League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig vicces. 😊
de utálom ezt a topikot 😄
Nm. Próbálkozz legközelebb.
<#taps>
imho Ez az értelmes válasz? /faceplam imho
ha az angol szövegbõl illetve abból amit írtam nem tudod értelmezni az a te problémád
byzhouse
elõtte még csökkentett módban próbálom :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

david insane
Nyiss egy új felhasználót és oda telepítsd a lol't, én úgy csináltam anno.

byzhouse
COMODO Internet Securityt használok engedélyeztem benne PMB.exe-t,LoL oldalán helpnél megcsináltam amit ajánlott,újra raktam PMB-t,de még mindig rossz! :S

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Azóta sem adtál értelmes magyarázatot. /facepalm
nem kérdéses hogy tudsz olvasni, értelmezni már kevésbé.
"ha már a 4. is stunolja, akkor annak normál hatása lesz?" /facepalm
Hard words.
zsakosfrodo2
Okosabb, mint te...

Copy? Az, hogy nem olvasol a sorok között és én erre rámutattam?
És akkor minden egyes enemy (max 3) valami fix értékkel csökkenti? Szerinted én nem tudtam elolvasni amit írtak?
és mert becopyztad mások véleményét okosnak hiszed magad? <#falbav>

RELEASE THE TROLLS!!!
gyengébbek kedvéért: "Each nearby enemy champion (to a maximum of three) reduces the effectiveness of Crowd Control on Irelia. "
azaz minden "közelben lévõ" ellenséges champion (max 3) csökkenti a cc effektek hatását irelian.
Micsoda mixet alkottak megint... Ami új és tetszik is, az E skillje. Passzívja akkor úgy mükszik, mint a merc cipõ? Mi az, hogy csak 3 enemy-re? Ha már a 4. is stunolja,akkor annak normál hatása lesz?
Kaptunk egy újabb Yi-t de slow és stunnal, és remélem nem AP ultival.
david insane
Vírus irtó? Nekem sok játékomat letiltotta.

david insane
New champion, Irelia

Remélem 6300(ip) as lesz.
Amúgy nekem nagyon tetszik : D

byzhouse
segíteni nem mertek 😄

david insane
Csak a másikat elcsesztem, mert azzal kezdtem a lolt, azt összevissza runákat vásároltam lv 5 szinten meg stb, ip (pénz) kidobás, és azon 1-2 értelmes champion van amit tudok kezelni.

david insane
2 accom van : )

nemrég még lvl 25s voltál most meg már lvl21? visszafejlõdsz vagy wtf?😄

watto
Azért az itemek adják.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

david insane
Szerintem nem rossz, 3, 30 as ellen, evelynn el elég jól megy már : D
Kedvencem lett : )

Zomil
Régebben néztem néha, az account lopásos ügy elött, most meg a bannal kapcsolatos topikokban az emberek 90%-ának ez a véleménye róla.

De látom amikor felnézel akkor is csak bebüfögni tudsz vmit, ami senkit nem érdekel...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

byzhouse
telepítésnél errorozik miszerint a tûfal blokkolja a PMB.exe-t :| kinyomtam a tûzfalat és akkor is 😄 meg próbálkoztam engedélyezéssel is,de akkor se sikerült

És az, hogy átlag playerek használják a fórumot és fikázzák egymást az téged miért zavar? A kocsmában sem Schumacherek ülnek, mégis fikázzák, hogy most milyen szarul teljesít. Hogy is van ez?
Most összekapcsolok pár dolgot?!

<1300 stry feederekrõl? High elon nincs ilyen? Az imént írta kolléga, hogy ez a bizonyos személy is azért ragel, mert a többiek hibáznak(feedelnek). Ennyi erõvel õ is írhatta volna ezeket a storykat.

Nem tett le semmit az asztalra és mégis nézik? Ezt is megválaszolta 1-2 kommentel lentebb az angry barátunk, hogy a cirkusz miatt.

Most akkor minek kérdezted, hogy, hogy is van ez?
Truly truly outrageous.
Néha napján felnézek erre a forumra de mindig csak azt látom hogy az <1300 elo tolja a szart, meg a theory craftot és természetesen a sad but true storykat lvl 20 as gamekbõl.
Hotshot meg nem példakép ennek ellenére nézitek a szar streamjét meg eléggé képben vagytok vele kapcsolatban, hogy is van ez?

Darkmennek: Már csak Fickdeinestorynak kellene megmutatni a LoL-t biztos konnyen beolvadna az itt kialakult forum kozosségbe is

és ofc lájkoljuk az ikszdét
zsakosfrodo2
aggreed.

Én ugyan nem akarok trollkodni, de belekötsz a saját kijelentésedbe... 😊
90%ban igaza van es oka van a ragelesre, arra, hogy elmondja megis miert faszlama az illeto. 1800-1700 elonal mar felkene fognia az embereknek h ne csinaljon retardaltsagokat, ne overextendeljen folyamatosan mindenfele ok es eredmeny nelkul, ne magara rakja a spellshieldet, ne nyomjon ultit amumuval 1 emberre, galioval ne flasheljen be es ne nyomjon egy fail ultit stb.

ezt a letett valamit az asztalra.... ha bitfatjijijrol mondanad vagy chausterrol meg aztmondanam, hogy oke, mert kb ket legjobb AD carry es AP player. hotshot pedig nincs veluk egy szinten. csak tud random championokkel is egy normalis szintet hozni, de nem kimagaslo, mint a masik ketto. teny, hogy o is top10 lenne solo rankedben, ha nem tier5os championokkel jatszana es nem funolna, mert a jatekai tulnyomo tobbsegeben keptelenek carryzni ot a carryk. /mielott valaki belekotne a funolas reszbe, funolni ugy is lehet, hogy hasznos vagy a csapatnak, nem pedig failelsz/

ha streamen nincs siras akkor nem nezik a streamet. ott van grackis, legjobb pelda ra. egy rohadt szar jatekos, de komolyan, innen meg egy paran lehet jobban is jatszanak nalla, megis nezik parszazan neha ezren a streamet. mert allandoan sir, allandoan ragel, allandoan nyavajog es veri az asztalat plusz interneten, ventrilon probalja felszedni azt az undorito riotos ribancot olyan failekkel, hogy inkabb kikapcsolod a streamet mert nem birod hallgatni. (mar ha erted amit mondanak). ez kell. cirkusz es kenyer, mar egy par szaz eve megmondtak. ez miatt egyszer le is lotte a streamet par napig. nem birta szegeny, hogy mindenki szar jatekosnak tartja es csak a ragei miatt nezik az emberek 99%a.

riotnak pedig ezek a streamek kurvajo reklamok. raadasul ingyen.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

imho Akkor igazam volt! imho
Anthrax
Újra raktam rendszert és mikor lolt felrakom ezt írja ki folyton patchelésnél: The Launcher has experienced an error. Standalone cliens megoldja vagy melyiket szedjem le ?

Zomil
Háááát, azért Hotshot nem éppem egy példakép...rendszeresen rage-el, osztja a csapattársait, mindig a másik hibás csak ö nem, ráadásul mindezt stream-elés közben, ragequitel, meg ha vesztésre áll a csapat akkor alt+tab és vmi random játékkal elkezd játszani...

Szoval elvileg totál megérdemelte, mert ezeket több ezer ember szeme láttára csinálja. Oké, h valamit már letett az aztalra, de vele se kéne kivételezni. Persze a 10év tulzás, de mondjuk 1hét kitiltáson, sztem még nem is csodálkozott volna...

Persze Riot-nál is dolgozik a gépezet, gondolom vki szolt vkinek, aztán hipp-hopp, jön a bocsánat kérés, h csak véletlen volt a ban....hogye...mert a ban csak ugy véletlen szokott lenni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

és te beszélsz trollokról? <#shakehead>
david insane
Õ kicsoda? : D

hotshot nem szokott ragelni annyira, hogy az miatt banoljak. ha grackist meg nem banoltak, akkor senkit sem fognak rage miatt.

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=337276

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

imho Nagy izgalommal követjük az eseményeket, lehet ez lesz a LoL vége? Nem let a srác öngyilkos? Megy még a streamje? imho
Nem baj 😊 imho

"valami TreeEskimo bereportolta rage/ragequit miatt."

Biztos rosszul értelmeztem.
imho nem az. járj utána mielõtt butaságokat hordasz össze imho
Akkor õ is ugyan olyan elmebajos angry troll, mint itt egy páran? 😄 Szegény nem bírta a feszültséget? Valahogy nem tudom sajnálni.

GG Riot.
folytatás:
valami TreeEskimo bereportolta rage/ragequit miatt.
na de mire fel kap 10 year ban-t? ez a riot részérõl azért elég szánalmas imho. elsõ alkalommal lehetne valami warning 24/48h ban vagy valami ilyesmi (a'la wow és hasonló mmo-k), de egybõl 10 év? ennyi erõvel mér nem törlik az accát?
szánalmas
ezen megy a fórumon a vita.
van aki azt mondja h "we dont know, no1 knows".
másik rész azt hogy livestream közbe rage-elt v fb után ragequit-elt/shittalkolt, vmi ilyesmi.
lehet hallgatni livestream-en a "mestert" 😉 http://clgaming.net/index.php?page=livestream
Anthrax
Milyen okból banolták ?

Zomil
LOOOL hotshotgg 10éves ban-t kapott 😄DD

Merc cipõ, banshe, és a silver stash, vagy mi a neve. Válogathatsz.