12
  • CaptainRumi
    Seth Rogen-t eltudnám képzelni valamelyik új szereplőként.
  • rolinev92
    http://i20.photobucket.com/albums/b224/el_fino/ExtremeGhostbusters.gif
  • rolinev92

Azért nem nagy a szerkezeti eltérés a csapatba két egy elment 2 jött :D
  • PheCho
    Volt egy ilyen modernizált rajzfilm sorozat, amiben fiatal srácok voltak a szereplők. Én arra gondoltam, nem arra amiből a kép van.
  • pixx
    Volt egy új rajzfilm sorozat, abban egy fekete hajú lány volt a csapat része. Kicsit francia rajzfilm beütése volt. Nem volt rossz...
  • Darth Sith
    Mi aaaaa????

Szerintem nagyon sok ghostbusters részt láttam anno, meg ismerem is, de abban max a titkárnő volt nő..
  • tyuklepes
    A franc se érti: a gamer újságok szerint a hamarosan érkező játék-változat a hivatalos 3. rész, ennek utánaások ...
  • AZTA
    Sigourney Weaver-el meg vajon mit akarnak? Az lassan van már vagy 100éves :DFASF
  • menetrend
    Abban asszem 1 csaj volt. + 1 tolószékes meg egy csoki meg egyvalaki megmaradt az eredeti csapatból a technozseni (már nem emlékszem ki volt az)
  • bvalek2
    Harold Ramissal van rá esély, hogy egy méltó folytatás kerekedik ki belőle
  • Chocho
    Már megérte felkelni! :D Pont tegnap jutott eszembe, hogy milyen rég nem volt már hír a 3-ról... hurrá! :D
  • PheCho
    Rémlik valami, hogy a modernizált rajzfilmes csapatnak volt hasonló felépítése, de lehet, hogy tévedek.
    + mintha a rebootolás egyfajta változatát látnám körvvonalazódni. A kiképzés után jöhet a folytatás! :)
    Jó filmek voltak de sajnos egyáltalán nem érzem, hogy Alyssa Milano és Eliza Dushku képes lenne sikert kihozni bármilyen mozifilmből. :(
    Bár épp emiatt a "látvánnyal" biztos nem lesz gond. :)