A Take-Two beperelte a Duke Nukem készítõit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Mostmár tudsz? Miben méred a tudásod fokozatait? <#taps>#taps>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
a kis pojénzsák, a kis poénszütyimütyikécske.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
csakhogy itt nem az elsõ részérõl van szó, hanem (valószínûleg) az utolsó részérõl.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
ezt csak én nem értem vagy a többi olvasó se?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
LZ forever
Ugyanmár, aki elhiszi, hogy 12 évig simán ölik a pénzt a semmibe az hülye.
Ráadásul sorozat lesz, és azt a 10-20 évet mutatja be, ahogy a játék elkészül(t?).
JJ. Abrams rendezi és olyan lesz, mint a Lost, mikor pl. azt hinnéd láttál már egy részletet a játékból, akkor kiderül, hogy az nem is az! Meg ilyenek.
Hatalmas konfliktusok lesznek a fejlesztõk között is, van aki be akarja fejezni és van aki örökre ezt csinálná, ahonnan a cím is jön.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nothing Ever Changes
Licenszelik gyorsan a szupermario motorját. :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
1. fejlesztési év: Rájuk szóljunk h még semmink nincs? - á hagyjuk, értik a dolguk
2. fejlesztési év: Srácok, ha nem lesz ebbõl projectbõl valami 1 éven belül, beperelünk titeket!
5. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
8. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
11. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
12. fejlesztési év: TUDOM MÁR! Eszembe jutott! Beperelni õket!44!
pff :)
Nade most komolyan. szánalmas, amit ezek már mûvelnek...bár ha a jó oldalát nézzük leghosszabb szappanopera, amit a világ megélt, és ezt kb még ennyi bírósági per követi, majd újra nekiállnak, újabb 12 év, és ez ismétlõdik, mire a játék kijönne, addigra a földet megeszi a nap :/
Szándékos félrevezetés. Hogy ment az ellenõrzés?
-Hogy áll a Duke?
-Faszán, de kell még 10 milla.
-Óó az jó, tessék.
És ez így ment 12 évig? Erõs vezetés, erõs. Vagy milyen szerzõdésük volt? Csak pénz, belekukkantani nem lehet? Mindent a pénznek, semmit a szemnek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Take Two inkább húzza le magát a WC-n.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P