League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Ezen az oldalona Knowledge Base csík fölött találsz egy olyat hogy Submit a request, arra ha rákattintasz bejön maga a kérvény.
A tárgy legyen : champion
Leirásba azt ird hogy : I would like to ask if it's possible to refund the price of my Champions?
Server : EU/Nordic&East
Category : Store refunds
Language : English
Ha ezek megvannak akkor rányomsz arra hogy submit, ha minden igaz azt irja hogy succes blablabla. majd ott lesz linkként a request "száma" arra rákkatintva behozza hogy hogy is néz ki, mit látnak a supportosok. Ehhez tudsz commentelni, commentbe ird le hogy(értelemszerûen a sajátodként töltsd ki) :
Username:
Summoner Name:
Email Address:
Server (US/EU): EU Nordic&East
Nekem 9 napon belül sikerült válaszolniuk, akkor leirta a sablonost szövegét hogy ez egy egyszeri alkalom kivételeznek velem stb. és akkor rákérdez hogy melyik champokat adod vissza(max 3.) és hogy mennyi IP-be kerültek, költöttél-e rá RP-t. Miután ezt is megirod COMMENTBE, 1 napon belül visszairnak hogy megkaptad az IP-t.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Maak
supportnak a lol oldalan belul

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Saccard
Viszont még mindig nem találom h milyen mailcímre kéne írni:S

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Igazából ki kéne írni nagy betûkkel a fórum elejére, hogy minden karakter jó, csak jól kell vele játszani...
böröczk
Ja, de tudni kell játszani vele.
És kb olyan, mint mágusoknál LeBlanc, papír, jól kell pozicionálni vele, vigyázni kell rá, és gyorsabban legyakni azt, aki megpróbálja ugyanezt tenni veled : D Volt, aki írta, hogy nem érti, hogy képesek Vayne-nel játszani az emberek, és bánja a napot, amikor megvette. Én ellenkezõleg. És sokkal jobban bejön, mint Caitlyn vagy Miss Fortune.

Kumiho #2179

ronihun
nekem még mikor visszaváltottam azt írta, hogy csak olyat tud visszaváltani amit több mint egy hónapja vettem, most nem tudom hogy van

...

Saccard
ok és hova kell írni? és mit? köszönöm egyébként!

pluhi
Aham.
Saccard
Egy hónapos? azaz egy hónapon belül vásároltat lehet csak visszacserélni?

pluhi
Az egyszeri alkalomban nem vagyok biztos, bár én nem kértem még vissza semmit, haveromnak a második tripla fut át éppen. Viszont az 1 hónapos szabályt azt tartja. Kerek perec megirta nekik, hogy már volt egy akció (úgyis látják), kiváncsi leszek mi lesz belõle végül.
Saccard
Köszönöm a válaszokat! A másik, hogy lehet még visszaigényelni IP-t? Emlékszem hogy írtátok, hogy egyszeri alkalommal, max 3 champ-et visszalehet váltani. Van még ilyen opció? Ha igen, akkor milyen mailcímre és milyen adatokat kell írni? Nagyon köszönöm! (U.i.: 14 000 IP-rõl lenne szó szóval nemsak unalomból váltanám vissza õket 😄 )

ronihun
"Unlike other AD carries, Vayne's single target DPS is very high starting from level one."
"Vayne is extremely strong in the laning phase, and you must abuse this to your advantage."

Vayne marha erõs az elején is.<#whatever>

...

Czdano
Igen az, de csak mid-lategameben

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
😄DDDddddDDDDDd

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szerintem sós...
Saccard
Vayne milyen? Erõs? Nagyon gondolkozom rajta :S

böröczk
akali pentakill

Kumiho #2179

ronihun

...

szerinted? ;D

én amúgy testeltem melyik championok jók a pályára, eddig shaco,talon aki megállta a helyét úgy igazán : D

teemo csak az elején volt jó
swain masodpercek allat szétszedték
rammus unalmas

Unknow
Ugye most ezt nem írtad komolyan?
nekünk 20:30 ig ez kibaszás : D

Kry
Oks, rájöttem noob kérdés volt 😛

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Kry
Skacok, hogy lehet részt venni a domi bétában?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

NagyiBMX
Megint van dominion 21:30-ig !!!

Arnoux
Ma lesz Dominion? Ha igen, mikortól? Nagyon bejön, játszani akarok még vele 😊

böröczk
Fec papa
<#eljen>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

[Rush]
tescodr
nekem nagyon bejön a dominion ma toltam 3 menetet,az utolsó szar volt enemynak 1 pontja volt és onnan nyertek... mert a társaim f*szlamák voltak...

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Különc
Tegnap is quene-ét írtál, csak azért, gondoltam megkérdem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
azt.... egész héten 12 órázom én is elírhatom néha 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Különc
Quene-én queue-t értesz?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
zsír akkor megint 1 órás quene lesz 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

UnknownAsshole
most 6tól van megint dominion
ronihun
jax 0-4 volt asszem, az ötödik kill más volt, de Brand early game talán a legerõsebb champion, még ha valaki béna akkor is max 1et öl, de mellé ne 9x halljon, meg olyan itemeket vett h hihetetlen. Egy jax meg ha 23szor hal meg a kezdésnél akkor is kibaszott op lesz 10 perc elteltével

...

SzirmosSzisza
Szokásos :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Anthrax
Ez olyan kérdés,hogy az ellenfelednek topon,hogy lehet 0-5 statja ?

ronihun
hogy lehet branddel 1-9es stattal végezni?! én meg 5-0 vagyok topon Jax ellen, de kikapok mert buták a társaim..fõleg ez a brand, nem értem...

...

ronihun
másrészt meg azért, hogy több szem többet lát alapon, ha esetleg talál a sokezer ember valami hibát akkor kijavítják, ezért beta, mert ha kiadják úgy, hogy esetleg találsz benne te v bárki más bugot, akkor ti lesztek felháborodva, hogy azért tesztelhették volna elõtte, mert ez így crap

...

Fabio Capello
Mert nem a játékmódot tesztelték, hanem hogy a szerver elbírja e az összes módot egyszerre... Úgynevezett stresszteszt.

Gubberx
Most hogy mûködik rendesen valamit tuti elbasznak benne, aztán megint lesz vagy 5 szerver leállás hogy kijavítsák....

ennyi volt? nem értem, betették, mûködött, miért nem hagyták továbbra is bent? ( dominionrol beszelek)

jazzy
És ugye Lux + Morgana nagyon jól mûködött együtt
ronihun
Cho'Gathnál szvsz jobb Rammus v Mundo, az a baj, hogy a dominionba biztos meghalsz párszor és Cho'Gath ultija miatt ez nem túl elõnyös, Rammus viszont nagyon fun itt ,és marha erõs. Alapból valószínûleg több AD lesz az enemybe mint AP, emiatt armor kelleni fog, a taunt nagyon hasznos itt, a Q-ja meg a legkirályabb mikor 1075 movement speeddel száguldasz át a pályán 😄

...

Me0w
Nem kotelezoen. Lehet 3 pontot okosan vedeni 2-1-2-ben vagy 1-1-1-ben 2 tacklerrel 😊 Kicsit persze az agyatlan karaktereknek kedvez a jatekmod (Xin, Yi, Garren, Olaf, Pantheon) de tegnap volt, hogy kikaptunk, mert Mundo uber volt, ahogy Rammus is. Ami csapatfelallas talan a legjobban bejott az Pantheon, Lee Sin, Blitz, Trynda es Cho'gath volt nekunk, a jatekok 75%-at hoztuk vele.

Together we'll fly someday...

Gubberx
Érdekes ez a dominion 😄 picit nekem túl pörgõs a játékmenet és agyatlan hentbe fullad az egész hamar 😄

😄
gondolom akkor te ki sem próbáltad, és nem is fogod 😊
remélem is, legalább nem fogják ilyen értelmes iq fighterek elrontani mások szórakozását😊

Fabio Capello
Mert a sok ostoba átment Westre. Ugyebár.

ronihun

...

jazzy
😞