devilt.
    Ben bácsi erre a szerepre alkalmatlan szerintem.
    Elector barátnéja szintén. Az a libikókáskaratés jelenet kritikán aluli. Arról nem is beszélve, hogy amikor egy nagycsöcsü szőke menti meg a világot, vagy akarja megmenteni, attól én a falnak megyek. A mindenkit verő szőke utoljára Cintia Rothock volt (boccs ha rosszul írtam a nevét) aki valóban letett valamit az asztalra a sportág terén. Az ilyen bukszákat az ágyban kell mutogatni nem a tatamin. Miközben egymillió kést, meg golyót kikerül 120 kilós izomembereket meg lerúg elsőre.
    Célpont figurája még hihető lenne részemről mert megvan az a hév benne ami kell egy DD elpusztításához. De könyörgöm fogpiszkálóval ne pöckölgessük már át az emberek gigáját. A ceruzás jelenet az rendben van meg a dartsos. De mi a pélóért nem lehet csak kést dobálni hamár olyan jó a célzókája? Abból mintha lenne olyan tipus amit csak dobásra tenyésztettek.
    A Vezértől én is leültem picit mikor a 250 kilós fehérember helyett megláttam a 130 kilós négert, bár hozzátenném a szinésszel és a négerekkel nincs különösebb bajom a filmvilágban. Csak éppen a papamacit elhittem neki míg a gagxtát nem.
    Sorry ha kihagytam valamit.
    Amugymeg igazán jó adaptáció nemigen készűl, és ezt úgy mondom h rajongója vagyok a marvel dc filmeknek.
    Az új Batmenek rendben vannak a Vasemberrel és a Transformersekkel együtt. Azokról is tudnék regélni de a DD pincéhez képest az autobotok hegyen űlnek.
  • CaptainRumi
    hát én akkor hagytam el a szobát amikor DD egy bárban verekszik... hát az az összevissza kameramozgatás (még szerencse, hogy nem moziban néztem) valami borzalmas volt. Plusz még a gyenge, lapos sztori (csak arra emlékszek hogy megvakul) egyáltalán nem győzött meg. Szóval én passzolni fogom.
  • Rotcsa
    "Batman Begins, The Dark Knight mond neked valamit, vagy direkt hagytad ki a listából, hogy ne legyen benne egy igazán jó se, hátha valakinek nem tűnik fel? :)"

Ezek már remake-ek, azért nem írtam. Nem tűnt fel? :) A régi Batman-ek jók,azokat nem kellett volna kihagynom.

"Btw a hulk nem volt rossz,...."
    Nem?? A hulk 1 eleje egy dögunalom, 10 percig mennek a képek, ahogyan kísérletezgetnek meg tudjafaszom és még sehol semmi....
    A színészek közül csak Norton ér valamit, a többbi rémgyenge.
    A h2-ben meg háztetőkön ugrál,pedig a h1 ben meg km-ereket ugrott... ugyan...
    Meg lőnek rá gépágyúval és már pajzs után rohan, amikor az első részben még a rakéta se kottyant meg neki... pf...
    A tábornokok alakító színészt itt mégjobban elcseszték.

"Vasember elég jóra sikerült, pláne ahhoz képest, h felvezető epizód volt,..."
    Mért,ez szerinted hanyadik része a Fenegyereknek? Úgy tudom, csak ez készült belőle, szóval ne mentegesd a Vasembert azzal, hogy majd.... Nincs majd. Vagy csináljanak jó filmet, vagy ne is kezdjenek hozzá.
    De igazad van, abban a filmben nem csalódtam akkorát, azt kaptam, amit a trailerben is mutattak, és ez manapság nagyon ritka, gondolj csak az avp2-re. Fasza trailer, filmnek jóindulattal sem nevezhető kivitelezés.
    Szóval a Vasember már inkább nevezhető filmnek, mint az előzőek.

"X-men-ek nem rosszak,..."
    x1 Ok, x2 az is ok, x3-->nem láttam, x4: Megnéztem moziban és csalódottan jöttem ki. Szerintem az események átvezetése jól el lett tolva, és egy ilyen is, olyan is mozit csináltak belőle. Nekem nem tetszett.

"Az viszont elismerem, hogy mind három pókember elég gyengére sikeredett."
    Nem ezt mondtam. :) Nekem csak a 3. rész volt, ami nagyon nem tetszett.
    Az 1. még ok, a 2. az kis fogszívással, de nézhető. De a legutóbbi egy szánalom.

A Daredevilben jól átjön a hős lelkivilága, és még a szerelem-szál is nagyon ott van a filmben,pedig nem szeretem a nyáladzást. Engem meghatott a csaj halála. Bár a végén derül ki, hogy él.
    Ez egy igazi anti-hős mozi lett. Amilyennek lennie kell.
  • Darth Sith
    Batman Begins, The Dark Knight mond neked valamit, vagy direkt hagytad ki a listából, hogy ne legyen benne egy igazán jó se, hátha valakinek nem tűnik fel? :)

Btw a hulk nem volt rossz, amit sajnálok, hogy a mozi verzióból vagy 40 percet kivágtak, amelyek miatt vállalta el alapjaiban Norton a szerepet.
    Vasember elég jóra sikerült, pláne ahhoz képest, h felvezető epizód volt, és a kettőtől lesz elvileg igazán pörgős, akció.
    X-men-ek nem rosszak, csak a 12-es korhatárral rontják el, ha pl olyan lett volna a wolverine mint amilyen a játék, tehát legalább 16+ akkor sokkal nagyobbat ütött volna, de hát akkor ugye lehet h kevesebb a bevétel...
    Az viszont elismerem, hogy mind három pókember elég gyengére sikeredett.

A daredevil viszont még ezeket is alul múlta szerintem.
  • Rotcsa
    Bármikor szívesen gondolok vissza a filmre és nem is felejtettem el, pedig már vagy 6 éve láttam.
  • Rotcsa
    Hát, én értetlenkedve olvaslak titeket!

Szerintetek mi számít jó képregény-adaptációnak?
    Nézzétek meg a Hulkot.... rémesen unalmas az eleje, a fil meg egy...
    Vagy a Vasembert.... bár az kicsit jobb a Hulktól, de az se nagy durranás, ugyan olyan untató az eleje, mint a Hulknak!
    Vagy mondhatnám az olyannyira várt legújabb x-ment, amit nemrég néztem meg moziban és hát... ott sem jött át a lényeg. A bosszú-vonalat sem tudták valami jól kivitelezni, a fordulat meg hiányzott a végéről.
    Vagy ott volt anno a Pókember 3 láz.... Ha jól tudom annyian elmentek rá a moziba, hogy már a Titanic-bevételi rekordjának túllépését várták egyes emberkék.... aztán meg az egész egy nagy lufi volt!
    Ezek mind olyan filmek, amik tele vannak akcióval, de semmi más!

Nekem az eddigi képregény-filmek közül csak a Fenegyerek tetszik!
  • narumon
    Hát a beneflekes daredevil után nem is tudom, hogy minek még filmet csinálni. Ha az nem ölte ki az emberekből a fenegyerek bármilyen alakját, adaptációját akkor semmi. Életem egyik legrosszab filmje volt.
  • cateran
    Szerintem,biztos ami biztos már most kezdjék el ENNEK a rebootnak a rebootját tervezni...vagy biztos ami zicher,már annak a rebootnak a rebootját is..1 a lényeg,új gondolat még véletlenül se kerüljön a képbe..csak és kizárólag ugyanazok a dolgok ismét és ismét és ismét,méghozzá csikosan,pepitában,kékben és zöldben...
  • PokerFace
    Az előző DareDevil film tényleg nem volt valami nagy szám, de közel sem volt borzalmas, a Directors Cutról nem is beszélve, amit még a kritikusok is elismertek, és mellesleg tényleg nagyon jó lett (én is láttam).

A story amit a rebnoothoz találtak, az egyik leggyengébb DD story, ráadásul ahogy ránézek erre a Katee Sackhoffra már előre félek, hogy lapos lesz a story.
    Na meg ha reboot lesz, akkor össze akarják majd csapni az egészet, vagy 4 órás filmet akarnak (na ezt nem hiszem), csak mert akkor megint végig nézhetnénk, hogy a kis Matt Murdock hogy vakul meg, hogy képzi magát, hogy cserkészi be a bűnözőket, plusz ugye ha Marynek Kingpin fizet vérdíjjat akkor Kingpint is újra bele kell szőni a filmbe, úgy hogy utálja DD-t, és akkor innentől kezdődhetne a skizofrén csajszis story...szal szerintem ezt újra át kéne gondolniuk.
  • Hoz_Hun
    Nem lesz nehéz túlszárnyalni a "nagy" elődöt. Katee Sackhoff meg ha jól emlékszem Kara "StarFuck" Thrace volt a Galactikában. Nem tudom valami miatt nem nagyon bírom azt a színésznőt. Vagy inkább a szerepe volt antipatikus, nem tudom.
  • Darth Sith
    Ezt még nem is bánom. Borzalmasan rossz volt.
  • xido
    Oké...a sztori jó...de ebbe még belefér Matt balesete,felnövése,kiképzése is?
    Vezérnek meg végre fehér színészt találnak?:)