42
-
Skymaster #42 Szia TLOTR szeretném ha elmondanád,hogy sikerült a gránátost leszedned.elöre is Köszi -
Rambo27 #41 szevasztok kéne kis help mit kell ott tennem ahol egy csontváz van egy ilyen barlangban mellette egy bazinagy kard a csonti feje föött felkiáltójel van de nem birok tenni semmit PLS HELP -
homkor #40 Szevasztok!Esetleg tudna-e nekem valaki segiteni annál a résznél,amikor valamilyen sindarabokat kell beilleszteni,az óra pedig 15 másodpercről számol vissza.Köszi. -
TLOTR #39 Már megvan:) -
TLOTR #38 Sziasztok. ott akadtam el h egy teremben vok ahol egy kis kiugrón áll egy gránátos és van egy erőtérrel elzárt túsz a terem végén de nemtudom h lehet megölni a gránátost, köszi a segítséget. -
termi66 #37 Sziastok
Valaki tudna segíteni.hogyan lehet az alagútban továbbjutni,ahol beömloik a víz mert én nem jöttem rá.
Előre is köszi. -
JD6820 #36 Itt elvileg azt kellene csinálni hogy ugrásból elkapni egy kötelet(képen lehet is látni).
De ez nekem sehogy sem sikerül. -
#35 Esetleg más képed nincs? Ebből nem igazán jöttem rá pontosan hol vagy :-( -
JD6820 #34 Szevasztok.
Valaki megtudja mondani hogy hogyan lehet továbbmenni?
(katt a képre)
előre is kössz...
-
#33 Dragon3: látod, ez egy jó kérdés, ezen én is gondolkoztam. Az tény, hogy új játéknál eltűnnek a megszerzett eredmények, de ha újrajátszod a pályákat, lehet úgy működik a dolog.
JD6820: ha van gamepadod, lehet az zavar be, húzd ki és úgy próbáld meg -
JD6820 #32 Helo.
Tudna nekem vki segíteni. Az a gondom hogy, a játékban a kamera csak körbe-körbe forog és megállitani sem lehet. Így irányítani se lehet..
Mi lehet a probléma??
Előre is kössz a segitséget.... -
dragon3 #31 Sziasztok!
Olyannak találkozott már valaki, hogy ha new gamere megy, akkor törlődnek a megszerzett cuccok? Gondolok itt olyanra, hogy van benne egy olyan opció, hogy "ölj meg 2000 embert" nos, ha ezek minden New gamenél nullázódnak, hogy az istenbe lehetne elérni a 2000-et? Vagy éppen a reflexeket se lehet felvinni max szintre.
Előre is köszi, ha van valami válaszotok. -
#30 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/955302/56512 - parancsolj, csak angolt találtam, remélem megfelel :) -
#29 szevasztokTtök király a játék :)esetleg valaki tudna nekem adni egy végigjátszást?mert sajna elakadtam:Ssegitséget elöre is köszönöm -
giga123 #28 A világ egyik legjobb játéka. -
#27 Hol akadtál el? Hátha tudunk segíteni :-) -
thomas020 #26 Nekem tetszik :) csak elakadtam..:S -
#25 Prince23: köcsög droidok, a vége meg :D -
#24 Egyébként itt van egy másik videóm is, a végét nem árulom el, na jó, annyi, hogy van egy csattanó a legvégén! :D
Katt ide -
#23 És ki mondta, hogy faszán toltam? itt hangulat miatt osztottam meg, és a játékmenet miatt :S -
vatuszi #22 Akinek több holttest kell, annak Vonnegut híres könyvét ajánlom, abban legalább tartalom is van: http://www.geocities.com/atarhely/text/konyvek/vh.htm
Persze a monitoron nem jön át a bűz, de szerintem bármelyik vágóhídon örömmel elfogadnak kis mellékest egy turistától... Vidéken házaknál vághat is a vérrajongó, saját kézzel, saját késsel. -
#21 Eleinte lehet hogy egyhangú, de pl a Blob-al való harc, vagy Gambit üldözése kifejezetten jó, nem is beszélve a Sentinel robottal való harcról -
#20 Szerintem eleg bena lett...
Total egyhangu. Ugyanazokat kell ismetelni allandoan. Foellensegeknel van kb 1 bevallt tamadas, es azt kell ismetelni vagy otvenszer, mire vegre megdoglik.
El lehet vele lenni, de nem tul sanszos, hogy vegigviszem. -
#19 figy,miért kell itt verned magad?Ki nem sz*rja le hogy te jobban tolod? -
Zoliz #18 Elég béna vagy, ennél én azért jobban nyomtam Hardon... :) -
#17 Nincsen mitet :-)
Prince23: jó kis videó, sok benne az action :-) -
#16 Ingame vidi tőlem -
cett #15 ok, megvan thx. -
#14 A legegyszerűbb úgy, hogy már a videó alatt nyomod az iránygombot, és amint vége, egyből nekilódul Wolverine :-) -
#13 Én pedig ezt írtam le, újabb teherautók lesznek, azokhoz kell elfutni -
cett #12 Horny: ok, az megvan, de utána rámnyitják a vizet, az elől nem tudok elfutni. -
viperboy #11 Hopsz az a smiley félrement, elnézést érte. :):P -
#10 Futni kell előre, és amint eléred a teherautókat az ellenfelekkel, akkor Lounge Attack az egyikre és onnantól meg a gépjárművőn folyik tovább a harc -
viperboy #9 Tényleg nagyon ütős játék, szemet gyönyörködtető grafikával.
Gratulálok a cikkhez!! -
cett #8 Annál a résznél, amikor elönti a közlekedőfolyósót a víz, hogy lehet kijutni a folyósóról? -
#7 beteg vagy -
#6 Gombabácsi: szerintem is lehetne több vér meg bél, de a mai játékoknál már ennyinek is nagyon örülök :-)
Reg5: sajnos annyira nem hosszú, igen, repetitív, de legalább van hangulata a játéknak, és ezt is értékelni kell -
Reg5 #5 Hosszú, repetitív, unnalmas. -
zsottya #4 gombabácsi: teljesen egyetértek veled, bár ehhez a játékhoz szerintem nem kell több
Amúgy nekem tetszik bár van 1-2 rész amin elgondolkodtam -
#3 Végre egy max pont értékelés a Wolverinetól. Jó teszt lett!