League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Leona jó champ, fõleg ahogy mondták bot tanky supportnak. Vayne leona combo szerintem ütõs. Problémám vele csak annyi, ha nem építesz semmi ap-t, akkor lategameben kicsit veszít hatásosságából. Én abyssal scpetert+sheen-t szoktam rárakni, többi support/tank item.
Fec papa
0,5 mp

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

igen

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ezt nem igazán értem, hova belépni? és milyen acc? (lol) ?

Mennyi idõ kb míg egy újonnan kreált acc be tud lépni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gubberx
:ASD:asdAS:d:ASD:

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SzirmosSzisza
lol 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Aki el akar lesni pár Rivenes fogást, trükköt, annak javaslom Sooner streamjét, pillanatnyilag õt maineli, elég szép eredményekkel.

Saccard
Epic noob kérdés: vettem runákat de nemtalálom õket nincs benne a listában, pedig bepakolnám. mit rontok el ? 😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Gordis2k
Jean Luke néven tolja regi gondolom jean luke picard után

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Attól függ milyen játékstílust kedvelsz. Solotopra nem a legjobb, midre egyáltalán nem. Lehet vele junglerkedni de nagyon nagyon lassú mégha a gank ability-jei elég jók nem ajánlom. Botra viszont supportként egy ad carry-vel nagyon nagyon erõs a passivja miatt. Pure tank builddel és masteryvel természetesen.

Gordis2k

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Saccard
Dominion szerintem még csapatmunka igényesebb mint a normál játék. Énis megszívtam már néhányszor 😄 U.i.: nem írtatok semmit Leonáról. Erõs?

UnknownAsshole
Rohadtul tele van már a tököm azzal hogy minden rohadt dominionon muszáj 1 embernek elafkolnia a francba. (4!!! egymás utáni meccsen mindig volt 1 ember aki afkolt)
5v5be meg azon veszekednek hogy õ megy középre mert õ mondta elöbb aztán 2 perc mulva first blood és irogatja hogy makker volt az ellenfél majd utána még 10x.
nincs egy értelmes csapat akivel tudok játszani akkor csak felmegy az agyvizem.
Fabio Capello
De szép is lesz, még több normálisan rocketgrabelni nem tudó Blitz várható... :/

Grr1234

Ha már be kellett szólnod, mert ilyen mértéktelenül bölcs vagy és elõmásztál a süllyesztõbõl és ha sírásnak fogtad fel amit írtam akkor nem akarsz egy kicsit újra sírdogálni a spectator mode miatt amit amúgy maximálisan kihasználnál és 0-24ben néznél, mert nagyon hasznos és sürgõs dolog?

Fpocok
cry some moar

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak épp az új hõsök nem a régiek javított vagy tupírozott változatai, hogy ily módon hatással legyenek a régiek áraira, mivel próbálnak még ha sokszor nem is megy egyedit alkotni.

SzirmosSzisza
Miért lennének értékállók, mikor kéthetente jön ki új hõs ?

A különbség az nagyokos, hogy ezek érétkálló dolgok így hasonlítgass. A simsonod meg a kutyát nem érdekli.

Gubberx
így néz most ki? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

böröczk
Egyik ismerõsöm tegnap vette meg Aniviát <#idiota>

Kumiho #2179

daemonervosa
Remélem nem gazdasági pályára készülsz

Trolling is a art.

Én anno 2001-ben vettem egy monitort, azota feleannyiba se kerül, kurvaanyyuké' nem adják vissza a pénzem!

ronihun
muhahaha Lee Singa "nerf"

...

SzirmosSzisza

De elegem van már, hogy az összes régi hõs árát lefelezik még a 6300asokat is nekem meg mind meg van, téríthetnének vissza legalább 1/4 árat annak aki birtokolja már õket jó ideje. Most Anivia, Blitz és Corki került sorra.

Saccard
Leonáról mi a véleményetek?

Unknow
A lényeg,hogy ha összekerül veled az ember, az már tuti a pokol ^^
értelmes válasz : s

ronihun

...

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Az elo hell egy olyan halmaz, melynek részhalmaza az SG forum LoL topic közösségének igen jelentõs hányada
Unknow
Elo hell: Olyan emberekkel kell együtt játszani akik szerint Irelia erdõbe való, nem top lanera. Ez szerintem elég jó definíció 😛
Saccard
Akárhányszor meglátom már félek... én ahányszor látom eszméletlen mit tol le szerintem elég erõs 😊 barátomnak is megvan és nagyon jó tud lenni vele, uh kitartás! U.i.: én nem értek hozzá. Shaco-t próbálgatom de eléggé nehéz, de nagyon tetszik...

Saccard
<#idiota>

SzirmosSzisza

Különc
Asszem én már le lettem hordva itt mindenféle nyomoréknak, mert azt írtam hogy Akalit nem kellene junglebe vinni, úgyhogy nem merek mondani semmit

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

szoval szerinted, inkabb lanon mint erdöbe?

amúgy a ELO HELL mit is jelent? régen tudtam, de már nem : S
csak azért mert a mai rankedon párszor fújták,
ELO HELL !! ELO HELL! mondom ok.

jazzy
jazzy
FrostBite
Az Orbitron és a Megaharcosok

Grr1234
kezdõdik

jazzy
Dont make me laugh, az egyik legjobb top herot miért vinnéd erdõbe ahol szar és nem tud farmolni normálisan?
ronihun
egyébként ja, legalább olyan jó mint Akali!

...

énis ezt szoktam.

junglire nagyon jó irelia : )

Gubberx
Én ezt a buildet használom.

carry, hm és itt milyen itemekre gondolsz neki? : D