8
Gtk Radiant Caulking
-
#8 -
gergely012 #7 Hú de hülye vagyok :) EGyszerűbb, ha csak a nem látható oladalakat caulkozom be -
gergely012 #6 Igen, köszönöm pot most jöttem rá :) Úgy kell, ahogy daeemoon mondta, CTRL + shifttel kell kijelölni, aztán úgy betextúrázni... Csak egy a baj: Az egész pályát bekell caulkoznom, aztán csinálhatom előlről a textúrát ... :S :) -
#5 ctrl, ctrl + shift vagy csak shift és rákattintasz a 3D-s képen az adott oldalra... Elvileg így lehet kijelölni egy, illetve több oldalt. Ezután kiválasztod a texturát és csókolom :) -
#4 Szóval nem tudsz kijelölni csak egy oldalt? Ha jól emlékszem, a ctrl-t kell közben nyomni és úgy akkor csak egy oldalt jelöl ki. Hogy sikerült e nélkül összehozni két pályát is? :) -
gergely012 #3 Igen, már próbáltam de akkor az egész olyan lesz, én pedig csak azt szeretném, hogy a nem látható részek. (Nálam a common-ban van) -
#2 Egyszerűen ráteszed a caulkot, mint bármi más textúrát. Asszem a system textúracsomagban van (én JKhoz használtam, abban ott volt) -
gergely012 #1 Sziasztok! GTK Radiant-ban szeretnék pályáét csinálni wolfenstein-hez, már 2 pálya kész is, de nem tudom, hogy kell a textúránál az olyan részeket caulkra állítani, amit a játékos nem lát. Keresetem tutorialokat, de ott csak azt mutatják meg, hogy néz ki. Tud valaki segíteni?