39
Részben ingyenes MMO beépitett gyüjtögetős kártyajátékkal!
  • Dusty95
    Gladkathie

Én nem azt mondom hogy gáz a játék csak most ők sztem már 4 éve nem veszik észre hogy más országok is játszanak vele és nincs olyan aki tovább vigye(főleg akinél nincs bankártya vagy paypal).Egyébként is megint úgy oldották meg hogy:Ne ne is álmodj erről!Ez azt jelenti hogy mindent csak a 4-es szintig csinálhatod meg minden egyes munkában.Szívem szerint jól esett hogy pár job-ot 20 szintre emeltem csak már észre vették hogy én megcsinálhatok majdnem minden munkát ingyen és hogy nem fért a bőrükbe letörölték az accauntomat.Lehet sztem hogy van majdnem minden magyar szüleinél vagy magánál bankártya vagy paypal de szó ami szó nagy pofátlanság hogy nem vezetik be az sms szolgáltatást hogy ő is elérjen némi station cash-t ha semmilyen fizető eszköz nincs nála.igaz kezdő 250 sc de pár embernek a félfogára sem elég hogy csak kutyát vagy macskát vehet meg hogy elszórakozzon vele egy darabig.

Végszólag annyi hogy nem mondom hogy s**r a játék de így akarják megcsinálni sajnos.
  • ricsa008
    nem tudom fel telepíteni
  • zeze97
    nekem lenne egy ötletem
    ilyet még senki nem csinált de szeretnék valami magyar közösséget alapítani értitek csak ha segítenétek mondjuk a nevetek megadásával
    akkor ez LEHET hogy sikerülne egy magyar kozosséget alakítani, 4-5 en osszeálnánk azt mi lennénk a falusi királyok légysz értékeljétek az Ötletet

Előre is koszonom

Genesis Grittycandy
  • Gladkathie
    Gondolom úgy értette, hogy ha esetleg nem tetszene, ergo fölösen fecsérelted rá az időd, akkor nem dobtál ki rá pénzt. Bár ha akarom úgy is lehet érteni, hogy szerinte gáz a játék :D Am. én mindíg s jobban szerettem ezt a fajta megoldást, mint a 14 nap trial, utána fizess vagy nem játszol. Egyrészt így a játék is népszerűbb, és ők is jobban járnak, mert lépten nyomon ott lebeg az orrod előtt-ha meg nem, akkor az ügyes sony marketing tesz róla, hogy de- hogy "fizess-fizess", és mégsem 4 rugó a havidíj, mint mondjuk egy wowban (a hardcore gamerek itt szoktak letorkollni, hogy jaj hát az "csak" 3000 ha bankártyával fizetsz elő -.-'''). ÉS az FR azért is különleges, mert megtalálta az arany középutat az előfizu és a micro-transaction között :D
  • Gladkathie
    Hali! Én játszom vele egy jó ideje. Csak véletlenül találtam ide, nem is gondoltam volna, hogy magyarok is játszák :D Ha valaki gondolja nyugodtan adjon be friend listbe, a nevem Seliah. Általában 3-ason, néha az 1-esen játszom, úgy figyeltem meg ott a legtöbb az ember, de igazából a szeró mindegy :)
    Amúgy esélyes, hogy ezért pár magyar játékosért megérné nekik importálni a stasion cash cardokat :D Arról nem is beszélve, hogy a Wall Martban, amikor lehúzzák a pénztárnál a kártyát, csak akkor válik aktívvá a kártya ingame codeja, így minimalizálva mások kódjának a behúzását. Jó pénz volna itthon is ilyen rendszert kiépíteni :D Viszont ha nagyon elszántak vagytok 1-2 ezer pénzért itthonról is lehet előfizetni, csak bankkártya kell hozzá. Na meg egy ideje minden account kap 250 sc-t egy alkalommal, új acc-nál egyből reg után :) Nem sok ugyan, de a semminél több :3
    Na jó játékot népek :-)
  • baxxter8
    Ezt hogy érted, hogy fölöslegesen játszott?
  • Dusty95
    Én is.Jó lenne ha ilyen station card-ok is lenne magarországon
    A wikipedián olvasni isl ehet hogy cska az amerika és az nagoloknál lesz ilyen sajnos.:S

De úgy is jó ha kezdőként játszol vele.Előbb vagy utób rájön az ember hogy fölöslegesen játszott.....
  • RETROB0Y
    Én jáccok vele mint Chief XD

Sztem jópofa gém
  • byzhouse
    Tegnap 1 "game master" feljött felvett 1 szörny alakot és tűzijátékot csinált :D
  • yeloy
    Játszik még valaki?
  • Rage47
    Én most telepítem. Írtak róla GS-ben, kíváncsi vok milyen:)
  • kisbel32
    én továbbra is játszom vele
  • ricsa008
    senki?
  • ricsa008
    jáccik valaki?
  • kisbel32
    Nem raj annyira, legalábbis a kártyás része biztos, hogy nem:)
  • Pluskast
    Ez gondolom azt jelenti, hogy hű de jó játék?
  • Speedstick
    ...xD
  • 0Fritz0
    Raj?

• Speedstick
    mármint ez a játék elég raj...
  • Speedstick
    Bár én nem szeretem az ilyen játékokat, de elég raj. :D Ha valaki gondolja, addoljon friendnek...Általában a 6-os szerveren vok.Raul Sharpglen vok.
  • kisbel32
    A card duelist szakma küldiket próbáld végigvinni, abban van kihivás:)
  • FZoleee
    Na, nekem is megjavult, jeee :)
    Downloading Free Realms
    4 Megs of 61 Megs
    6% complete
  • BlackShadow
    jópofa játék csak 1 nap alatt megunható :) nincs semmi cél benne és monotonná válnak a dolgok :\
  • lordbalu
    Thx mindjárt kipróbálom :)
  • ZsZso
    Itt nincs ilyesmi. Minden egyes indulásnál más-más szerveren talál(hat)od magad. Ennél a játéknál ez egy értelmetlen kérdés :S.
  • lordbalu
    Mely serveren van a legtöbb magyar?
  • Kicsikiraly
    nem, nekem a helyén egyből egy play ikon volt
  • FZoleee
    nálad is volt waiting for download to complete kiírás?
  • FZoleee
    rákattintottam, de nem indul :(
  • Kicsikiraly
    bazz az elején vagyok, de ez kurvajó játék :D igaz ugyan h gyerekes, de leköti az embert :D
  • Kicsikiraly
    kattincs a close-ra
  • FZoleee
    azzal se megyek semmire
  • kisbel32
    azt hiszem elöször csak valami kis file-t tölt le amivel elinditható a telepités.
  • Terensz
    Nehéz arra odafigyelni, hogy a topiccím 30 karakterében ne legyen helyesírási hiba?
  • FZoleee
    nem az a gond, hogy nem értem, hanem nem tölt le ilyenkor semmit...
  • VRSDM
    angol órákra be szoktál járni?
  • FZoleee
    és hogy kell ezzel játszani? a szerverválasztásnál vagyok, erre azt mondja, hogy "Waiting for download to complete."
  • Fbn Lx
    harc, autóverseny, sakk, kártya és főzőcske.
    Látom elég sokoldalú D:
  • kisbel32
    Elérhetőség:
    Free Realms
    Aki szereti a gyüjtögetős kártyajátékokat elsösorban nekik ajánlom, főleg ha tud valamennyi pénzt rááldozni, bár a játékon belül összeszedhető paklival is lehet hatékonyan játszani.
    Az MMO rész nem klasszikus ölj meg 10 akármit és ennyi a küldi, itt jó néhány szakma van amivel lehet foglalkozni mini játékokon keresztül, amiben pl. a fözés nem csak arról szól, hogy összeszedd az alapanyagokat és az elkészités csak egy "csik" végigfutása, hanem aktivan idöre fel kell szeletelni meg kell sütni, főzni a kajákat.
    Lehet ingyen is játszani bár igy néhány szakmát nem lehet választani és nem mindegyik küldi hozzáférhető, de igy is jól lehet szórakozni.
    Pár screenshot,vélemény és egy cikk, hogy elérte a játékosok száma az 1 milliót:
    screenshot