Ki akarják csinálni a Smallville-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért én szívesen olvastam volna legalább valamit arról, hogy milyen új megvilágításba helyezték Olsen halálát (ami engem annyira nem zavart, mert egy sima mellékszereplõ). Tud adni valaki hozzá valami linket?
Nem kezd kiöregedni a középiskolás szerepbõl, ugyanis már egy pár évad óta nem középiskolás... Egyetemre is járt, de azt otthagyva most dolgozik, tehát a film szerint mondjuk úgy 24-25 éves lehet.
Egyik kedvenc sorozatom volt... na jó, én mondhatni rajongó vagyok, szal még mindig az. De az tény, hogy a sorozat sajnos a leejtõn van, mióta a jó öreg Lex-haver nincs a képben...
fillérek = 1-2 millió dollár. 😊
mindenesetre mindenhol azt olvasni, hogy milyen jót tett a vérfrissítés, hogy a készítõk elmentek múmia 3-at és hannah montana filmet írni.
mindenesetre mindenhol azt olvasni, hogy milyen jót tett a vérfrissítés, hogy a készítõk elmentek múmia 3-at és hannah montana filmet írni.
Ez csak a jéghegy csúcsa. Gyakorlatilag fillérekbõl csinálják a sorozatot, legalábbis szerencsétlen kellékesek biztos, eszméletlen szar volt Doomsday jelmeze az évadzáróban, a korábbi részekben is csak úgy tudták jól kihozni, hogy mindig árnyékban vagy gyenge fény mellett mutatták. Lényeg, hogy nagyon látszik a pénztelenség és az írók se tudnak már újat kitalálni, Doomsday-Superman harc is kerek 1perc volt, nincs pénz effektekre na.
Egyik kedvenc sorozatom, de Rosenbaum távozása óta lejtõn van.
Egyik kedvenc sorozatom, de Rosenbaum távozása óta lejtõn van.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Igen, mintha cseppet kezdene kiöregedni 😊 És még a Harry Potter szereplõit szidták, mert 19 évesen játszanak 17 éveseket 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
32 évesen nem kezd még lassan-lassan kiöregedni ez a gyerek a középiskolás szerepbõl? Bár tanulni még egy részben sem láttam 😄