X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia TLOTR szeretném ha elmondanád,hogy sikerült a gránátost leszedned.elöre is Köszi
szevasztok kéne kis help mit kell ott tennem ahol egy csontváz van egy ilyen barlangban mellette egy bazinagy kard a csonti feje föött felkiáltójel van de nem birok tenni semmit PLS HELP
Szevasztok!Esetleg tudna-e nekem valaki segiteni annál a résznél,amikor valamilyen sindarabokat kell beilleszteni,az óra pedig 15 másodpercrõl számol vissza.Köszi.
Már megvan:)
Sziasztok. ott akadtam el h egy teremben vok ahol egy kis kiugrón áll egy gránátos és van egy erõtérrel elzárt túsz a terem végén de nemtudom h lehet megölni a gránátost, köszi a segítséget.
Sziastok
Valaki tudna segíteni.hogyan lehet az alagútban továbbjutni,ahol beömloik a víz mert én nem jöttem rá.
Elõre is köszi.
Itt elvileg azt kellene csinálni hogy ugrásból elkapni egy kötelet(képen lehet is látni).
De ez nekem sehogy sem sikerül.

Hornymut
Esetleg más képed nincs? Ebbõl nem igazán jöttem rá pontosan hol vagy :-(

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

Szevasztok.
Valaki megtudja mondani hogy hogyan lehet továbbmenni?

(katt a képre)
elõre is kössz...

Hornymut
Dragon3: látod, ez egy jó kérdés, ezen én is gondolkoztam. Az tény, hogy új játéknál eltûnnek a megszerzett eredmények, de ha újrajátszod a pályákat, lehet úgy mûködik a dolog.

JD6820: ha van gamepadod, lehet az zavar be, húzd ki és úgy próbáld meg

Helo.
Tudna nekem vki segíteni. Az a gondom hogy, a játékban a kamera csak körbe-körbe forog és megállitani sem lehet. Így irányítani se lehet..
Mi lehet a probléma??
Elõre is kössz a segitséget....

Sziasztok!
Olyannak találkozott már valaki, hogy ha new gamere megy, akkor törlõdnek a megszerzett cuccok? Gondolok itt olyanra, hogy van benne egy olyan opció, hogy "ölj meg 2000 embert" nos, ha ezek minden New gamenél nullázódnak, hogy az istenbe lehetne elérni a 2000-et? Vagy éppen a reflexeket se lehet felvinni max szintre.
Elõre is köszi, ha van valami válaszotok.
Hornymut
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/955302/56512 - parancsolj, csak angolt találtam, remélem megfelel :)

gyurka666
szevasztokTtök király a játék :)esetleg valaki tudna nekem adni egy végigjátszást?mert sajna elakadtam:Ssegitséget elöre is köszönöm

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

A világ egyik legjobb játéka.
Hornymut
Hol akadtál el? Hátha tudunk segíteni :-)

Nekem tetszik :) csak elakadtam..:S
Hornymut
Prince23: köcsög droidok, a vége meg :D

Prince23
Egyébként itt van egy másik videóm is, a végét nem árulom el, na jó, annyi, hogy van egy csattanó a legvégén! :D

Katt ide

Prince23
És ki mondta, hogy faszán toltam? itt hangulat miatt osztottam meg, és a játékmenet miatt :S

Akinek több holttest kell, annak Vonnegut híres könyvét ajánlom, abban legalább tartalom is van: http://www.geocities.com/atarhely/text/konyvek/vh.htm

Persze a monitoron nem jön át a bûz, de szerintem bármelyik vágóhídon örömmel elfogadnak kis mellékest egy turistától... Vidéken házaknál vághat is a vérrajongó, saját kézzel, saját késsel.
Hornymut
Eleinte lehet hogy egyhangú, de pl a Blob-al való harc, vagy Gambit üldözése kifejezetten jó, nem is beszélve a Sentinel robottal való harcról

I.C.ram
Szerintem eleg bena lett...

Total egyhangu. Ugyanazokat kell ismetelni allandoan. Foellensegeknel van kb 1 bevallt tamadas, es azt kell ismetelni vagy otvenszer, mire vegre megdoglik.

El lehet vele lenni, de nem tul sanszos, hogy vegigviszem.
chilios
figy,miért kell itt verned magad?Ki nem sz*rja le hogy te jobban tolod?
Elég béna vagy, ennél én azért jobban nyomtam Hardon... :)
Hornymut
Nincsen mitet :-)
Prince23: jó kis videó, sok benne az action :-)

Prince23
ok, megvan thx.
Hornymut
A legegyszerûbb úgy, hogy már a videó alatt nyomod az iránygombot, és amint vége, egybõl nekilódul Wolverine :-)

Hornymut
Én pedig ezt írtam le, újabb teherautók lesznek, azokhoz kell elfutni

Horny: ok, az megvan, de utána rámnyitják a vizet, az elõl nem tudok elfutni.
Hopsz az a smiley félrement, elnézést érte. :):P

Hornymut
Futni kell elõre, és amint eléred a teherautókat az ellenfelekkel, akkor Lounge Attack az egyikre és onnantól meg a gépjármûvõn folyik tovább a harc

Tényleg nagyon ütõs játék, szemet gyönyörködtetõ grafikával.
Gratulálok a cikkhez!! <#mf1>

Annál a résznél, amikor elönti a közlekedõfolyósót a víz, hogy lehet kijutni a folyósóról?
Narxxis
beteg vagy

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Hornymut
Gombabácsi: szerintem is lehetne több vér meg bél, de a mai játékoknál már ennyinek is nagyon örülök :-)
Reg5: sajnos annyira nem hosszú, igen, repetitív, de legalább van hangulata a játéknak, és ezt is értékelni kell

Hosszú, repetitív, unnalmas.

gombabácsi: teljesen egyetértek veled, bár ehhez a játékhoz szerintem nem kell több
Amúgy nekem tetszik bár van 1-2 rész amin elgondolkodtam <#hehe>

Prince23
Végre egy max pont értékelés a Wolverinetól. Jó teszt lett!

Sztem nagyon jó lesz!
Aki tudja honnan lehetne letölteni kérem jelezze!!!

Az a baj ezzel a játékkal hogy nem elég pörgõs és kevés benne a vér, belek. Én sokkal többet akarok. Nem értem mire fel ez az álszentkedés.
A haverjaim betegnek tartanak engem, nem értem miért. Én 10x ennyi pörgést és 1000x ennyi belet akarok. Erkölcsösködõ álszentek vagytok?