A Take-Two beperelte a Duke Nukem készítõit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf1><#mf2><#gunyos1><#kocsog><#action><#lama><#integet2>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

biztos a DNF-bõl kijátszott pályák számával <#crazya>

"...akkor még nem nagyon tudtam számítógépezni."

Mostmár tudsz? Miben méred a tudásod fokozatait? <#taps>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Julius Caesar
azért mert annyira szar viccc vol, hogy nem értettem.

a kis pojénzsák, a kis poénszütyimütyikécske.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Arról szól a dolog, hogy a címben nem szerepel a Forever szócska, csak annyi, hogy Duke Nukem, ami már rég elkészült. De attól még a Duke Nukem Forever és a Duke Nukem készítõi ugyanazok, szóval stimmel a cím.. Ezért nem kéne ilyen szar poénokat írni.. Hogy én meg minek magyarázom, azt sem értem.. :)
jaj, azzal én is sokat szórakoztam, bár én nem tíz éve, akkor még nem nagyon tudtam számítógépezni.

csakhogy itt nem az elsõ részérõl van szó, hanem (valószínûleg) az utolsó részérõl.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Julius Caesar
<#confused>

ezt csak én nem értem vagy a többi olvasó se?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Ez a cikk egy nagy fake, a Duke Nukem már rég kijött, emlékszem, tesómmal mindig azt nyomtuk olyan 10 éve.

LZ forever

Randal
Azért nem kellene leírni a Take Two-t. Persze, hogy perelnek, hisz lehetõség van visszaszerezni a lóvét, vagy inkább lehet a DNF-nek felhajtást csinálni.
Ugyanmár, aki elhiszi, hogy 12 évig simán ölik a pénzt a semmibe az hülye.

NEXUS6
Úgy hallottam, lassan jön a DN film is!
Ráadásul sorozat lesz, és azt a 10-20 évet mutatja be, ahogy a játék elkészül(t?).

JJ. Abrams rendezi és olyan lesz, mint a Lost, mikor pl. azt hinnéd láttál már egy részletet a játékból, akkor kiderül, hogy az nem is az! Meg ilyenek.

Hatalmas konfliktusok lesznek a fejlesztõk között is, van aki be akarja fejezni és van aki örökre ezt csinálná, ahonnan a cím is jön.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Naprakész hír volt... :D

Nothing Ever Changes

sz4bolcs
Rest in písz' of cake.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Lesz 2d-s Duke. ...bár az már van, de most lesz még1.
Licenszelik gyorsan a szupermario motorját. :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csak nehogy az legyen, hogy a per miatt most gyorsan összedobnak valami kiadható szart 2 hét alatt...
DjDano
Szerintem meg a 3D realms húzza le magát a WC-n, hazudós banda!

most komolyan van ITT még valaki akit ez leköt?????? mert én már csak nevetni tudok ezen a szánalom bandán. <#levele><#levele><#szomoru2><#sniffles>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ezek a take twos arcok igazán durván tolják... hol a tökbe voltak lássuk csak, 12 évig?
1. fejlesztési év: Rájuk szóljunk h még semmink nincs? - á hagyjuk, értik a dolguk
2. fejlesztési év: Srácok, ha nem lesz ebbõl projectbõl valami 1 éven belül, beperelünk titeket!
5. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
8. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
11. fejlesztési év: Hmm, valamit akartunk, de elfeljtettem, ti emlékeztek rá? - nem, mi sem..
12. fejlesztési év: TUDOM MÁR! Eszembe jutott! Beperelni õket!44!

pff :)
Nade most komolyan. szánalmas, amit ezek már mûvelnek...bár ha a jó oldalát nézzük leghosszabb szappanopera, amit a világ megélt, és ezt kb még ennyi bírósági per követi, majd újra nekiállnak, újabb 12 év, és ez ismétlõdik, mire a játék kijönne, addigra a földet megeszi a nap :/
De vágod? 12 évig fizetik és a kutya nem ellenõrzi. Evvel aláírták a balfasz bizit. Grat Take Two, így kell finanszírozni a projecteket. Isten barmai.

Szándékos félrevezetés. Hogy ment az ellenõrzés?

-Hogy áll a Duke?
-Faszán, de kell még 10 milla.
-Óó az jó, tessék.

És ez így ment 12 évig? Erõs vezetés, erõs. Vagy milyen szerzõdésük volt? Csak pénz, belekukkantani nem lehet? Mindent a pénznek, semmit a szemnek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

12 évnyi fejlesztést most 12 évnyi pereskedés fog követni... Tényleg mire nagypapa leszek lesz ebbõl a játékból valami... Azért kevés játék mondhatja el magáról hogy negyed évszázados fejlesztéssel büszkélkedhet ... wehhe
Jézus, ekkora faszokat. Take Two-tól vártam ,hogy balfaszok, na de ennyire? Nagyon faszán mûködik a visszacsatolás, az ellenõrzés. Grat, szerintem is így kell mûködtetni a dolgokat.

Take Two inkább húzza le magát a WC-n.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

loál

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P