9
  • Tetsuo
    #9
    masfel honapig volt Acer laptopom, beszart, "megjavitottak", folyamatosan szaraxott, inkabb vettem 1 Sonyt..
    Eddig akit hallottam, mind szidta az Acert; 1 biztos, nekem lógnak £867-tel plusz a telefonkoltseg, plusz a kamatok..
  • Hegi90
    #8
    Hmmm köszönöm, hogy megosztottad!

    A linuxszal sztem nekem is lenne problémám, de az azért, mert tele van mindenféle szórakoztatásra szánt cuccal tömve (pl dolby home theater), amihez elég nehezen találnék linux drivert szvsz.
    Lehet majd nekem is meg kéne nézetnem a belsejét fél éves korában a biztonság kedvéért.
    Esztétikailag nincs vele gond, teljesen ott van. Egy picit könnyen porosodik, de túl lehet élni.

    Egyetlen komoly gond talán az optikai meghajtóval van, néha eléggé behangosodik, annak ellenére, hogy a merevlemezt meg nem is lehet hallani.
  • Camouflage
    #7
    Ha as nem, majd en elmondom a tapasztalataimat. Anno vettem egy Acer Travelmate tipusu gepet, a pontos tipusra nem emlekszem.

    - A gondok ott kezdodtek, hogy semmilyen linuxot nem lehetett feltenni ra, mindig elszallt a telepites valamilyen ACPI/APIC hibaval, egy ido utan hagytam a francba es beertem egy windowssal
    - Kb egy evig volt nalam, a vege fele mar nem lehettet ra windowst sem telepiteni, mert menet kozben fogta magat es kikapcsolt (mint utobb kiderult a processzor huto ventillator allt le a sok mocsoktol, amit osszeszedett ... kevesebb, mint egy ev alatt - megjegyzem a TOSHIBA gepemmel sosem tortent hasonlo, pedig az is legalabb ennyi ideig volt nalam)
    - A kepernyonek a kis hajtokaja / kallantyuja / izeje, ami a monitort elvalasztja a geptol az eltort – ahogy en lattam mezei aluminiumbol van.
    - A billentyuzet elotti reszen, ahol a csukloidat tamasztod lekopott a zold festek es kilatszott alola a fekete muanyag – roppant esztetikus.


  • LackoMester
    #6
    az Acer mostanában már egész jó minöségü termékeket gyárt,nagyon sokat fejlödtek minöségben(pár éve még nemszivesen ajánlottam volna Acer laptopot,de ez már változóban van)
  • Boba Fett
    #5
    Az Acer sosem volt egy minőségi gyártmány. Mindig is a közepes minőséget képviselte, elérhető áron. Ahol a közepes minőség azt jelenti, hogy volt pár ócska cuccuk, pár jobb is és hosszú távon várhatóak kisebb problémák, de általában használható dolgot kapsz a pénzedért.
  • Darth Sith
    #4
    Acer név nem igazán párosul a minőséggel, megbízhatósággal, legalább is tapasztalataim szerint... én tudom rosszúl?
  • Hegi90
    #3
    sőt továbbmegyek, akiket eddig kérdeztem hasonló típusú notebookról mint az enyém, nekik se volt velük semmi baj... sőt... :)))
  • Hegi90
    #2
    acer laptopom van, eddig nem volt vele semmi probléma. Elmondanád a tapasztalataid? :)
  • Tetsuo
    #1
    Gondolom azoknak is olyan lesz a minosege mint a laptopjainak.. pff