Animációs Filmek (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig bekapcsolva hagyom a TV-t alvás elõtt, beállítom auto-lekapcsolásra, aztán, amikor felébredek a késõ-éjjel (vagy inkább hajnal közepén) és ezek a rajzolt animációk egybõl a bootoló agysejtjeim közé hatolnak az maga a halál. Vissza-aludni se bírok, a konkurens csatornán meg a magasfrekvenciás sípolós színes sz*r vár. Azt meg már nem is mesélem, amikor ráfekszek a távirányítóra véletlen és a BEBE TV-re ugrik és arra ébredek -_-
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
Az a furcsa, hogy velem és az osztálytársammal is ugyan ez történt.
Ha az ember éppen ezekre a kisfilmekre ébred, akkor rosszabb, mint egy hardcore horror... :D
Ha az ember éppen ezekre a kisfilmekre ébred, akkor rosszabb, mint egy hardcore horror... :D
Egyszer felébredtem 3 körül benyomtam de nagyon szar :| Mint valami hipnózis .. Inkább neki álltam gépezni
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
kurva idegesítõ, ha erre ébredsz
Engem kikészítenek azok :d
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
összevissza formák xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
valamikor láttam valamennyit, de télleg igazán elborult filmek mennek :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Üdv. Nos elõre leszögezem hogy Igen tudom hogy van Animációs topik, Anime is de amit e kereskedelmi csatorna ad 3-órától az nem igazán fér e két kategóriába. Kíváncsi lennék hogy valamelyikõtök volt e részese ezeknek a rajzfilmeknek, és hogy milyen véleménnyel van róluk. Interneten egyedül ezt az egy információ forrást találtam, ha esetleg a készítõknek weblapjuk is van, azt szívesen venném ha valaki megosztaná velem. Köszönöm.
Turn Me On Dead Man