731
-
#51 Van, aki még az Exotron - Being boringra, és a Soho Party - Baby nem kell más Darth Vader Rotterdam remixre is. :) -
ugot2know #50 érdekes,hogy senki sem emlékszik az FLM:Megtalállak még-re a rendőresetre annál inkább -
OPM #49 ezt a verziót készítették hamarabb, én sem értem miért nem jelent meg,
sokkal jobb, mint amelyik ki lett adva -
#48 Myon & Shane 54 feat Carrie Skipper - Vampire (ASOT 400 edit)
a 2. hszben lévő mix kb 2. percétől kezdődik -
cucumber87 #47 Melyik számra gondolsz? Silence? -
#46 ha nincs meg, de valaki kivágná a mixből, nagyon megköszönném, sajnos most nekem nincs rá lehetőségem, telóról vagyok :( -
#45 1. track nagyon kéne ebből a verzióból, hideg kiráz ettől a számtól :) -
#44 Komoly volt,hogy ők kezdték a hétvégét -
#43 -
FrancescoTotti #42 Ott leszünk! -
#41 12.-i Myon & Shane54 buli ingyenes lesz tudtommal
Pont Nitrous Oxide előtti nap. Jó kis két nap lehet/lesz -
OPM #40 miért is? :) -
cucumber87 #39 hopp felsőt elnéztem ... sry:D -
cucumber87 #38
Akkor csatlakozom én is a fórumhoz, a bulikban meg valszeg találkozunk.
Véleményem szerint Shane -nek meg jót tett Myon és nem semmi amit letettek az asztalra. A multja nemérdekel, a zenéje most jó...Pont -
#37 +Fav természetesen -
#36 "Egyébként Shane54 a legjobb hazai trance muzsikus mondjon bárki bármit." ---> Hát ez tényleg így van! -
FrancescoTotti #35 :D -
OPM #34 igen, ebben a hónapban született a kisfia. leülhetsz. egyes. -
#33 ráadásul még homár is:\
amugy van pár jó száma -
#32 "velem is nap, mint nap megesik, hogy 100-zal megyek ott, ahol csak 50-nel szabadna." Gratulálok.
Egyébként Shane54 a legjobb hazai trance muzsikus mondjon bárki bármit. -
#31 Torrenten biztos fent van elég sok mixe volt a roxyn és van közte komolyan ütős is. -
FrancescoTotti #30 Nem lehet, hogy a vizsgálatok után kiderült, hogy akkor már nem volt a drog hatása alatt?
Ha nem ez derült volna ki, biztosan ülne szerintem.
A 1,5 éves felfüggesztettet azért kapta, mert gyorsan hajtott. De ha belegondolok, velem is nap, mint nap megesik, hogy 100-zal megyek ott, ahol csak 50-nel szabadna. -
#29 Myon-ról infó
Égető Márió, azaz Orange Project elektronikus tánczenei karrierje 2001-ben indult. Azóta számtalan sikeres mashupot és remixet készített, munkái több kiadványon is helyet kaptak.
Myon interjú
Myon - Albion
-
#28 2-es 3-as post mixeit ajánlanám
eléggé komolyak -
#27 Sziasztok.
Sok sikert a topicnak. Egy pár mixműsorát elkaptam Shane 54-nek a roxyn. Bevallom eléggé komolyan nyomja a srác. Az hogy régen mi volt azt inkább hagyjuk. Zeneileg ügyes.
Esetleg akinek vannak említett mixei anak nagyon örülnék ha megosztaná :D
-
#26 Szerintem meg ez egy zenei fórum szóval arrafelé tereljük a témát. Az meg,hogy börtönbe vele stb... hanyagoljuk már... -
marxell #25 Ha nem lett volna beszívva akkor azt mondanám, oké nincs baj ilyen előfordul. Viszont, hogy bedrogozva elüt egy rendőrt. Szánalom, börtönbe vele. -
Daza500 #24 Én egy ilyen embert nem vagyok hajlandó megtisztelni azzal, hogy értékeljek, egyáltalán hallgassak tőle bármit is.
De azért sok sikert kívánok a topic-nak. -
FrancescoTotti #23 Akkor egyetértünk. -
#22 A rendőr is pont olyan ember mint a többi.
Ütöttem már el bokrok mögül szétnézés nélkül kibicikliző öregasszonyt.
Nem az én hibám volt de mégsem volt jó érzés :/
szerencsére nem sok baja lett...
De a nézősereg mivel a körülményeket nem ismerte simán azt mondta,hogy nézd a hülye kis taknyos elütötte szegény ártatlan nénikét -
FrancescoTotti #21 Gondolj bele, lehet, hogy holnap épp te fogsz balesetet okozni, amiben meghal egy rendőr. Pedig egész életedben semmi rosszat nem tettél. -
#20 Shingo Nakamura vs Myon & Shane54 - Memory Of The Beach (Stuigi's Summer Mashup)
-
neoG #19 Ő meg csak szimpla paintet használ.Aztán mégis... -
#18 Excelben én is jó vagyok. Lehet, hogy nekem is zenélni kellene? :D -
#17 hát nem bíznám rád... -
Myron #16 lol már azt hittem Myron :D -
#15 Meg kell próbálni akkor összerakosgatni
eléggé jól fizet... -
#14 Ableton live a neve és a legnagyobb DJ-k is használják.
pl. Armin van Buuren is avval rakja össze a rádióadását (State of Trance) -
FL Zoli #13 Olyan progiba csinálja a zenét, amit én elsőre Excel-nek néztem a buliban....szó szerint csak cellamásolásokat csinált. -
#12 Jól emlékszel.
Zenéje miatt viszont +fav