A játékosok 8,5 százaléka kórosan játékfüggő

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 kifejezés az ilyen emberekre: természetes szelekció és natural born loser....történet vége<#hehe>
Balumann
Ez tényleg baromság, hogy napi 2,5 óra függõség lenne.

Csupa bugyuta felmeres!
Ki nem szarja le,hogy a szamok mit mutatnak???!!!
Banano
Játékfüggõség :16.4órától kezdõdik? Az napi kb 2.5óra game.Ami nem tudom hogy mért sok, tv függõség ennyi erõvel mért nincs? Van aki délután 16tól 22-ig ott bassza magát a tv elõtt az heti viszonylatban 42óra tv-zés..azzal nincs baj..aki egész életében könyvet olvas napi 8órában az legalább olyan rondán néz ki mint aki 8órában gamezik ..azzal sincs baj...

Nekem mostanában napi 1óra szokott lenni,vagyis 22tõl 23-ig 1cb match és kész most hogy itt a nyár, de télen megvolt a heti 30óra még mindig jobb mintha 42órát tvznék.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

dilofekete
Ha az függõség, hogy éhes vagy, mert ekte ugyan az, mintha be lennék drogozva(kb) akkor azértis függõ vagyok, ha nem tudok játszani eggy játékkal, habár a drogozásnak nem tudom melyik rásze a függõség. Gondolom az a része amikor idõt fordítok rá.

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

n3whous3
ELismerhetnéd azért azt, hogy céljuk az ilyen elõfizus játék készítõknek, hogy addikt legyél...

púúúúú

n3whous3
Kóros addikció néha unalomként is elõtör, ha nem tud mit kezdeni magával az ember szerintem. Én is a kóros kategóriába estem, de amióta itt az egyetem meg más elfoglaltságok, azóta kedvem se meg idõm se annyi rá. Mondjuk a gépmánia még mindig meg van, de az is nagyrészt kötelezõ jelleggel XD

púúúúú

padavanHUN
A rendszer tényleg szar, de minden rendszerhez lehet (és kell) alkalmazkodni az életben maradás és az érvényesülés érdekében. (Eközben pedig mindenki a maga kis eszközeivel faraghat a szar rendszer rá esõ részén esetleg.) Amennyiben ezt valaki képtelen megtenni, az már tényleg lúzer. 😊

http://f1game.hu

koschwarz
persze, a lúzer azért lúzer, mert a rendszer szar. pont így gondolkoznak azok, akik mindig mást okolnak a saját problémáikért. <#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dilofekete
Szerintem ez nem 8,5% mert a drága videókártyával is akad a játék.
Én a STALKER-t Celeron 600, Geforce ti 200 és majdnem 400 MB memóriával játszottam végig!<#violent> Urána vettem új gépet, mert meghaltam ez a három nap alatt, meg a 20 perces töltéssi idõ miatt. 😊

Na látod, ebben van valami, ami a függõket jellemzi... 😄 😄 😄
Csak nézzétek végig és gondolkozzatok!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s
dilofekete
<#vigyor4> A valóságban nincs is rendszer. Itt pénz van, mert nincsen rendszer az emberekben és ezért van rá szükség, de ami aránytalan az nem rendszer. Ez a stresz kihathat a játékélményre, ha rendelleneset veszünk észre vagy csak egész egszerûen játszunk? Ez is emberfüggõ, mert van aki nem ezt veszi észre, hanem azt, hogy akadozik a játék, de ezért akkor se vennék játékgépeket, mert igen a valóság eggyszerûbb. Szerintem ez a valóság a gépigénnyel van összefüggésben és nem azzal, hogy mivel játszok, habár szerintem még mindig eggyszerûbb lenne eggy játékban játszani bármivel, mint külön elindítgatni a játékot amihez kedvem van. Ez olyan, mintha gondolatváltásnál, telepítenem kéne. Nagyon xar😊 de legalább van.
A játékban vezethetem a legjobb autókat és füstölésig törhetem, mert ott megtehetem, tervezhetek bútort a szobámba, hogy ne terheljem a képzelõerõmet 😊 vagy ennek a másik oldala, hogy videokat nézek és még hülyébb lehetek. Van akinek a játék nagyobb élményt nyújt, mint az összes scifi film eggyütvéve, mert játszani eggyszerûbb. Tehát aki nem tud bármit is elérni akkor eggy filmet is képtelen végignézni vagy csak nagyon részeg.

Nem hinném, ez inkább önbecsülési probléma. Nézz meg pár embert akik ugymond sikereket értek el (már önmagában ez is más és más emberenként). Vagy megfordítom, hogy jobban érthetõ legyen: ezek az emberek WoW-ban sikereket tudtak elérni, tehát _képesek_ arra, hogy sikeresek legyenek. Azt azonban õk választották, hogy ezt a WoW-ban tegyék.
Hát az biztos hogy a milánói Scala már a kezükben van, bombát rá! Ja, hogy azok a tenoristák, nem baj, akkor is <#idiota>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

lehet hogy ez már a terroristák kezére került, és õk szponzorálják a játékipart, hogy elbutítsák a nyugatot! tuti!

"A játék ráadásul egyfajta szimulációja a valós társadalomnak. A valódi sikerélményeket pótló játékbeli eredményeknek már csak azért is sokkal nagyobb a jelentõségük a WoW esetében, mint a hagyományos játékoknál, mert itt a többi hús-vér szereplõ szemében ér el megbecsülést a játékos, míg az utóbbiaknál ilyen jellegû visszacsatolás nincs"

Akkor talán el kéne gondolkodni, hogy mi az oka hogy a valódi életben nem tud sikereket elérni, nem-e esetleg a rendszer sz@r.

Mi itt a Mátrixban heti 168 órában nyomjuk <#vigyor2>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

bakvarnyu
heti 24 óra játék az nudli <#vigyor1>

← ElőzőOldal 2 / 2