Zöld út a Függő játszma feldolgozásának

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elárulná valaki, hogy a magvas hozzászólásomat miért kellett bent hagyni, amikor winnietõl kérdeztem valamit, azt miért kellett törölni???
*azt mondja rá
ööö azért rávilágitanál mitõl remake,ha egyszer semmi köze az eredetihez? Csak a cim? Akkor 1 ûrhajós,lövöldözõs,idõutazásos film futhat Casablanca cim alatt,ha a rendezõ/producer/anyámkinja azt mondom rá hogy Casablanca remake?
Mindenki bekaphatja a faszom.
nem lesz semmilyen bõrönd. teljesen más történet lesz. a teljesen más történet pedig eleve kizárja az ötlettelenséget.
Minek?????? mit csinálnak másképp ? 5 bõrönd lesz? elkeserítõ ez az ötlettelenség...
Hát nem is tudom... Például egy Mátrix elõzmény trilógiának igencsak örülnék <#nyes>

Solten
ja

Saor Alba

Ezután remélem méretes bukás lesz minimum...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

szánalom a köbön
" és jobban szórakoztam mint sok mostani erõltetett szutykon. "

az nem csoda, de egyszerû a megoldás. nem szutykokat kell nézni, hanem megtalálni a jó hollywoodi filmeket. dögivel vannak. de, ha rosszul választasz, ne a kínálatot szidd.
Darth Sith
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ez a film úgy jó eredetiben, ahogy van!!!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

ez szánalmas. még mindíg hangoztatom, hogy hollywood totál agyhalál. kifújt, vége, szánalmas, silány. természetesen tisztelet néhány üdítõ kivételnek és nagyágyúnak. megnéztem feliratosan néhány régi filmet: francia kapcsolat, fogd a pénzt és fuss, h. bogart filmek, makrancos hölgy, hogyan kell egymilliót lopni stb. és jobban szórakoztam mint sok mostani erõltetett szutykon. pl nem rossz az újak közül a k.zeta jones féle no reservation vagy mi/ szakácsnõ kislánnyal/, de annyira csak a k.z.j. személyének kidomborítása, elõtérbe helyezése volt a lényeg, hogy elveszik a film eredeti európai verziójához képest. sajna azt nem vettem fel anno a tévébõl.
brand. márkanév. bár nem tudom, mennyire hatékony látva a reakciókat. így lehet, hogy kontraproduktív lesz. nyilván könnyebb eladni egy noname hegymászós filmet, mint egy cliffhanger címût.
Sztrájk....
Jó akkor ugy kérdem hogy nem tudnak uj címeket kitalálni?😄 Mert ennyi erõvel lehetne minden akciofilmnek diehard Xy a cime és akkor lenne mindig egy jó cím amit el lehet adni 😄
"Meg akkor minek vannak a forgatókönyv írók ha már szinte semmi ujat nem akarnak kitalálni.."

ki mondta, hogy nem lesz új. a cím ugyanaz, a történet más. írva is vagyon, pár tinédzser hegymászóról fog szólni. (csak jelzem, hogy a remake szkriptjét is meg kell írni. sõt, az talán nehezebb is, mint sajátot írni.)
"Szép zene, jó színészek, látványos akciók, jó szinkron."

...és rendkívül szép a fõhõsnõ!

valamit
Gondolom az alap az volt náluk, hogy új szereplõk + CGI egy ilyen sziklás-hegyes vidéken és eladják egy korábbi sikeres címmel. Valszeg látványosabb lesz, de hogy sikeresebb is e?

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

gErIbÁ
már megint kitesznek magukért a forgatókönyv írók és még õk sztrálykoltak ,komolyan mondom még egy 6 éves gyerek is nagyobb képzelõ erõvel bír mint ezek<#falbav><#falbav><#falbav>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Daell Drow
A Cliffhanger korekt kis film, szerintem is folosleges ujra feldolgozni.
Meg akkor minek vannak a forgatókönyv írók ha már szinte semmi ujat nem akarnak kitalálni..
Hát õszintén szólva nincs. Az a film, még mainapig teljsen élvezhetõ alkotás. Nem koptatta meg az idõ. Szép zene, jó színészek, látványos akciók, jó szinkron.

Tuti nem fogja felülmúlni, ez a most megmondom elõzõhöz képest, egy szar. Inkább második rész sly-al. Az büntetne igazán.
most tényleg szükség van erre? de komlyan