League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tárgy legyen : champion
Leirásba azt ird hogy : I would like to ask if it's possible to refund the price of my Champions?
Server : EU/Nordic&East
Category : Store refunds
Language : English
Ha ezek megvannak akkor rányomsz arra hogy submit, ha minden igaz azt irja hogy succes blablabla. majd ott lesz linkként a request "száma" arra rákkatintva behozza hogy hogy is néz ki, mit látnak a supportosok. Ehhez tudsz commentelni, commentbe ird le hogy(értelemszerûen a sajátodként töltsd ki) :
Username:
Summoner Name:
Email Address:
Server (US/EU): EU Nordic&East
Nekem 9 napon belül sikerült válaszolniuk, akkor leirta a sablonost szövegét hogy ez egy egyszeri alkalom kivételeznek velem stb. és akkor rákérdez hogy melyik champokat adod vissza(max 3.) és hogy mennyi IP-be kerültek, költöttél-e rá RP-t. Miután ezt is megirod COMMENTBE, 1 napon belül visszairnak hogy megkaptad az IP-t.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
És kb olyan, mint mágusoknál LeBlanc, papír, jól kell pozicionálni vele, vigyázni kell rá, és gyorsabban legyakni azt, aki megpróbálja ugyanezt tenni veled : D Volt, aki írta, hogy nem érti, hogy képesek Vayne-nel játszani az emberek, és bánja a napot, amikor megvette. Én ellenkezõleg. És sokkal jobban bejön, mint Caitlyn vagy Miss Fortune.
Kumiho #2179
...
"Vayne is extremely strong in the laning phase, and you must abuse this to your advantage."
Vayne marha erõs az elején is.<#whatever>#whatever>
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
én amúgy testeltem melyik championok jók a pályára, eddig shaco,talon aki megállta a helyét úgy igazán : D
teemo csak az elején volt jó
swain masodpercek allat szétszedték
rammus unalmas
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Kumiho #2179
hTTp://ror.hu/
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
...
...
Together we'll fly someday...
gondolom akkor te ki sem próbáltad, és nem is fogod 😊
remélem is, legalább nem fogják ilyen értelmes iq fighterek elrontani mások szórakozását😊