53877
-
zozoalma #50578 Persze persze azt Zyra még királyabb support lesz 1-2 hónapon belül :D
Még saját egyedi skinje is lesz :) -
#50577 itt sztem megtalálod, bár nem hivatalos oldal -
#50576 Ez a Warring Kingdoms Katarina skin Legacy cucc (tehát csak a Lunar event végéig vásárolható meg) - mint mondjuk a tavalyi Riven skin?
Vagy utána is bármikor beszerezhető lesz (mint anno a Panda Annie vagy a tavalyi Diana skin)? -
#50575 szopok nyalok ezért az állásért, szal k -
#50574 Úgy érzem ez hivatott szemléltetni a játék community részét.
Nem véletlenül kell a Skype. Állítólag vetkőzni is kell illetve "egyéb szolgáltatásokat" is nyújtani, de azért sok sikert! -
#50573 nocsak nocsak :)
jelentkeztem webfejlesztőnek írföldre:
Hi ****,
Thank you for your interest in Riot Games. I'd like to set up a time for us to speak.
Please could you let me know whether you are available for a short Skype call (approx. 30 minutes) during the next two weeks?
Thanks,
Tim -
zozoalma #50572 Jaaj de jóó Blitzet végre kiprobálnám erre 99.99999999% ba bannolva van annyira de annyira félnek töle :)
-
#50571 -
#50570 http://www.thescoreesports.com/lol/news/309
http://www.dailydot.com/esports/elements-wickd-lcs/
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.02.17. 20:51:46 -
#50569 +1 amit szomi ír, verseny miatt hogy ne kapjam a target bant
aztán veszek megint zyrás nevet -
#50568 csak nem akar instaban zyrát -
#50567 Újra jó öreg Eloryn? -
#50566 most nézem aztán engem is kivágott. wp rito -
#50565 Ha igaz, hogy scrimeken ragequitelt és a társait fikázza, akkor instant kick, ha nem akkor nem tudom mit lehet vele csinálni. Azt is lehetett olvasni, hogy angolul se nagyon akar megtanulni, nem értem miért volt jó pick, főleg hogy Forgiven is nyomott nekik twitteren egy fricskát, sok szerencsét kívánt nekik, miután ő nem kellett nekik
Sent from my HTC -
Fletley9 #50564 Nem csak ezen múlik szerintem a gold promó érdekes egy jószág. Két szezonnal ezelőtt a szezon végefelé még két hét volt mikor odakerültem háromszor buktam el a promót. A negyediket öcsém tolta le aki plat eleje körül mozog. azonnal meglett neki. Az más kérdés ,hogy akkor Gold három promóig elvittem 2 nap alatt mert goldban 30+ lp-t kaptam. -
#50563 szokásos esti unknown errorok és társaik voltak, de ja, működött -
#50562 Teljes lelki válságban vagyok, hogy sose sikerül a gold promo :(
Nem hiszek az elo hellben, akármilyen pocsék is a játékosállomány, ha jobb vagyok mint az átlag, hosszútávon nyernem kellene, de valahogy csak nem akar jönni. Meg tuti van egy rakat hiba a játékomban, csak nem veszem észre, mert a színvonaltalan játékokban nem torolják meg. -
#50561 #worth -
#50560 Mukodott, miert ne mukodne? -
zozoalma #50559 Hát ha nem bánjátok hogy van egy unranked van a Friends listen én is felvettem itt mindenkit akit csak lehetett :) -
#50558 szkript külcsy núbfész addoltalak titeket ingame, már ha működik a friend rendszer, ha nem, addoljatok ti, kössz -
#50557 én s3-ra emlékszem, de lehet keverem egy guild wars 2 emlékkel, kb egyidőben vlt ott is valami flash játékos story. de nemtudom, kuszák a szélak, az bizts hgy nem tavalyi -
#50556 melyik eventre volt ez csinálva, meg mikor? s3 vagy s4? -
#50555 istenem :D:D:D nemtudom volt e már, most találtam :D
http://chew-game.net/ -
Chris #50554 Nagyon köszi!
Meg neked is Cicc! -
zozoalma #50553 Komolyan igy 30 éves fejjel örülök hogy már nem tud felb* idegileg a sok pro player , ha nem megy hát nem megy .:) -
#50552 Ez mi a fene volt lol. -
#50551 csodálkozom, hogy nincs lb benne, mert amikor akarom játszani valahogy mindig kibasszák.:D
azirt meg nem értem, kb most hulladék tier számomra (gondolom csak megszokásból)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.02.15. 23:56:08 -
#50550 jajaja így zsír köszi -
#50548 Rákattolsz adott role művelőjére és mutatja a top pickjeit. Bár szokott redditen lenni néha összesítés is, de azt nem merem linkelni! -
#50547 őő ez hol van a linkeden? mer érdekelne, de esküszöm nem találok championokra vonatkozó statisztikát
mindenesetre mivel _szerintem_ chris nem lcsn akar játszani, ezért:
- 10 legpopulárisabb champ a ~héten
- leggyakrabban banolt championok a ~héten
- adck pick gyakorisága, balra / lefele a leggyakoribbak
- ugyanez jungle
- ugyanez top
- ugyanez mid -
#50546 kattolgasd végig top playedeket -
Chris #50545 Hahó,
Segítsetek légyszi frissíteni egy kicsit a lolológiai ismereteimet. Mik mostanában a pick or ban champek az egyes roleokban? Milyenek az erőviszonyok? -
#50544 Nem fék -
#50543 kaki carry -
#50542 ojaj champselectben belinkelte ezt a képet az egyik társam, hogy ez volt az előző játéka... i'm doublefucked
-
#50541 na amit utoljára írtál az _lehet_ igaz, bár általában ha lejön gangelni, akkor jungle-estől jön, az meg double kill + torony + dragon, ott igazán sokat nem számít, hogy ki kapta a kill goldokat, az assistok + a global goldok számítanak úgyis -
#50540 Jó, most nem arra gondoltam, hogy ne üss bele senkibe teamfight alatt, mert hátha KS-elsz, hanem, hogy direkt ne vedd el valaki elől a killt, ha egyértelmű, hogy övé lesz és nem "carry" vagy. Lehet platinán vagy lódájmondon nem így csinálják, nagyobb versenyeken én számtalanszor láttam már (volt is, hogy elmenekült az ellenfél, az kínos).
Probléma meg ott van, hogy a midlanered lejött botra te meg "ellopod" a killjét, kvázi hátrányba kerül a lane társával szemben, aki, ha tud játszani ezt ellene fordítja. (bár az is igaz, hogy régóta csak nézem a LoL-t, szal lehet ezek csak ott fontosak :D) -
RainForest #50539 Én általában akkor szoktam megölni supportként valakit, ha épp üldözünk valakit és nem biztos hogy megöli az akivel üldözöm.
De persze akkor engem oltanak. :)
Utoljára szerkesztette: RainForest, 2015.02.15. 19:25:01 -
zozoalma #50538 Persze ráadásul rohadtul nem veszem észre hogy most a 30 hps csávóra még ráküldte az ignite ot és akkor direkt genyoznak hogy miért én ölöm meg :(