731
-
#371 Tetszik ez az új Deadmau5 szám. :) -
#370 következő IDTV meg ma fog készülni
"Infuzed @ The Mill, Preston. With DJs Myon and Shane54 + Ashley Wallbridge. Myon and Shane54 will be filming there video podcast IDTV at this event "
-
#369 Myon & Shane 54 – International Departures 027 (02-06-2010)
01. D-Mad – She Gave Happiness (Arty Remix) [Enhanced]
02. Arnej – Strangers We Became (Acapella) [Armada]
Track of the moment:
04. Urban Astronauts feat Kristy Thirsk – Black Flowers (Josh Gabriel Remix) [Nocturnal Global]
05. Sunlounger feat. Zara Taylor – Found (Roger Shah Original Mix) [Armada]
06. Susana & Mike Shiver – Give Me Faith (Vocal mix) [Armada]
07. Deadmau5 – Some Chords [Mau5trap]
08. Bartlett Bros vs Mazza – Satellite Of Love (Ronski Speed Remix) [Black Hole]
09. Marco V feat Khashassi – Predator (Revixed) [In Charge]
10. Jean Claude Ades – My Journey(Jerome Isma-Ae Remix) [Jee]
11. Dash Berlin feat. Solid Sessions – Janeiro(First State Remix) [Armada]
Blast from the past
12. Chris Lake and Emma Hewitt – Carry Me Away [Rising]
letöltés -
#368 Szerintem személyesen is felveheted velük a kapcsolatot, legalábbis a Márióval biztosan :), én is szoktam vele beszélni. -
djhambi #367 Sziasztok! Visszaolvastam a 366 hszt, és így fel merem tenni a kérdésemet. Nagy rajongója vagyok én is a fent említett személyeknek és a műfajnak egyaránt, sőt, némi ambícióm is van a műfajon belüli alkotásra. Azonban sokszor úgy érzem, munkáimban a hangszerelés, hangzásvilág nem illeszkedik eléggé a stílusra jellemzően, és úgy gondolom, talán elavultnak számítat a Nexus2 VST plugin, amit használok a hangok "szintetizálásra". Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok-e, hogy milyen apparátust használnak a "nagyok", köztük a fent említett jómadarak is? (Nem a set-ek elkészítésére, hanem a produceri munkán belül a hangszintetizálásra és jelfeldolgozásra, effektekre gondolok.)
Most kb. ez az én lehetőségkészletem: saját számom
Üdv, és köszönöm a tippeket, ha nem is tudjátok, hogy pontosan mire van szükségem, arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet utánanézni? -
#366 Myon & Shane 54 - International Departures 026 (2010-05-25)
01. Spiral Waves – Time Runs Too Fast (Intro Mix) [Coldharbour]
02. The Thrillseekers vs Carrie Skipper – Savanna Goes By
(Myon and Shane 54 Mashup) [CD-R]
03. Karanda feat David Call – On Hold (Aurosonic Remix) [Coldharbour]
04. David Forbes & Alan Nimmo vs Motorcycle- Samui Around You
(Myon & Shane 54 Mashup) [CD-R]
Track Of The Moment:
05. Lange feat Emma Hewitt – Live Forever (Mat Zo Remix) [Lange Recordings]
06. Marco V and MoHawk – Spam Arrest [CD-R]
07. Marco V and Ali Wilson – Kaos Theory [CD-R]
08. Tiesto feat BT – Love Comes Again (Myon and Shane 54 Monster Mix) [Black Hole]
09. Susanna feat Ohmina & The Blizzard – Closer (Beat Service Mix) [Armada]
10. Lost Stories – Flight 447 (Original Mix) [Black Hole] Blast From The Past:
11. Andain – Beautiful Things (Instrumental mix + Original mix) [Black Hole]
letöltés -
#365 köszi!:D
szóval Gabriel tényleg magára talált ahogy mondtam:D -
OPM #364 Josh Gabriel: I feel like right now I am moving back to more uplifting/emotional/melancholy side of things. For people that know my work as part of Gabriel & Dresden they would probably be less surprised than normal. I just finished the debut album for my new project called Winter Kills so expect some new vocal tracks and of course bootlegs and mashups from the Different Pieces Radio Show. -
#363 ez nagyon tuti:)) -
#362 Jaja Josh Gabriel nekem is bejön mostanában amit művel:D szal tényleg kezd magára találni:)
Hát Dave meg tényleg nem alkot nagyon fényeset:S -
OPM #361 arra sajnos nincsen sok esély hogy újra összeálljanak
de szerintem még épp időben váltak szét mert Josh miatt nagyon rossz irányba (electro/tech) indultak a G&D produkciók
úgy néz ki Josh lassan kezd visszatalálni a dallamos önmagára, de Dave "egyedül" nem tudja hozni a színvonalat, a havi promo mixei siralmasak -
#360 köszi szépen:D
őszintén abban reménykedtem hogy Dave Dresden és Josh Gabriel megint összeáll:D -
#359 remélem érthető, csak nem tudok fogalmazni -
#358 Motorcycle - As The Rush Comes-ről volt szó, hogy valami hiányzott belőle és aztán látták Tiestot egy fesztiválon és ott jöttek rá hogy az ő zenéjéhez hasonlóan alakítják át a tempót, nyújtják a hangokat hogy kicsit pörgősebb legyen
és ami eben a részben van, az az eredeti lassú amit először készítettek -
#357 Jó ez az epizód is!!!
Valaki akinek nagyon jó az angol hallásértése az megtudná nekem mondani hogy Dave Dresden mit mond Josh Gabrielről meg Tiestoról mert én nem naon értettem..... -
#356 Myon & Shane 54 - International Departures 025 (2010-05-12)
01. Progresia - Sommar [Tone Diary]
02. Nanchang Nancy, Prok & Fitch - Walk With Me (Axwell vs Daddy's Groove remix) [Axtone]
03. Dresden & Johnston - The Cove [CD-R] Track Of The Moment:
04. BT - The Emergency [Marcus Schossow remix) [Black Hole]
05. M6 - Deep Inside (Vocal Tech mix) [Armada]
06. Beat Service feat Emma Lock - Hiding To Nothing [Magik Muzik]
07. Super8 & Tab feat Anton Sonin - Black Is The New Yellow [Anjunabeats]
08. Olive - You're Not Alone (Playton Bootleg) [CD-R]
09. John de Sohn Nick Wall feat Christina Skaar - Unleash My Love [CD-R]
10. ID
11. Nadia Ali - Fantasy (EDX remix) [Smile In Bed] Blast From The Past:
12. Motorcycle - As The Rush Comes (Original Unreleased Version)
letöltés -
#355 jaja:D
reméljük csinálnak új számot az ő vokáljával is:) -
#354 Jaja. Jó az eredeti is. Bár valamiért nekem Előd énekhangja jobban tetszene az eredeti verzióval is. -
OPM #353 érdemes rákeresni a Tommy Nash Wicked Game címszavakra is -
#352 Szintén -
#351 Egyértelműen ezt valóban Chris Isaak énekelte ugyanezzel a címmel még 1989-ben, én már nagyon régóta ismertem ezt a számot.
Myonék csak feldolgozták... ennyi:) nekem amúgy bejön mind2 -
#350 Csak szerintem hasonlít erre a számra?
-
#349 Ohhh még nem jelent meg?
pedig már elég régi szám:D 1-2 éves
érdekes... -
OPM #348 még nem adták ki, az armada szerződtette le ha minden igaz -
#347 Amúgy valaki tudja hogy mikor jelent meg ez a szám? tavaly év elején vagy tavaly előtt?
Myon & Shane 54 - Wicked Game (Original mix) -
#346 Figyu ne félj attól hogy totál sznob buli lesz!!!!XD
tavaly nagyon jó volt a fogadóbizottság:) simán beengedtek minket tuti idén is ilyen lesz:)
csak lazán kell öltözni és bulizni egy marha nagyot!!!:D
amúgy nem csak a Rio-val kapcsolatban de engem a Palace-nál is azzal ijesztgettek hogy öltönyös buli!! A lófaszt!!!! -
#345 Rank1 mellé írd oda Leon Boliert is :P na meg lesz még pár név ott legalábbis ezt ígérik. -
#344 Amúgy annyival még továbbgondoltam a dolgot, hogyha Előd énekelne, akkor mellette jó lenne, ha Márió a színpadon táncolna. :D
Komolyra fordítva a szót, az a baj, hogy valamiért nincsen igény a trance zene íránt (sem). Sajnos megint egy Magyaroszágon nagyobb DJ-re van szükség, hogy stílust váltson és népszerűsítse a stílust. Persze az megint más kérdése, hogy egyáltalán arra van-e szükség divatmajmolókat a tranceműfajra szabadítani, és jó lenne-e, ha több lenne a nemkívánatos elem az ilyen bulikon. -
#343 lange az balaton sound
de a jegyár nevetséges -
OPM #342 balaton sound - pvd
sziget - lange
part fesztivál - rank1 -
#341 hát mivel ilyen buli, akkor lehet
de általában ilyen ruha kontroll van úgy tudom -
#340 wtf?
simán rövidgatya,póló combo
full normálisak voltak tavaly a biztonsági emberek... -
#339 fesztiválos trance
csak Armin lesz a rioba, ahova meg nem engednek be ha nem armani ingbe vagyok -
#338 mármint szerinted mi nem lesz idén?:) -
#337 hát idén még az se lesz -
#336 egyetértek veled!!!
ahány DJ annyi szokás:D
de jó lenne tényleg hogyha egyszer nem fesztiválokon lenne itthon trance buli hanem nagyobb csarnokokban pl syma ahogy mondtad:)
vagy csodának számít hogy itthon ennyi trance buli van, mert ugye itthon más a trendy:)? elégedjünk meg egyelőre a fesztiválos bulikkal?:) -
#335 Nem hiszem, hogy lenne majd több keverés.
Az lesz, mint eddig. Otthon vagy útközben összedobják a cuccokat, legyen az mashup, remix vagy saját zene, aztán elindítják a winampot és játszanak a potikkal. :D Tudom, hogy erős megfogalmazás, meg nem is tűnik szépnek, de akkor is ez van. És még ezek ellenére is nagyon bírom őket.
Lelki szemeimmel azt várom, hogy Arminnak mikor fognak összeszervezni egy olyan bulit, mint Tiesto-nak a Symában, ahol vendégénekesként valamit élőben is eldalolhatna. Remélhetőleg nem azt a barbis valamit, amit valaki nemrégiben belinkelt. ;)
Mellesleg azon is elgondolkodtam, hogy az ID és IDTV műsoraik magában hozhatnák annak a lehetőségét is, hogy egyszer magyar énekszövegű zenét játszanának benne. -
#334 Absolutly awesome, mate! ;) -
#333 FLM
de a Trapped is elég jó -
#332 hallottam már énekelni!!!!XD
pl. az LFM-ben:)
de akkor is számomra fura hogy megint énekel. ennyi......:)