The Secret Of Monkey Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nem is installálja, csak beadja a readme filét.
Pedig eredeti. Segítség?
Köszi.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Hivatalos jön egy új rész és lesz remake az Xbox liveon.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Majd, Vezérlõpult->Rendszer->Speciális.
Kattints a környezeti változók gombra.
Változtasd meg a TEMP helyét a rendszer változók között C:\Temp-re.
Elméletileg nem kell restart, de ártani nem árt.
Bankkártyát elfogadok <#papakacsint>#papakacsint>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Escape....
[merlinw.org]
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elmeletileg az uj verzioba mar voiceover-ek is lesznek!
Naon kivancsi vagyok, ha Guybrush hangja ugyanaz lesz e 😊
Véletlen volt a linkelési hiba.
Gondolom Seth kollégám soha az életbe nem hibázott.
Do u really wanna live forevö', forevö' and evö... sálálálá <#kuss>#kuss>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Segítek -_-
PSN ID.: Beegabor
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Na erre nem számítottam. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz belõle!