Free Realms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladkathie

Én nem azt mondom hogy gáz a játék csak most õk sztem már 4 éve nem veszik észre hogy más országok is játszanak vele és nincs olyan aki tovább vigye(fõleg akinél nincs bankártya vagy paypal).Egyébként is megint úgy oldották meg hogy:Ne ne is álmodj errõl!Ez azt jelenti hogy mindent csak a 4-es szintig csinálhatod meg minden egyes munkában.Szívem szerint jól esett hogy pár job-ot 20 szintre emeltem csak már észre vették hogy én megcsinálhatok majdnem minden munkát ingyen és hogy nem fért a bõrükbe letörölték az accauntomat.Lehet sztem hogy van majdnem minden magyar szüleinél vagy magánál bankártya vagy paypal de szó ami szó nagy pofátlanság hogy nem vezetik be az sms szolgáltatást hogy õ is elérjen némi station cash-t ha semmilyen fizetõ eszköz nincs nála.igaz kezdõ 250 sc de pár embernek a félfogára sem elég hogy csak kutyát vagy macskát vehet meg hogy elszórakozzon vele egy darabig.

Végszólag annyi hogy nem mondom hogy s**r a játék de így akarják megcsinálni sajnos.
nem tudom fel telepíteni
nekem lenne egy ötletem
ilyet még senki nem csinált de szeretnék valami magyar közösséget alapítani értitek csak ha segítenétek mondjuk a nevetek megadásával
akkor ez LEHET hogy sikerülne egy magyar kozosséget alakítani, 4-5 en osszeálnánk azt mi lennénk a falusi királyok légysz értékeljétek az Ötletet

Elõre is koszonom

Genesis Grittycandy

Gondolom úgy értette, hogy ha esetleg nem tetszene, ergo fölösen fecsérelted rá az idõd, akkor nem dobtál ki rá pénzt. Bár ha akarom úgy is lehet érteni, hogy szerinte gáz a játék 😄 Am. én mindíg s jobban szerettem ezt a fajta megoldást, mint a 14 nap trial, utána fizess vagy nem játszol. Egyrészt így a játék is népszerûbb, és õk is jobban járnak, mert lépten nyomon ott lebeg az orrod elõtt-ha meg nem, akkor az ügyes sony marketing tesz róla, hogy de- hogy "fizess-fizess", és mégsem 4 rugó a havidíj, mint mondjuk egy wowban (a hardcore gamerek itt szoktak letorkollni, hogy jaj hát az "csak" 3000 ha bankártyával fizetsz elõ -.-'''). ÉS az FR azért is különleges, mert megtalálta az arany középutat az elõfizu és a micro-transaction között 😄
Hali! Én játszom vele egy jó ideje. Csak véletlenül találtam ide, nem is gondoltam volna, hogy magyarok is játszák 😄 Ha valaki gondolja nyugodtan adjon be friend listbe, a nevem Seliah. Általában 3-ason, néha az 1-esen játszom, úgy figyeltem meg ott a legtöbb az ember, de igazából a szeró mindegy 😊
Amúgy esélyes, hogy ezért pár magyar játékosért megérné nekik importálni a stasion cash cardokat 😄 Arról nem is beszélve, hogy a Wall Martban, amikor lehúzzák a pénztárnál a kártyát, csak akkor válik aktívvá a kártya ingame codeja, így minimalizálva mások kódjának a behúzását. Jó pénz volna itthon is ilyen rendszert kiépíteni 😄 Viszont ha nagyon elszántak vagytok 1-2 ezer pénzért itthonról is lehet elõfizetni, csak bankkártya kell hozzá. Na meg egy ideje minden account kap 250 sc-t egy alkalommal, új acc-nál egybõl reg után 😊 Nem sok ugyan, de a semminél több :3
Na jó játékot népek :-)
Ezt hogy érted, hogy fölöslegesen játszott?

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

Én is.Jó lenne ha ilyen station card-ok is lenne magarországon
A wikipedián olvasni isl ehet hogy cska az amerika és az nagoloknál lesz ilyen sajnos.:S

De úgy is jó ha kezdõként játszol vele.Elõbb vagy utób rájön az ember hogy fölöslegesen játszott.....
RETROB0Y
Én jáccok vele mint Chief XD

Sztem jópofa gém

byzhouse
Tegnap 1 "game master" feljött felvett 1 szörny alakot és tûzijátékot csinált 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Játszik még valaki?
Rage47
Én most telepítem. Írtak róla GS-ben, kíváncsi vok milyen😊
én továbbra is játszom vele

senki?
jáccik valaki?
Nem raj annyira, legalábbis a kártyás része biztos, hogy nem😊

Pluskast
Ez gondolom azt jelenti, hogy hû de jó játék?<#vigyor5>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Speedstick
...xD

0Fritz0
Raj? <#fejvakaras>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Speedstick
mármint ez a játék elég raj...<#idiota>

Speedstick
Bár én nem szeretem az ilyen játékokat, de elég raj. 😄 Ha valaki gondolja, addoljon friendnek...Általában a 6-os szerveren vok.Raul Sharpglen vok.

A card duelist szakma küldiket próbáld végigvinni, abban van kihivás😊

FZoleee
Na, nekem is megjavult, jeee 😊
Downloading Free Realms
4 Megs of 61 Megs
6% complete
BlackShadow
jópofa játék csak 1 nap alatt megunható 😊 nincs semmi cél benne és monotonná válnak a dolgok :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Thx mindjárt kipróbálom 😊
ZsZso
Itt nincs ilyesmi. Minden egyes indulásnál más-más szerveren talál(hat)od magad. Ennél a játéknál ez egy értelmetlen kérdés :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mely serveren van a legtöbb magyar?
Kicsikiraly
nem, nekem a helyén egybõl egy play ikon volt

DFTBA &#3232;_&#3232;

FZoleee
nálad is volt waiting for download to complete kiírás?
FZoleee
rákattintottam, de nem indul 😞
Kicsikiraly
bazz az elején vagyok, de ez kurvajó játék 😄 igaz ugyan h gyerekes, de leköti az embert 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
kattincs a close-ra

DFTBA &#3232;_&#3232;

FZoleee
azzal se megyek semmire
azt hiszem elöször csak valami kis file-t tölt le amivel elinditható a telepités.

Terensz
Nehéz arra odafigyelni, hogy a topiccím 30 karakterében ne legyen helyesírási hiba?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

FZoleee
nem az a gond, hogy nem értem, hanem nem tölt le ilyenkor semmit...
VRSDM
angol órákra be szoktál járni?

u dont have to listen anybody else but me

FZoleee
és hogy kell ezzel játszani? a szerverválasztásnál vagyok, erre azt mondja, hogy "Waiting for download to complete."
harc, autóverseny, sakk, kártya és fõzõcske.
Látom elég sokoldalú D:
Elérhetõség:
Free Realms
Aki szereti a gyüjtögetõs kártyajátékokat elsösorban nekik ajánlom, fõleg ha tud valamennyi pénzt rááldozni, bár a játékon belül összeszedhetõ paklival is lehet hatékonyan játszani.
Az MMO rész nem klasszikus ölj meg 10 akármit és ennyi a küldi, itt jó néhány szakma van amivel lehet foglalkozni mini játékokon keresztül, amiben pl. a fözés nem csak arról szól, hogy összeszedd az alapanyagokat és az elkészités csak egy "csik" végigfutása, hanem aktivan idöre fel kell szeletelni meg kell sütni, fõzni a kajákat.
Lehet ingyen is játszani bár igy néhány szakmát nem lehet választani és nem mindegyik küldi hozzáférhetõ, de igy is jól lehet szórakozni.
Pár screenshot,vélemény és egy cikk, hogy elérte a játékosok száma az 1 milliót:
screenshot