Mafia-Family.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem baj,akkor belehuzok következõre már megyek:))
Ezt a szabadítást itt hogy számolja,minnél nagyobb a tapasztalat annál inkább sikeres lesz?
Ezt a szabadítást itt hogy számolja,minnél nagyobb a tapasztalat annál inkább sikeres lesz?
anno 1987
:( Nem tudlak meghivni. Azt hittem, hogy sofornel nem szamit a rang. Bocsi akkor.
Anett125p lvl:3
Most szervezek eloszor, de egyszer mar voltam sofor. De sajnos nem vagyok benne biztos, h autot kell lopni(amit felorankent lehet), vagy a varosban kell "kodolgatni" es igy autohoz jutni. De majd kiderul :) Probaljuk meg!
mennék ha lehet,majd írd mit kell csinálni
de utazni csak 34 perc múlva tudok megint...
de utazni csak 34 perc múlva tudok megint...
anno 1987
Nincs mit :)
Amugy valaki mar volt Route66-en ?
Mert en tudok "szervezni" es most jottem ra, hogy hogy kell meghivni a sofort. Ha valakinek van kedve, az szoljon! :)
Amugy valaki mar volt Route66-en ?
Mert en tudok "szervezni" es most jottem ra, hogy hogy kell meghivni a sofort. Ha valakinek van kedve, az szoljon! :)
Én írtam nekik levelet, hogy ha igényt tartanak rá, lefordítom/segítek lefordítani az oldalt mádzsárra. <#ravasz1>#ravasz1>
Nem fog kikerülni. Azért csúszik kicsit vissza, mert áll az oldal.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Arra azért kiváncsi lennék miért zavar téged,hogy a top 10-ben van.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Congratulations , you have been promoted to Con Artist!
:D
:D
jah. bunozes, szoktetes(alap fail) es picklocking eleg jol adja. mar van 21s borton expem:D
Grat!!! :)
Ahhoz meg kell egy par szint :)
De ha meglesz, akkor csinalom :)
De ha meglesz, akkor csinalom :)
Anett ha eléred a Crimelord rangot csinálhatnál egy családot a magyaroknak,úgy látom itt állsz a legjobban.:)
anno 1987
Amugy itt a szintlepesek realisabbak. Az elso szinthez par kattintas kellett, es most mar egyre nehezebb. A leader rangot jopar oramba telt, mire megszereztem.
Route 66-hez leader rang kell. Organised crime-hoz meg Caporegime :S
Viszont most látom kaptam új lehetõségeket,mint:
-shares
-route66
-organized crime
-shares
-route66
-organized crime
anno 1987
Grat!
Nem tudom mit jelent, ezt a FAQ-bol masoltam ki. Eloszor azt hittem, hogy megkapom azt penzt, de en nem lattam belole egy $-t sem.
Nem tudom mit jelent, ezt a FAQ-bol masoltam ki. Eloszor azt hittem, hogy megkapom azt penzt, de en nem lattam belole egy $-t sem.
végre megvan a criminal:)
itt ez mit jelenthet: FIRST RANK CATEGORY(500.000) 500 K
#9 hozzászálásban van
itt ez mit jelenthet: FIRST RANK CATEGORY(500.000) 500 K
#9 hozzászálásban van
anno 1987
Anett. Te maradtal Chelios ?
Most mar rajottem, mert segitettek. A honor list-ben van felul egy olyan, hogy search people, csak eleg nehez eszrevenni. :)
De 1 mission teljesitve :)
De 1 mission teljesitve :)
Eppen azon vagyok, de nem tudom hogy kell megkeresni a jatekost. Pedig hoztam neki egy kis temat :)
Congratulations , you have been promoted to Leader!
A szintlepes feeling azert itt is megvan :)
A szintlepes feeling azert itt is megvan :)
remélem ez a játék megosztja a maffiózókat és végre kikerül a topik a top10-bõl
Ugyanez. Jo ejszakat!
Hát úgy már más,ezt a részét még nem fedeztem fel. Valaki csinálhatna egy leírast azért róla,hogy most mit lehet meg mit nem.
Nekem mára ennyi volt majd reggel folytatom.<#vigyor2>#vigyor2> Byebye
Nekem mára ennyi volt majd reggel folytatom.<#vigyor2>#vigyor2> Byebye
anno 1987
Toroltek a borton chatbol mindent ? :)
Az a baj ezzel, hogy egy csomo mindenhez credit kell, amiert fizetni kellene. Nem hiszem, hogy valaki is erre vetemedne. Foleg nem abbol a 30 online jatekosbol valaki.
Ha sokáig nem lesz elérhetõ a maffia,biztos sokan átpártolnak,nekem már most jobban tetszik.
Igaz én azt már abbahagytam a lassúsága miatt.
Igaz én azt már abbahagytam a lassúsága miatt.
anno 1987
Engem is kicsit idegesit, hogy kb 30 online jatekos van. Pedig angolul nem 10 millioan beszelnek.
Amugy en is a nehezebbet valasztottam, de nem hiszem, hogy szamit.
Amugy en is a nehezebbet valasztottam, de nem hiszem, hogy szamit.
Last 48 hour online 346
Hát ez azért jóval kevesebb mint ami nálunk van. Én a nehezebbet választottam majd elválik mi lesz.:)
Hát ez azért jóval kevesebb mint ami nálunk van. Én a nehezebbet választottam majd elválik mi lesz.:)
anno 1987
Szerintem meg paran nyomjak :)
Amugy csak az elso szintet leped ilyen gyorsan, utana egyre nehezebb lesz.
#27 Hat ez jo kerdes...
Amugy csak az elso szintet leped ilyen gyorsan, utana egyre nehezebb lesz.
#27 Hat ez jo kerdes...
"csak ne használjatok Trágár szavakat"
...
böszme . ez csúnyának számít? mint a csapottvolnafalhozajetikurvaanyádtekisplanktonivadék? :$
...
böszme . ez csúnyának számít? mint a csapottvolnafalhozajetikurvaanyádtekisplanktonivadék? :$
u dont have to listen anybody else but me
Veszek nagy jó fegyvert hogy majd gyilkolgatok, erre kiirja h Con Artist-nak kell lenni ahoz hogy tudj killelni. szopás <#ravasz1>#ravasz1>