The Secret Of Monkey Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Hasonszõrû játék, Monkey Island 3 designerével. Képeket elnézve inkább EZ lesz a méltó Monkey Island folytatás😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nem megy még mindig a Monkey Island 4.
Nem is installálja, csak beadja a readme filét.
Pedig eredeti. Segítség?
Köszi.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Bogyi007
http://www.gamersyde.com/stream_11134_en.html

Hivatalos jön egy új rész és lesz remake az Xbox liveon.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi.

Van egy lejárt, kéred?

Tinman
Csinálj egy TEMP mappát a C meghajtód gyökerébe.

Majd, Vezérlõpult->Rendszer->Speciális.
Kattints a környezeti változók gombra.
Változtasd meg a TEMP helyét a rendszer változók között C:\Temp-re.
Elméletileg nem kell restart, de ártani nem árt.

Bankkártyát elfogadok <#papakacsint>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elmondod?

Tinman
Igen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tudja valaki, hogyan lehet elindítani XP-n a negyedik részt?
Escape....

Fantos
szerintem nem, én is fiatal voltam akkor még (mintha most nem) de végig játszottam az egyet és nagyon élveztem 😛 ha tehetem megint végigjátszanám mert nem kérdeztem meg egy embertõl valamit amire kíváncsi vagyok

MerlinW
pedig pont, hogy az elsõ kettõ a kalandjátékok királya a mai napig. Hihetetlen poénok vannak benne. Ráadásul van magyar felirat mindkét részhez, és ha grafikabuzie vagy, scummvm-el ráküldhetsz minden szirszar effektet.

[merlinw.org]

attól még hogy elavult, meg van a varázsa... amúgymeg

Ha nem jön ki PSNre is megõrülök. Kedvenc sorozatom az MI.

edios
1-2-nél még túl fiatal voltam, utólag meg már túl elavult, 3-as nagy kedvenc, 4-es borzasztó. Állok elébe valami új játéknak/remake-nek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sephi
<#law>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Nem, én tökéletes vagyok, de a példaképem akkor is Te maradsz XD

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Visszaterve a jatekra.

Elmeletileg az uj verzioba mar voiceover-ek is lesznek!

Naon kivancsi vagyok, ha Guybrush hangja ugyanaz lesz e 😊

Sephi
Na az idiótaság ide is bekerült.

Véletlen volt a linkelési hiba.

Gondolom Seth kollégám soha az életbe nem hibázott.

Tinman
Forevö' ban, i wanna to be forevö' ban,
Do u really wanna live forevö', forevö' and evö... sálálálá <#kuss>

Lacee
de jó játék volt! bár nekem az örök kedvencem a hafmadik rész, a curse of MI... a hangulat, a poénok, az éneklés, hajaj...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Seth
Hát igen, linkelni nagyon bonyolult mûvelet, még az õslakosoknak sem sikerül mindíg.
Segítek -_-

PSN ID.: Beegabor

KAMIONOS KOGYO
<#banplz>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

jackcsabi
<#beka3>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

<#wilting>

de gyenge vicc...
Sephi
http://kotaku.com/5262528/secret-of-monkey-island-special-edition-sails-to-360

Na erre nem számítottam. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz belõle!