Myon & Shane 54
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap õ fõz xD
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tracklist
<00:00>00:00> 01. International Departures - Intro (00:21)
<00:21>00:21> 02. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon - Faces (Myon & Shane 54 Edit) (06:27)
<06:48>06:48> 03. ID - ID (06:16)
<13:04>13:04> 04. Empire Of The Sun - We Are The People (Andy Moor & Ashley Wallbridge Bootleg) (06:20)
<19:24>19:24> 05. Ashley Wallbridge - Dionysus (05:17)
<24:41>24:41> 06. ID - ID (05:37)
<30:17>30:17> 07. Arnej - There Are No Coincidences (05:04)
<35:22>35:22> 08. Marcus Sch÷ssow & Andy Duguid feat. Emma Hewitt - Light (05:37)
<40:59>40:59> 09. Adam White & Andy Moor pres. Whiteroom - The Whiteroom (Myon & Shane 54 Refill) (06:27)
<47:26>47:26> 10. Khaz & Boris M.D. vs. ID vs. First State feat. Elliot Johns - Eliana (Myon & Shane 54 Monster Mix) vs. ID vs. Your Own Way (Acapella) (04:43)
<52:09>52:09> 11. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert vs. Armin van Buuren feat. Jaren - Never Say Never (Myon & Shane 54 Dub Mix) vs. Unforgivable (Acapella) (05:46)
<57:54>57:54> 12. Filo & Peri feat. Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Elõd reggel mekkora kómás volt már
legjobbak voltak a hajón a kabinok
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Avanti Roma!

Nekem ezen a linken csak kódok jelennek meg, nem jön le a cucc.
Felmentem a weboldalra a böngészõben simán, de ott a július 30-i ID7 a legfrissebb, de még azt sem lehet letölteni, csak helyben lejátszani.
Nem tudnál segíteni?
Köszönöm elõre is!
Avanti Roma!
Myon & Shane 54 Live @ Burn Reality - Recife, Brazil 22-Aug-2009
01. Myon & Shane 54 vs Smith & Pledger - Not A Lot Left Forever (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
02. Kyau & Albert vs Andy Moor & Lange - Made Of Stadium (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
03. Delerium vs Gareth Emery - This Is Silence (MS54 Mashup) (CD-R)
04. Above & Beyond vs Mr. Pit - Shana Can't Sleep (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
05. Dash Berlin, Cerf & Mitiska vs Daniel Portman - Man On The Run For All (Myon & Shane 54 Recife Mashup) (CD-R)
06. Tiesto vs Markus Schulz vs Andy Moor - Ten Seconds Before Daydream (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
07. Myon & Shane 54 feat Aruna - Helpless (Ian Flux & Thomas Blofeld remix) (Armada)
08. Tiesto feat BT - Love Comes Again (Myon & Shane 54 remix) (Black Hole)
09. Bt vs Genix - Force OF Gravity (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
10. Cliff Coenraad - Distorted Reality (High Contrast)
11. Marcel Woods - Inside Me (Dub) (High Contrast)
12. Oceanlab vs Gareth Emery - On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
13. BT vs Rank 1 - Symfo Being Loved (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
14. Myon & Shane 54 - Vampire (Club Mix) (Armind)
15. Rowald Steyn - Hold Control (Pilot 6)
16. Timmy & Tommy - Full Tiltin (Full Tilt)
17. Gabriel & Dresden vs Randy Katana - Tracking Play It Down (Myon & Shane 54 Mashup) (CD-R)
18. Myon & Shane 54 - Trapped (Ian Flux & Thomas Blofeld remix) (Black Hole)
19. Nalin & Kane vs Oceanlab - Beachball Falls Down (Myon & Shane 54 Mashup)
Hanyagoljuk már.
Ezért mentették fel.
Avanti Roma!
Ez a bevolt lõve kinyírt egy rendõrt biztos beírások már annyira unalmasak menj a faszba innen ez a topic nem errõl szól te szerencsétlen... Nyiss egy topicot aminek aza neve hogy "Császár Elõd a rendõr gyiklos" oda írhatsz...
szerintem mind2en vannak annyira profik h laptop nélkül is tudnak fasza bulit csinálni...
Markus Schulz For President!
Abletont pedig jól ismerem igen.
Effekt oké továbbra is de a keverés is "magától" ment ez volt a probléma :D
Vita vége mert lényegtelen.
Sokan mashupolnak élõben, az egyik legjobb ebben Axwell. Persze Abletonnal lényegesen egyszerûbb a dj dolga, ha hangnem szerint már külön van válogatva minden zene a laptopon.
Myon tudásáról pedig légyszi ne írj ilyesmiket, ha nem is ismered. Én voltam már nála a stúdiójában, és konkrétan leesett az állam mennyire ügyes a srác.
Oké nem voltunk mellettük de akkor is...és hozzáértõ emberek mellett voltam akik történeten Dj-k szóval nem a levegõbe beszélek ettõl függetlenül lehet nem így volt.
Mashupokat jó ,hogy elõre elkészítik mindenki így csinálja.
Amúgy semmi bajom Elõddel jó fej ez a Rio-ban is kiderült :) Myon már nem annyira neki kicsit nagy az arca a semmire azért valjuk be mert az arca nagyobb mint a tudása.
Számaik és remixek na és mashupjaik pedig 5/5-es ettõl függetlenül.
tény hogy nem nagy meló amit a pult mögött mûvelnek, de nem is emiatt szeretjük õket
a saját zenéik, remixeik és mashupjaik zseniálisak!
Mellesleg Sziget -es szett kivételesen csalás volt vagyis erõs a gyanúm/gyanunk... mert volt,hogy myon effektezés közben éppen tombolt ...
Kezei pedig véletlen sem a Dj pult közelében voltak :S
Én sokkal jobban tudtam élvezni Shane-éket, mint Armint.
Egyrészt sikerült az elsõ sorba jutni, míg Arminon a sátor közepén nagyon besûrûsödtek az emberek.
Másrészt rohadt halk volt a zene, igazából csak az elsõ sorokban volt jó a hangerõ.
Mindenesetre Myon és Shane nagyon kitett magáért, tombolt az a kevés ember, aki ottmaradt.
És Elõd hihetetlen volt, folyamatosan ugrált és integetett :)
Avanti Roma!
Myon & Shane54 @ Rio Summer Festival 2009-07-30 (Nic Chagall - This moment)
Never Say Never igazán lehetett volna esetleg Vampire ? :P
Látszik ,hogy csak 1,5órát voltak :(
Ja igen a This Is That Silence mashup is ütõtt :)
10 kor kezdtek és közel másfél órát játszottak.
Kicsit kevés volt az ember még de a hangulat annál nagyobb.
Volt bõven régi classic új remixben.
Talán pár új zenét,mashupot meghallgattam volna.
Az All Night Rock And Rollt vártam nagyon de emlékeim szerint nem volt.
Szimpatikusak,voltak,hogy Markus végén visszatértek az iszogatásból és videóztak,aláírtak,beszélgettek.
Hamarosan Braziliában zenélnek aztán itthon Armin után a szigeten aztán szeptemberben Cipruson.
Továbbra is kéthetente lesz International Departures de az üres heteken terveznek videót is a blogukra.