QT megmenti Sharon Stone karrierjét is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, jó nõ ez a Sharon Stone még mindig.
Kíváncsian várom a filmet.<#finom>#finom>
Kíváncsian várom a filmet.<#finom>#finom>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
#5 Ha csinálnak egy-egy jó filmet, azért sose kár 😊 Ha tudnak még, akkor maradhatnak simán
#6 Jessica Biel nekem is 😄
#7-8 Rodriguez és Tarantino annyira jó puszi-pajtások, hogy gyakorlatilag azokat a filmjeiket is együtt csinálják többé-kevésbé, amit hivatalosan nem is. Meg az is simán lehet, hogy Rourke Tarantino javaslatára került be a SinCitybe.
Egyébként ez egész jónak néz ki, csak azt nem értem hogy miért lesz Tarantino filmje attól, hogy õ az (egyik) executive producer? Tudtommal az csak a pénzt adja, nem?
#6 Jessica Biel nekem is 😄
#7-8 Rodriguez és Tarantino annyira jó puszi-pajtások, hogy gyakorlatilag azokat a filmjeiket is együtt csinálják többé-kevésbé, amit hivatalosan nem is. Meg az is simán lehet, hogy Rourke Tarantino javaslatára került be a SinCitybe.
Egyébként ez egész jónak néz ki, csak azt nem értem hogy miért lesz Tarantino filmje attól, hogy õ az (egyik) executive producer? Tudtommal az csak a pénzt adja, nem?
Jól tudod. Igazság szerint Rodriguez és Miller rendezte (legalábbis papíron), QT meg vendégrendezõ volt egy rész erejéig.
http://videodrome.freeblog.hu/
Egészen véletlen a Sin City nem Robert Rodriguez mûve? QT csak a "Rafferty pofázik a kocsiban elvágott torokkal" jelenetet rendezte nem? Én így tudom.
Jöhetnek egész nyugodtan hozzánk Szerbiába!
Jessica Biel várós!
Jessica Biel várós!
az én magánvéleményem, hogy rourke és stone is elveszhetne már a süllyesztõben. mind2 fölött eljárt már az idõ. de a sikereiket elismerem, mind2-nek voltak jó filmjei szép számmal, szal respekt...
Csak annyi hogy Mickey Rourke nem a bunyós oszkár jelölõs filmben tért vissza a köztudatba,ahogy ezt állandoan sulykolják hanem QT Sin City-jében!
Csak nem értem ezt miért nem említik sosem!
Csak nem értem ezt miért nem említik sosem!
Tarantinonak mi köze Mickey Rourke karrierjéhez?
Jól hangzik a dolog... várjuk...