Free Realms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem azt mondom hogy gáz a játék csak most õk sztem már 4 éve nem veszik észre hogy más országok is játszanak vele és nincs olyan aki tovább vigye(fõleg akinél nincs bankártya vagy paypal).Egyébként is megint úgy oldották meg hogy:Ne ne is álmodj errõl!Ez azt jelenti hogy mindent csak a 4-es szintig csinálhatod meg minden egyes munkában.Szívem szerint jól esett hogy pár job-ot 20 szintre emeltem csak már észre vették hogy én megcsinálhatok majdnem minden munkát ingyen és hogy nem fért a bõrükbe letörölték az accauntomat.Lehet sztem hogy van majdnem minden magyar szüleinél vagy magánál bankártya vagy paypal de szó ami szó nagy pofátlanság hogy nem vezetik be az sms szolgáltatást hogy õ is elérjen némi station cash-t ha semmilyen fizetõ eszköz nincs nála.igaz kezdõ 250 sc de pár embernek a félfogára sem elég hogy csak kutyát vagy macskát vehet meg hogy elszórakozzon vele egy darabig.
Végszólag annyi hogy nem mondom hogy s**r a játék de így akarják megcsinálni sajnos.
ilyet még senki nem csinált de szeretnék valami magyar közösséget alapítani értitek csak ha segítenétek mondjuk a nevetek megadásával
akkor ez LEHET hogy sikerülne egy magyar kozosséget alakítani, 4-5 en osszeálnánk azt mi lennénk a falusi királyok légysz értékeljétek az Ötletet
Elõre is koszonom
Genesis Grittycandy
Amúgy esélyes, hogy ezért pár magyar játékosért megérné nekik importálni a stasion cash cardokat 😄 Arról nem is beszélve, hogy a Wall Martban, amikor lehúzzák a pénztárnál a kártyát, csak akkor válik aktívvá a kártya ingame codeja, így minimalizálva mások kódjának a behúzását. Jó pénz volna itthon is ilyen rendszert kiépíteni 😄 Viszont ha nagyon elszántak vagytok 1-2 ezer pénzért itthonról is lehet elõfizetni, csak bankkártya kell hozzá. Na meg egy ideje minden account kap 250 sc-t egy alkalommal, új acc-nál egybõl reg után 😊 Nem sok ugyan, de a semminél több :3
Na jó játékot népek :-)
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
A wikipedián olvasni isl ehet hogy cska az amerika és az nagoloknál lesz ilyen sajnos.:S
De úgy is jó ha kezdõként játszol vele.Elõbb vagy utób rájön az ember hogy fölöslegesen játszott.....
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
DFTBA ಠ_ಠ
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Látom elég sokoldalú D:
Free Realms
Aki szereti a gyüjtögetõs kártyajátékokat elsösorban nekik ajánlom, fõleg ha tud valamennyi pénzt rááldozni, bár a játékon belül összeszedhetõ paklival is lehet hatékonyan játszani.
Az MMO rész nem klasszikus ölj meg 10 akármit és ennyi a küldi, itt jó néhány szakma van amivel lehet foglalkozni mini játékokon keresztül, amiben pl. a fözés nem csak arról szól, hogy összeszedd az alapanyagokat és az elkészités csak egy "csik" végigfutása, hanem aktivan idöre fel kell szeletelni meg kell sütni, fõzni a kajákat.
Lehet ingyen is játszani bár igy néhány szakmát nem lehet választani és nem mindegyik küldi hozzáférhetõ, de igy is jól lehet szórakozni.
Pár screenshot,vélemény és egy cikk, hogy elérte a játékosok száma az 1 milliót:
screenshot