12
  • sd54321
    "az AD valahogy szerintem nehezebben emészthető mint a Da Vinci."
    Sztem nem a filmmel van gond. Bár, ha jól tudom, előbb jelent meg könyvben az AD mint a DC, akik nem olvasták, a mozis élmények alapján nem ok nélkül gondolják, hogy egy újabb lehúzott bőr. A különbség csupán a helyszínekben, szereplők, szekták neveiben, és a meglehetősen bizonytalan lábakon álló történelmi állításokban van. De alapjaiban a sztori és kimenetele ua.
    Ami nekem igazán szemet gyönyörködtető volt az Vatikán város belső életképének visszaadása volt. Bár nem tudom (nem vagyok odavalósi:) ) mennyi igaz belőle.
    Kicsit olyan érzetet keltet bennem mint a Rózsa neve, sir Conneryvel, ahol egy kolostor életterébe nyerhetett bepillantást a néző. Sok ilyen film kellene amely egyszerre tanít és szórakoztat.
  • Etinger
    Egynek elment szerintem.

Megvárhatta volna a magyar számokat is a cikkíró... Ha már itthon 70 ezer feletti nézőszámmal tarol az Angyalok és Démonok.
  • Darth Sith
    "Hát az első része nagyot kaszált... mondhatni oltári nagyot. "
    Az lehet, de attól még maga a film, szar volt. Bár tudom, a sikert nem a film minőségében, hanem a befolyt pénzben mérik, szval ha így nézzük, tényleg sikeres volt és valószínüleg a 2. rész is az lesz, és méltó ellenfele lesz a terminátornak ilyen téren, de mint film, szerintem nem (trailer alapján bátorkodom megelőlegezni ezt a filmnek).
  • Etinger
    "Meg ez egy picit erős, azért egy ilyen filmet nem hoznék vetélytársnak, mint ez a múzeumos bóhockodás :)"

Hát az első része nagyot kaszált... mondhatni oltári nagyot.
  • narumon
    Szerintem Angyalok és Démonok is nagyon jó film volt, mint ahogy a Da Vinci kód is. Azt hogy a terminatornak hogy lehet ellenfele?? egy délutáni matiné azt nem tudom.
  • freemanone
    Nn még nem olvastam 1ik könyvet sem. A Da Vinci kód filmes verziója nagyon tetszett és végig lekötötte a figyelmemet. Az angyalok és Démonok pedíg a story kellős közepén elálmosított és a film végéig küzdöttem h be ne aludjak az érdektelen történések alatt. Mindkét film jó lett a maga nemében de az AD valahogy szerintem nehezebben emészthető mint a Da Vinci.
  • Darth Sith
    "Méltó ellenfele lesz az Éjszaka a múzeumban folytatása"
    Remélem ebben a T4 trailerben nem lőttek el minden ammot :) trailer alapján várós, moziban nézős :) Meg ez egy picit erős, azért egy ilyen filmet nem hoznék vetélytársnak, mint ez a múzeumos bóhockodás :)

Btw, én még péntek délután láttam az angyalokat moziban, anno olvastam a könyvet is, és ennek tudatában nekem tetszett. 90%-ban megfelelt a könyvnek, apróbb modosítások voltak, bár azok nem igazán zavartak sok vizet a történet szempontjából, és a lassabb, történelem mesélő/elemző részek kimaradtak, hiszen így is ~140 perc lett a film. Összeségében, szerintem egy nagyon jó adaptáció készült belőle, látványra, zenére és színészi teljesítményre nem igazán lehet panasz, a történet pedig magában elég jó volt, és nagyrész sikerült visszaadni. Nálam 8/10, érdemes moziban megnézni.
  • Loverman
    jó szal fogadjunk hogy 50,00% visszaesés lesz, ha nem akkor meg fail?
  • winnie
    mert minden jel arra mutat? várhatóan jóval nagyobb lesz, de egy AD gyenge kritikákkal nem mutathat staying powert, hogy magyarosan fejezzem ki magam.
  • Loverman
    kérdés: miért lenne 50%-os visszaesés? lehet h lassan de biztosan fogja behozni
  • M0RN1NGST4R
    és attól, hogy a nyitány elmarad a várttól, még a film lehet jó. nekem kellemes meglepetést szerzett a film és biztosan sokan fogják osztani a véleményemet.
  • Drakeamarth
    Ezt egyáltalán nem tartom akkora meglepetésnek, a könyv sokkal kevésbé ismertebb, ráadásul nem is hypeolták úgy agyon, mint a DaVincit.

Ahhoz képest viszont szerintem egyáltalán nem olyan rossz az eredmény.