6
  • Epikurosz
    #6
    Jó az a Garmin.
    Én 3 éve vettem egy Mio Digiwalker PDA-t ugyanennyiért. Hogy a súly esne bele, nem szeretem már.
    Világéletemben Garminra vágytam, amely 2 óra után (túrázáskor, biciklizéskor ugye nincs autóstöltő) nem vágra hanyatt magát.
  • Zro
    #5
    Itt most kapsz egy ütés és víz álló kamerát.
    Azért ez olyan helyen jól jöhet, ahol a dslr-ed már nem vennéd elő, de szerenéd megörökíteni.
  • AgentKis
    #4
    "mivel ma nem fogadják el bizonyítékként a digit képalkotásokat?" Azért nem egy biztonsági kamera képe alapján elfogott bűnözőről tudni. Még TV-ben is bemutatják ezeket... Akkor mire fel, ha nem bizonyítékok??
  • BenceYCE
    #3
    Valószínűleg pont nem lesz ott nála a telefonja amivel ugyan úgy semmit érő fotókat tud majd készíteni, mivel ma nem fogadják el bizonyítékként a digit képalkotásokat? Arról nem is beszélve, hogy ha ottmarad az ellenfél és elismeri a hibáját, akkor nem kell rendőr. Ha ott marad de nem ismeri el, akkor meg kell, de minek a fényképezés? Valszeg van tanú és a féknyomok is árulkodnak. Ha meg nem marad ott, mit fényképezel/kamerázol? Ha lelép, menj utána ha nincs meg a rendszám. Ha meg megvan azonnal rendőrt hívsz cserbenhagyásért. Ha nagyon ki akarsz vele baszni lefejeled a kormányt magadtól és személyi sérülést jelentesz. Ez már börtön ha jól értesültem.
  • Sly9119
    #2
    hát, ha baleset történt, vagy valami az úton, azt letudod kapni vele, bizonyítékként, vagy ha van rajta video funkció akkor, lehetséges hogy 2-3 órákat felvegyen és ha baleset, szabálytalanság ér, akkor ott a bizonyíték.És nem kell keresni a felelőst :-) erre is vannak külön eszközök, de szerintem ebben is lesz ilyesmi.
  • Gabe Dearborne
    #1
    Az új budikba nem szerelnének digitális kamerát? A fészkes fene hogy ott enné meg, már mindenbe beleb@sszák a megapixeleket. Nem vagyok ellensége a haladásnak, sőt. De amit manapság művelnek, az hülyeség a köbön. Mi a tökömet akarnak még???