9
 • cateran
  #9
  Hát,ez ugyan a DX900-as (a képen meg 1 M900-as van,ah jól látom),de azért talán választ ad pár kérdésedre:)DX900 pre-order
 • Babgulyas
  #8
  Ja Androidos lesz , ezt benéztem. A többi mindenesetre még kérdés..
 • Babgulyas
  #7
  Ezekkel a "típúsú" "kiszivárogtaátsokkal" mindig az a gond, hogy semmi, vagy csak nagyon kevés KONKRÉT technikai részletet írnak le, pedig én , mint potenciális lehetséges vásárló, pont az ilyen "apró", "nüansznyi" részletekre volnék kíváncsi, mint pl.:

  - milyen felbontású a kijelzője?,
  - lesz-e táccsszkrín támogatás (esetleg multitáccs?)?
  - van-e benne WLAN?,
  - kezel-e egyszerre több GSM kártyát?,
  - tölthető-e (mini)USB-ről az aksija?,
  - cserélhető-e egyáltalán az aksija, vagy olyan mint az iPhone?,
  - Milyen az operációs rendszere?
  - milyen súlyú? stb.. stb.. stb..
  (a teljesség igénye nélkül)

  hiszen pontosan e paraméterek (na és persze az ár) alapján tudNÁM összehasonlítani a konkurens gyártók hasonló termékeivel.

  A kép alapján amúgy nekem egy kicsit , amolyan OQO-snak tűnik, lehet hogy ettől
  OQOSTelefon
 • Epikurosz
  #6
  Biztos megoldható. Te is leírod, hogy lecserélted a régit. A microSD kártyáról telepíteném, ha lehet. A billentyűzetkezelést meg lehet oldani külön driverrel. Régen volt pld. a keybhu.drv. Ma is van ilyen az oprencerekben.
 • tenkenorman
  #5
  És mégis hogy telepítenél fel rá egy másik op-rendszert? Macerás lenne, és különben meg nem csak ezekben "betonozzák" be az hanem minden más hasonló pda-ban, mobil-ban, stb. Nekem a w610i-men nem a gyári op-rendszer van, de csak Sony Ericsson-t lehet rárakni, abból is csak keveset, és mégkevesebbet érdemes. Minden telefon gyártója más más billentyűzetkiosztást használ, és ha felrakod rá a szoftvert el sem indul, ha pedig elindul, csomó gáz lesz vele mert nem arra a telefonra készült. A sz.gépes op-rendszerek viszont vinyón vannak, amit könnyebb írni/olvasni, és a legtöbb gépnek ugyan olyan a billentyűzete és csak kis különbség van a billentyűk számát tekintve amit még a tervezők tudtak követni, itt azonban lehetetlen.
 • PoisonBorz
  #4
  2012-2013 tájára 6-7 százalékos részesedést az okostelefonokból? Mikor az Apple-nek most sikerült 10 és az is csoda volt? Hahahahahahaha.
 • Epikurosz
  #3
  Nekem az nem tetszik ezekben, hogy bebetonozzák az oprendszert. Miért nem engedik, hogy a felhasználó döntse el, milyen oprendszert akar a mobiljára?
  A telefon tetszene, de felb..nak egy Androidot vagy Symbiant, amelyhez nem értek, és emiatt ugrik a vásár.

 • kvp
  #2
  Az asus megoldasai mar a piacon vannak. Windows mobile-os telefonhoz kepest egesz jok, pl. az asus fele telefonos menurendszer (3x4 ikonos kepernyok) kepes kivaltani a windows start menujet, amit joystick/jogdial/numerikus billentyuzet segitsegevel lehet iranyitani, tehat nem kell a touchscreen-t piszkalni.
 • Tetsuo
  #1
  Ez fos lesz szvsz