21
-
Sir Ny #21 -
torcipepe #20 biztos a DNF-ből kijátszott pályák számával -
pasi29uk #19 "...akkor még nem nagyon tudtam számítógépezni."
Mostmár tudsz? Miben méred a tudásod fokozatait? -
#18 azért mert annyira szar viccc vol, hogy nem értettem.
a kis pojénzsák, a kis poénszütyimütyikécske. -
macseke #17 Arról szól a dolog, hogy a címben nem szerepel a Forever szócska, csak annyi, hogy Duke Nukem, ami már rég elkészült. De attól még a Duke Nukem Forever és a Duke Nukem készítői ugyanazok, szóval stimmel a cím.. Ezért nem kéne ilyen szar poénokat írni.. Hogy én meg minek magyarázom, azt sem értem.. :) -
Sir Ny #16 jaj, azzal én is sokat szórakoztam, bár én nem tíz éve, akkor még nem nagyon tudtam számítógépezni.
csakhogy itt nem az első részéről van szó, hanem (valószínűleg) az utolsó részéről. -
ezt csak én nem értem vagy a többi olvasó se? -
Ferrer #14 Ez a cikk egy nagy fake, a Duke Nukem már rég kijött, emlékszem, tesómmal mindig azt nyomtuk olyan 10 éve. -
#13 Azért nem kellene leírni a Take Two-t. Persze, hogy perelnek, hisz lehetőség van visszaszerezni a lóvét, vagy inkább lehet a DNF-nek felhajtást csinálni.
Ugyanmár, aki elhiszi, hogy 12 évig simán ölik a pénzt a semmibe az hülye. -
#12 Úgy hallottam, lassan jön a DN film is!
Ráadásul sorozat lesz, és azt a 10-20 évet mutatja be, ahogy a játék elkészül(t?).
JJ. Abrams rendezi és olyan lesz, mint a Lost, mikor pl. azt hinnéd láttál már egy részletet a játékból, akkor kiderül, hogy az nem is az! Meg ilyenek.
Hatalmas konfliktusok lesznek a fejlesztők között is, van aki be akarja fejezni és van aki örökre ezt csinálná, ahonnan a cím is jön.
-
Anomaly #11 Naprakész hír volt... :D -
#10 Rest in písz' of cake. -
#9 Lesz 2d-s Duke. ...bár az már van, de most lesz még1.
Licenszelik gyorsan a szupermario motorját. :D -
LordDraven #8 Csak nehogy az legyen, hogy a per miatt most gyorsan összedobnak valami kiadható szart 2 hét alatt... -
#7 Szerintem meg a 3D realms húzza le magát a WC-n, hazudós banda! -
kissssss #6 most komolyan van ITT még valaki akit ez leköt?????? mert én már csak nevetni tudok ezen a szánalom bandán. -
Eriongtk #5 Ezek a take twos arcok igazán durván tolják... hol a tökbe voltak lássuk csak, 12 évig?
1. fejlesztési év: Rájuk szóljunk h még semmink nincs? - á hagyjuk, értik a dolguk
2. fejlesztési év: Srácok, ha nem lesz ebből projectből valami 1 éven belül, beperelünk titeket!
5. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
8. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
11. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
12. fejlesztési év: TUDOM MÁR! Eszembe jutott! Beperelni őket!44!
pff :)
Nade most komolyan. szánalmas, amit ezek már művelnek...bár ha a jó oldalát nézzük leghosszabb szappanopera, amit a világ megélt, és ezt kb még ennyi bírósági per követi, majd újra nekiállnak, újabb 12 év, és ez ismétlődik, mire a játék kijönne, addigra a földet megeszi a nap :/ -
tomcsa4 #4 De vágod? 12 évig fizetik és a kutya nem ellenőrzi. Evvel aláírták a balfasz bizit. Grat Take Two, így kell finanszírozni a projecteket. Isten barmai.
Szándékos félrevezetés. Hogy ment az ellenőrzés?
-Hogy áll a Duke?
-Faszán, de kell még 10 milla.
-Óó az jó, tessék.
És ez így ment 12 évig? Erős vezetés, erős. Vagy milyen szerződésük volt? Csak pénz, belekukkantani nem lehet? Mindent a pénznek, semmit a szemnek.
-
Soundmaker #3 12 évnyi fejlesztést most 12 évnyi pereskedés fog követni... Tényleg mire nagypapa leszek lesz ebből a játékból valami... Azért kevés játék mondhatja el magáról hogy negyed évszázados fejlesztéssel büszkélkedhet ... wehhe -
tomcsa4 #2 Jézus, ekkora faszokat. Take Two-tól vártam ,hogy balfaszok, na de ennyire? Nagyon faszán működik a visszacsatolás, az ellenőrzés. Grat, szerintem is így kell működtetni a dolgokat.
Take Two inkább húzza le magát a WC-n. -
who am I 7 #1 loál