16
-
CaptainRumi #16 a címben lehet...
a csávó állítja csak biztosra, hogy az ő tudja ki lesz Thor de hozzá írja, hogy a Marvel még nem erősítette meg Thort... a másik cikkében viszont már leírja, hogy Lokit hivatalosan is bejelentették
így a movieweb nem csoda, hogy csak annyit írt Hemsworthra hogy "rumored"
és én is elöbb hiszek a Marvelnek, mint egy maszek oldalnak. -
#15 amelyik a punisher 1-ben az oroszt játszotta, na az jó thor lenne :DD -
winnie #14 én erre írtam: "a forrásom (deadly) az egyikre azt mondta hogy szóbeszéd a másikra meg azt hogy tuti..."
a forrás mindkettőt tutira mondja. és azt is a forrás mondja, hogy a másikat megerősítették, so:) -
CaptainRumi #13 a különbség annyi, hogy az egyiket a Marvel már beismerte (loki) a másikról hallgatott még. (azóta most már azt is)
te csak a címeket másoltad be a dátummal, de ők is ám ilyen hatásvadász címekkel dolgoznak mint az SG.hu :) -
CaptainRumi #12 ja és nekem csak deadly a deadline ;) -
CaptainRumi #11 nem azt mondtam, hogy a deadlyn néztem, csak hogy az a forrás...
nem hiszem, hogy a movieweb így elferdíteni a dolgokat.
de most már csak azért is ránézek a deadly-re -
winnie #10 ki beszél itt az sg-ről?
ha tudsz angolul és nem csak picit, akkor nem írsz ilyet. a DHD megírta (Sat, May 16th, 2009 at 01:12PM), hogy EXCLUSIVE: Chris Hemsworth Is 'Thor'. majd azt, hogy (Mon, May 18th, 2009 at 09:55AM) MORE 'THOR': Marvel Studios Casts UK Actor Tom Hiddleston As Villain Loki
-
CaptainRumi #9 ne az SG legyen neked se az elsődleges forrásod és akkor nem a hiányos fordítást kapod. -
CaptainRumi #8 annyi az egész hogy "picit" tudok angolul...
a forrásom (deadly) az egyikre azt mondta hogy szóbeszéd a másikra meg azt hogy tuti...
akkor kitalálhatod melyiket hiszem el és melyiket nem.
ezt a variációt úgy látszik kihagytad...
-
winnie #7 ezt most hogy csináltad? előbb azt mondod, hogy thor nem 100%, majd ugyanarra a forrásra hivatkozva loki szereposztását már elhiszed. ez így nem megy. vagy egyiket sem hiszed, vagy mindkettőt:) -
#6 Hát ennek a srácnak felkell szedni egy pár kilóizmot, hogy hitelesen hozhassan Thor karakterét. A felsoroltak közül inkább választottam volna Craig-et, bár ő sem az igazi erre a szerepre szerintem. -
CaptainRumi #5 d -
CaptainRumi #4 Loki viszont már megvan Tom Hidleston személyében -
CaptainRumi #3 azok az értesülések még koránt sem 100 százalékosak -
sandor8206 #2 nyom egy kis kokszot és pár hónapra rá tökéletes lesz a szerepre! -
cateran #1 Hmm annak a Triple-H-nak megvan hozzá a teste,az arca is eléggé klappolna,szinészi teljesitmény meg nem tudom hova kell...no,de sebaj,majd dolgozhatnak látástól-mikulásig a cgi-sek ezen a Chris Hemsworthön