42
  • Skymaster
    Szia TLOTR szeretném ha elmondanád,hogy sikerült a gránátost leszedned.elöre is Köszi
  • Rambo27
    szevasztok kéne kis help mit kell ott tennem ahol egy csontváz van egy ilyen barlangban mellette egy bazinagy kard a csonti feje föött felkiáltójel van de nem birok tenni semmit PLS HELP
  • homkor
    Szevasztok!Esetleg tudna-e nekem valaki segiteni annál a résznél,amikor valamilyen sindarabokat kell beilleszteni,az óra pedig 15 másodpercről számol vissza.Köszi.
  • TLOTR
    Már megvan:)
  • TLOTR
    Sziasztok. ott akadtam el h egy teremben vok ahol egy kis kiugrón áll egy gránátos és van egy erőtérrel elzárt túsz a terem végén de nemtudom h lehet megölni a gránátost, köszi a segítséget.
  • termi66
    Sziastok
    Valaki tudna segíteni.hogyan lehet az alagútban továbbjutni,ahol beömloik a víz mert én nem jöttem rá.
    Előre is köszi.
  • JD6820
    Itt elvileg azt kellene csinálni hogy ugrásból elkapni egy kötelet(képen lehet is látni).
    De ez nekem sehogy sem sikerül.
  • Hornymut
    Esetleg más képed nincs? Ebből nem igazán jöttem rá pontosan hol vagy :-(
  • JD6820
    Szevasztok.
    Valaki megtudja mondani hogy hogyan lehet továbbmenni?

(katt a képre)
    előre is kössz...
  • Hornymut
    Dragon3: látod, ez egy jó kérdés, ezen én is gondolkoztam. Az tény, hogy új játéknál eltűnnek a megszerzett eredmények, de ha újrajátszod a pályákat, lehet úgy működik a dolog.

JD6820: ha van gamepadod, lehet az zavar be, húzd ki és úgy próbáld meg
  • JD6820
    Helo.
    Tudna nekem vki segíteni. Az a gondom hogy, a játékban a kamera csak körbe-körbe forog és megállitani sem lehet. Így irányítani se lehet..
    Mi lehet a probléma??
    Előre is kössz a segitséget....
  • dragon3
    Sziasztok!
    Olyannak találkozott már valaki, hogy ha new gamere megy, akkor törlődnek a megszerzett cuccok? Gondolok itt olyanra, hogy van benne egy olyan opció, hogy "ölj meg 2000 embert" nos, ha ezek minden New gamenél nullázódnak, hogy az istenbe lehetne elérni a 2000-et? Vagy éppen a reflexeket se lehet felvinni max szintre.
    Előre is köszi, ha van valami válaszotok.
  • Hornymut
    http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/955302/56512 - parancsolj, csak angolt találtam, remélem megfelel :)
  • gyurka666
    szevasztokTtök király a játék :)esetleg valaki tudna nekem adni egy végigjátszást?mert sajna elakadtam:Ssegitséget elöre is köszönöm
  • giga123
    A világ egyik legjobb játéka.
  • Hornymut
    Hol akadtál el? Hátha tudunk segíteni :-)
  • thomas020
    Nekem tetszik :) csak elakadtam..:S
  • Hornymut
    Prince23: köcsög droidok, a vége meg :D
  • Prince23
    Egyébként itt van egy másik videóm is, a végét nem árulom el, na jó, annyi, hogy van egy csattanó a legvégén! :D

Katt ide
  • Prince23
    És ki mondta, hogy faszán toltam? itt hangulat miatt osztottam meg, és a játékmenet miatt :S
  • vatuszi
    Akinek több holttest kell, annak Vonnegut híres könyvét ajánlom, abban legalább tartalom is van: http://www.geocities.com/atarhely/text/konyvek/vh.htm

Persze a monitoron nem jön át a bűz, de szerintem bármelyik vágóhídon örömmel elfogadnak kis mellékest egy turistától... Vidéken házaknál vághat is a vérrajongó, saját kézzel, saját késsel.
  • Hornymut
    Eleinte lehet hogy egyhangú, de pl a Blob-al való harc, vagy Gambit üldözése kifejezetten jó, nem is beszélve a Sentinel robottal való harcról
  • I.C.ram
    Szerintem eleg bena lett...

Total egyhangu. Ugyanazokat kell ismetelni allandoan. Foellensegeknel van kb 1 bevallt tamadas, es azt kell ismetelni vagy otvenszer, mire vegre megdoglik.

El lehet vele lenni, de nem tul sanszos, hogy vegigviszem.
  • chilios
    figy,miért kell itt verned magad?Ki nem sz*rja le hogy te jobban tolod?
  • Zoliz
    Elég béna vagy, ennél én azért jobban nyomtam Hardon... :)
  • Hornymut
    Nincsen mitet :-)
    Prince23: jó kis videó, sok benne az action :-)
  • Prince23
    Ingame vidi tőlem
  • cett
    ok, megvan thx.
  • Hornymut
    A legegyszerűbb úgy, hogy már a videó alatt nyomod az iránygombot, és amint vége, egyből nekilódul Wolverine :-)
  • Hornymut
    Én pedig ezt írtam le, újabb teherautók lesznek, azokhoz kell elfutni
  • cett
    Horny: ok, az megvan, de utána rámnyitják a vizet, az elől nem tudok elfutni.
  • viperboy
    Hopsz az a smiley félrement, elnézést érte. :):P
  • Hornymut
    Futni kell előre, és amint eléred a teherautókat az ellenfelekkel, akkor Lounge Attack az egyikre és onnantól meg a gépjárművőn folyik tovább a harc
  • viperboy
    Tényleg nagyon ütős játék, szemet gyönyörködtető grafikával.
    Gratulálok a cikkhez!!
  • cett
    Annál a résznél, amikor elönti a közlekedőfolyósót a víz, hogy lehet kijutni a folyósóról?
  • Narxxis
    beteg vagy
  • Hornymut
    Gombabácsi: szerintem is lehetne több vér meg bél, de a mai játékoknál már ennyinek is nagyon örülök :-)
    Reg5: sajnos annyira nem hosszú, igen, repetitív, de legalább van hangulata a játéknak, és ezt is értékelni kell
  • Reg5
    Hosszú, repetitív, unnalmas.
  • zsottya
    gombabácsi: teljesen egyetértek veled, bár ehhez a játékhoz szerintem nem kell több
    Amúgy nekem tetszik bár van 1-2 rész amin elgondolkodtam
  • Prince23
    Végre egy max pont értékelés a Wolverinetól. Jó teszt lett!